- Konu Sahibi canliseda221
Sizi kim bu kadar bastırdı ki, en basit konuda bile hayır diyemiyorsunuz??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Müsait değilim yada misafirim var diyebilirsin yada eşim evde zamanım olursa uğrarım de Seni zorla oturtacak hali yok yaKomşumun kocası öglenden geceye kadar calisiyor. Her akşam beni evine çagirıyor. 2 3 saat oturmak zorunda kalıyorum Hayir diyemiyorum. Benim kocamın 5 te işi bitiyor Ama arkadaşlar kocam evdeyken beni çagırmqsı rahatsız ediyor. Benim de bir hayatım var evli bir kadınım kocamla birbirmizden sogumaktan korkuyorum. Haftada 2 3 saat gündüz saatlerinde görüşmek normal. Araya mesafe koymak istiyorum. Çagirdığında bahaneler bulup gitmeyecegim. Bana akıl verin. Araya nasıl mesafe koyabilirim. Kibar bir dil ile
Benim eşim izin vermez mesela .sende öyle de gündüz gelirim akşamlari eşim istemiyorum cay servisi yapiyorum de .kalbini kirmadan soyle bazi insanlar düşünemiyorKomşumun kocası öglenden geceye kadar calisiyor. Her akşam beni evine çagirıyor. 2 3 saat oturmak zorunda kalıyorum Hayir diyemiyorum. Benim kocamın 5 te işi bitiyor Ama arkadaşlar kocam evdeyken beni çagırmqsı rahatsız ediyor. Benim de bir hayatım var evli bir kadınım kocamla birbirmizden sogumaktan korkuyorum. Haftada 2 3 saat gündüz saatlerinde görüşmek normal. Araya mesafe koymak istiyorum. Çagirdığında bahaneler bulup gitmeyecegim. Bana akıl verin. Araya nasıl mesafe koyabilirim. Kibar bir dil ile
Bu ne kocam köylülük ya hahahahaha rhatsiz ediyorsa söyleyeceksinizKomşumun kocası öglenden geceye kadar calisiyor. Her akşam beni evine çagirıyor. 2 3 saat oturmak zorunda kalıyorum Hayir diyemiyorum. Benim kocamın 5 te işi bitiyor Ama arkadaşlar kocam evdeyken beni çagırmqsı rahatsız ediyor. Benim de bir hayatım var evli bir kadınım kocamla birbirmizden sogumaktan korkuyorum. Haftada 2 3 saat gündüz saatlerinde görüşmek normal. Araya mesafe koymak istiyorum. Çagirdığında bahaneler bulup gitmeyecegim. Bana akıl verin. Araya nasıl mesafe koyabilirim. Kibar bir dil ile
Şöyle aşık olcaksin hahahahhaahhaahhahahaNihayetinde bir koca kolay bulunmuyor bir yuva kolay kurulmuyor
Telefon sessizdeydi diyebilirsiniz. İşim var demek bu kadar zor olmamalı.Komşumun kocası öglenden geceye kadar calisiyor. Her akşam beni evine çagirıyor. 2 3 saat oturmak zorunda kalıyorum Hayir diyemiyorum. Benim kocamın 5 te işi bitiyor Ama arkadaşlar kocam evdeyken beni çagırmqsı rahatsız ediyor. Benim de bir hayatım var evli bir kadınım kocamla birbirmizden sogumaktan korkuyorum. Haftada 2 3 saat gündüz saatlerinde görüşmek normal. Araya mesafe koymak istiyorum. Çagirdığında bahaneler bulup gitmeyecegim. Bana akıl verin. Araya nasıl mesafe koyabilirim. Kibar bir dil ile
Hatır için bir kere gitmişsiniz diye bütün akşamlarınızı komşu mu planlayacak?Önceden esim varken gittim. Simdi ne degistide gelmiyorsunder
Az önce ablamı aradım hava çok hoş gece gezmesi yapalım mı diye size iyi gezmeler X evde çay koyup balkonda oturalım dedi. Ablam reddetti beni siz komşuyu mu reddedemiyorsunuzKomşumun kocası öglenden geceye kadar calisiyor. Her akşam beni evine çagirıyor. 2 3 saat oturmak zorunda kalıyorum Hayir diyemiyorum. Benim kocamın 5 te işi bitiyor Ama arkadaşlar kocam evdeyken beni çagırmqsı rahatsız ediyor. Benim de bir hayatım var evli bir kadınım kocamla birbirmizden sogumaktan korkuyorum. Haftada 2 3 saat gündüz saatlerinde görüşmek normal. Araya mesafe koymak istiyorum. Çagirdığında bahaneler bulup gitmeyecegim. Bana akıl verin. Araya nasıl mesafe koyabilirim. Kibar bir dil ile
Öyle desin, değişmeniz gerek.Önceden esim varken gittim. Simdi ne degistide gelmiyorsunder
Canim eşim onunla vakit gecirmemi istiyor bunu her gün yapamam kusura bakma ben uygun olunca seni ararım sen de müsait olursan içeriz olmaz mı ?Komşumun kocası öglenden geceye kadar calisiyor. Her akşam beni evine çagirıyor. 2 3 saat oturmak zorunda kalıyorum Hayir diyemiyorum. Benim kocamın 5 te işi bitiyor Ama arkadaşlar kocam evdeyken beni çagırmqsı rahatsız ediyor. Benim de bir hayatım var evli bir kadınım kocamla birbirmizden sogumaktan korkuyorum. Haftada 2 3 saat gündüz saatlerinde görüşmek normal. Araya mesafe koymak istiyorum. Çagirdığında bahaneler bulup gitmeyecegim. Bana akıl verin. Araya nasıl mesafe koyabilirim. Kibar bir dil ile
Buraya yazdıklarınızı söyleyebilirsiniz bunun neyini dert ettiniz sizi her çağıran kişinin yanına gitmek zorunda mısınızKomşumun kocası öglenden geceye kadar calisiyor. Her akşam beni evine çagirıyor. 2 3 saat oturmak zorunda kalıyorum Hayir diyemiyorum. Benim kocamın 5 te işi bitiyor Ama arkadaşlar kocam evdeyken beni çagırmqsı rahatsız ediyor. Benim de bir hayatım var evli bir kadınım kocamla birbirmizden sogumaktan korkuyorum. Haftada 2 3 saat gündüz saatlerinde görüşmek normal. Araya mesafe koymak istiyorum. Çagirdığında bahaneler bulup gitmeyecegim. Bana akıl verin. Araya nasıl mesafe koyabilirim. Kibar bir dil ile