• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

komşum başıma dert oldu yardım edin hanımlar

Yoneticiniz varsa o yazsin yoksa siz yazin ve direk polis zabita kim ilgileniyosa artik hafif tehtidli yazi asin.
Vazgecmezsede camlarinizin ust kismina dikenli tel yapin rezil olsunlar hemde silkeledikleri seyler takilir yirtilir :KK53:
Kız çok güldüm benim arkadaşım vardı üst komşusu balkondan kova sallandırıp bakkaldan bişeyler alıp kovayla çekerdi bigün rüzgarlı havada kova camlarına vurup duruyormuş uyardıkları halde kadın kovayı çekmemiş adam bıçağı almış ipi kesmiş kova yere düşüp kırılmıştı

bende boyle komsuyla su sekilde bas ettim canm.simdi kış yazin camlar kapilar acikken balkona bi tup koydum uzerine egreti bir tencereye yagi doktum uzun bi sure yagi yaktim bazan elektirikli mangalin uzerinde eti yaktim asla camasir asamadi cami kapiyi acamadi asla yilmadim caymadim yilmadim en son pes ettirdim.hala akillanmasaydi pisligi kapisinin onune yigacaktim

Aynısı bizim de başımıza geldi. Bizim site içi olmasına rağmen ve yöneticimiz uyarmasına rağmen her gün silkeliyordu biz de balkonu camla kapattırdık. Tam kurtulduk derken bu sefer de her gün halı kilim vs yıkayıp asmaya başladı. Süzülen suların camları ne hale getirdiğini siz düşünün...

Ben artık kafaya takmamayı öğrendim. Balkona çıkmıyorum perdemi açmıyorum göz görmeyince gönül katlanıyor...

Kız çok güldüm benim arkadaşım vardı üst komşusu balkondan kova sallandırıp bakkaldan bişeyler alıp kovayla çekerdi bigün rüzgarlı havada kova camlarına vurup duruyormuş uyardıkları halde kadın kovayı çekmemiş adam bıçağı almış ipi kesmiş kova yere düşüp kırılmıştı
O potansiyeli bendede gordun dimi yaparim bende uyaridan anlamayana :KK70:

Ben birinci kattayım yinede camdan silkelemiyorum biri ustune basar falan diye.. Üst kattakilerin bu alt kattakileri dusunmeme durumları ne zaman değişecek acaba..

Bi gün usenme o zeytin cekirdeikleri falan toparla cal kapisini buyrun emanetlerinizi iadeye geldim diin sizden rica etmeme ragmen hala balkonuma bunlari silkeliyosaniz geri istediiniz icin yapiosunuz die düşündüm der ceker donersiniz

zabıtayı çağir kardesim boyle catlaklik olmaz.. ben.senin pis zeytin cekirdeginimi toplucam ay sinir oldum

Hanımlar, benim sorunum üst komşumla ilgili kaç defa konuştum ama anlamıyor. Çalışıyorum evde yokum diye evin her camından halısını, sofra bezini silkeliyor vallahi bıktım artık,katil olcm onun yüzünden bide yüzsüzki sormayın.özellikle mutfak balkonumun olduğu taraftan Silkeleme diyorum çünkü orda erzaklarını var sandalyem var utanmadan 3 öğün sofra bezini ordan silkeliyor balkon ekmek ufağı zeytin çekirdeği vs.şeyler dolu.
Belki açıklanır diye o balkonuma çamaşır ipi yaptım elbezlerini astm bugün onun bile üzerine silkelemiş utanmaz arlanmaz kadın.
Hanımlar nolur yardım edin. Ne yapmalıyım
Aklıma apartmana yazı asıp utandırmak geldi,ama ne yazmalym
Çamaşırlarına çamaşır suyu sıkın. Einizden hiçbirşey gelmez. Ev değiştirin. Hayallerimin evi karşımda duruyor ve değerinin altında satılıyor. Almıyorum çünkü üst komşusu sizin ki gibi. Bembeyaz çamaşırların üstüne halı silkebiiyor:((((( Normalde çirkef sayılmam ama karşıdan bakarken altında otursam ne olur diye fikirler üretmeye başladım.

Komşunuzun yukardan çırpıp sizin balkonunuza düşenleri toplayıp onun kapısının önüne koyup gidebilirsiniz:KK45:
Benim aklimada geldi bu oneri.
Ama korkarimki bu yuzsuz kari geri o merdivenlerdeki copleri geri asaga dgru savurur. O zmn konu sahibinin balkonu pis olmasi bi kenara, geri bide dis kapisinin onu pislenir.

Supür balkonundakileri hergun birak kapisinın onune ayakkabilarinin ustune .

Bu blki daha mantikli.
Benim aklimda supur kapisini onune birak demek geldi. Ama dedim sonra yine o pisligide konu sahibinin dis kapisina dgru savura savura supurur. Ama arkdasin dedigi gibi ayakkabilarinin uzerine dokerseniz o zmn asaga supurmkten daha cok zahmet cikar kadina, icine icine doldurun pislikleri. Belki caydirici olur bu.

Bir benzeri ben evlenmeden önce istanbuldayken başımıza gelmişti. Annem çalışıyordu ben evin en büyük öğrenci kızı, üst katta da bir komşu var 3 te çocukları, ne yiyip içseler bizim balkonda. Evde 3 balkon var birini kullanmıyoruz oraya silkeleyin dedim yok. Baya bir sabrettik, temizledik, annemin pek umru değildi ama ben en son dayanamadım, iki üç kere balkondan süpürdüklerimi, zeytin çekirdeklerini vs.. gittim kapısına, ayakkabılığına attım sonrada zillerini çaldım. En son mutfak balkonuna sarkıttığı halıya mürekkep gibi bir şey dökmüştüm ondan sonra kesti anca. Ya sende yırtık ol canım çünkü başka türlü anlamıyorlar ya da zabıta yolları. Başka türlü baş edemezsin...

Supür balkonundakileri hergun birak kapisinın onune ayakkabilarinin ustune .

bu öneri buradan güzel de

kv yaptı bunu kavga çıktı

kadını dövdüler

sonra kp polis çağırınca da onlar da şikayetçi oldu

o da bize küfretti dediler hem de tanık oldular birbirlerine

her ikisi de ceza aldı

çirkefe taş atmayın üstünüze bulaşırrrr

Hanımlar, benim sorunum üst komşumla ilgili kaç defa konuştum ama anlamıyor. Çalışıyorum evde yokum diye evin her camından halısını, sofra bezini silkeliyor vallahi bıktım artık,katil olcm onun yüzünden bide yüzsüzki sormayın.özellikle mutfak balkonumun olduğu taraftan Silkeleme diyorum çünkü orda erzaklarını var sandalyem var utanmadan 3 öğün sofra bezini ordan silkeliyor balkon ekmek ufağı zeytin çekirdeği vs.şeyler dolu.
Belki açıklanır diye o balkonuma çamaşır ipi yaptım elbezlerini astm bugün onun bile üzerine silkelemiş utanmaz arlanmaz kadın.
Hanımlar nolur yardım edin. Ne yapmalıyım
Aklıma apartmana yazı asıp utandırmak geldi,ama ne yazmalym

Balkonun resimlerini cekin A4 de basin apartmanin girisine asin altinada istediginiz uygun bir mesaji yazarsiniz, ister adinizi yazin ister anonim olsun fark etmez.

Bir arkadaşım aynı sorunla karsilasmisti, yine duyarsız umursamaz bir komşu.
Oda dış kapının duvarına ."Allah sizi insallah o doktugunuz ekmek kirintilarina bir gün muhtaç eder. " yazdı. O gün bugün bir şey silkelemez olmuş.

Bence bo gün balkonda bekle silkeledigi ani yakala videoya al. Ve hatta o an onu uyar tekrar ne yapmam gerekiyor size bunu yaptirma mak için vs de. O an yakalarsan utanir die düşünüyorum

Back
X