- 5 Mayıs 2013
- 33.831
- 41.255
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız çok güldüm benim arkadaşım vardı üst komşusu balkondan kova sallandırıp bakkaldan bişeyler alıp kovayla çekerdi bigün rüzgarlı havada kova camlarına vurup duruyormuş uyardıkları halde kadın kovayı çekmemiş adam bıçağı almış ipi kesmiş kova yere düşüp kırılmıştıYoneticiniz varsa o yazsin yoksa siz yazin ve direk polis zabita kim ilgileniyosa artik hafif tehtidli yazi asin.
Vazgecmezsede camlarinizin ust kismina dikenli tel yapin rezil olsunlar hemde silkeledikleri seyler takilir yirtilir![]()
O potansiyeli bendede gordun dimi yaparim bende uyaridan anlamayanaKız çok güldüm benim arkadaşım vardı üst komşusu balkondan kova sallandırıp bakkaldan bişeyler alıp kovayla çekerdi bigün rüzgarlı havada kova camlarına vurup duruyormuş uyardıkları halde kadın kovayı çekmemiş adam bıçağı almış ipi kesmiş kova yere düşüp kırılmıştı
Çamaşırlarına çamaşır suyu sıkın. Einizden hiçbirşey gelmez. Ev değiştirin. Hayallerimin evi karşımda duruyor ve değerinin altında satılıyor. Almıyorum çünkü üst komşusu sizin ki gibi. Bembeyaz çamaşırların üstüne halı silkebiiyorHanımlar, benim sorunum üst komşumla ilgili kaç defa konuştum ama anlamıyor. Çalışıyorum evde yokum diye evin her camından halısını, sofra bezini silkeliyor vallahi bıktım artık,katil olcm onun yüzünden bide yüzsüzki sormayın.özellikle mutfak balkonumun olduğu taraftan Silkeleme diyorum çünkü orda erzaklarını var sandalyem var utanmadan 3 öğün sofra bezini ordan silkeliyor balkon ekmek ufağı zeytin çekirdeği vs.şeyler dolu.
Belki açıklanır diye o balkonuma çamaşır ipi yaptım elbezlerini astm bugün onun bile üzerine silkelemiş utanmaz arlanmaz kadın.
Hanımlar nolur yardım edin. Ne yapmalıyım
Aklıma apartmana yazı asıp utandırmak geldi,ama ne yazmalym
Benim aklimada geldi bu oneri.Komşunuzun yukardan çırpıp sizin balkonunuza düşenleri toplayıp onun kapısının önüne koyup gidebilirsiniz![]()
Supür balkonundakileri hergun birak kapisinın onune ayakkabilarinin ustune .
Supür balkonundakileri hergun birak kapisinın onune ayakkabilarinin ustune .
Hanımlar, benim sorunum üst komşumla ilgili kaç defa konuştum ama anlamıyor. Çalışıyorum evde yokum diye evin her camından halısını, sofra bezini silkeliyor vallahi bıktım artık,katil olcm onun yüzünden bide yüzsüzki sormayın.özellikle mutfak balkonumun olduğu taraftan Silkeleme diyorum çünkü orda erzaklarını var sandalyem var utanmadan 3 öğün sofra bezini ordan silkeliyor balkon ekmek ufağı zeytin çekirdeği vs.şeyler dolu.
Belki açıklanır diye o balkonuma çamaşır ipi yaptım elbezlerini astm bugün onun bile üzerine silkelemiş utanmaz arlanmaz kadın.
Hanımlar nolur yardım edin. Ne yapmalıyım
Aklıma apartmana yazı asıp utandırmak geldi,ama ne yazmalym