- 8 Nisan 2023
- 624
- 1.778
- 33
- Konu Sahibi canliseda221
-
Yani bu da mı suç her çağırdığında giderseniz tabii ki gönlünüz var sanar. Eşim evdeyken değil de gündüz daha rahat görüşürüz, eşim eve gelince müsait olmuyorum diyeceksiniz.Komşumun kocası öglenden geceye kadar calisiyor. Her akşam beni evine çagirıyor. 2 3 saat oturmak zorunda kalıyorum Hayir diyemiyorum. Benim kocamın 5 te işi bitiyor Ama arkadaşlar kocam evdeyken beni çagırmqsı rahatsız ediyor. Benim de bir hayatım var evli bir kadınım kocamla birbirmizden sogumaktan korkuyorum. Haftada 2 3 saat gündüz saatlerinde görüşmek normal. Araya mesafe koymak istiyorum. Çagirdığında bahaneler bulup gitmeyecegim. Bana akıl verin. Araya nasıl mesafe koyabilirim. Kibar bir dil ile
Komşu vefasiKv ne demek
EvetHer gün mü
E o zamanlar müsaittim bu aralar çok üst üste geldi ilgisiz kaldı hoşlanmıyor:)) falan diyin. ne güzel dertler var allahım.Önceden esim varken gittim. Simdi ne degistide gelmiyorsunder
Esimle cocuk deniyoruz saatlere uymamiz lazim deÖnceden esim varken gittim. Simdi ne degistide gelmiyorsunder
Nihayetinde bir koca kolay bulunmuyor bir yuva kolay kurulmuyorOy çenin kocan mı vay kocandan soğumaktan mı koykuyoçun? Abartmayın soğumazsınız, komşuya da kibarca hayır deyin.
djfdjfjdfjfBir yeni konu bulundu:
“Komşum çok iyi nasıl layık olabilirim”
Kadın meğer threesome'ın yolunu yapıyomuş di mi djfhjdfhffMadem sen reddedemiyorsun telefonu eşin açsın desin ki seda banyodahhh..
İşte bizde derdimiz var saniyoruzYa bu konu gerçek mi?
İnsan bunu da dert edip sormaz yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?