• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

komşum başıma dert oldu yardım edin hanımlar

Aynen oda dogruda bn kaynanamda kaliyorum balkonu yok sıkıntı cekiyoruz evin ici hp ekmek kırıgi oluyo boyle zor silkeleniyo yani supurmekte hrzman mumkun olmuyo balkon olsaydi silkelerdim asagi diyordum icimden hp
SAKIN SAKIN gerçekten şöyle düşünmek lazım aynısını sana yapsalar nasıl hissedersin,milletin pisliğini temizliyorsun sonuçta ayrıca yaşam alanı orası.

SAKIN SAKIN gerçekten şöyle düşünmek lazım aynısını sana yapsalar nasıl hissedersin,milletin pisliğini temizliyorsun sonuçta ayrıca yaşam alanı orası.
Hayir onlarn balkonuna dusurmeyecek sekilde silkelenmiyomu merak ettim

hayır gerçekten komşuluk hakkımı helal etmiyorum.
ben anlayışlı biriyim hiç yapmasın demiyorum.kullanmadığım odadan yapsın diyorum.

ben yıllardır apartmanda yaşayan birisiyim öyle sofra bezi silkeleyeni ilk kez gördüm,halıları da bir gün olurdu ve ogün belirlenen yerden silkelerdi herkes.

Allahım komşunun da hayırlısını versin laftan anlayacağı dilden konuşun sizde

1240258-245052725642037-540593333-n-728x728.jpg

Aynını bende yaşadım, hatta ilk zamanlar komşu diye kırmamak için gidip çayını kahvesini içtim, ve çağırıp konuştumda durumu görmesi için.. Ama nafile.. Anlamaz ve inkar derdi, işin komiği en üstte o, bir alt katta ben oturuyordum. Cebren inkar ediyordu.. En sonunda şikayet ettim. Şikayet edilecek her merciye baş vurdum, inatla devam etti, bir gün ben balataları sıyırdım :confused:en sonunda o pislik silkelediğinde akşam bile görsem deli gibi bağırıyordum:mad: Konu komşu bize bakıyordu, öyleleri bir kişiye sararlar ama etrafa şirin gözükmeye çalışırlar.. Üzerine bi şikayet daha edip, mahkemeye verdim, tırstı, çünkü etrafta artık tanıklar vardı.. Eşi yalvar yakar etti bize, mahkemeyi geri çektim ama bidaha yapamadı. 4 yılın 1,5 yılı böyle geçti. Sonraki 2,5 yıl hiç birbirimizle muhattap olmadık, çok gürültücüydüler, kalorifer peteğine vurdummu, susuyorlardı.. O pislik yapar ama sen cadı olacaksın böylesine..! Yoksa tepene başka şeylerde atarlar..

Aynını bende yaşadım, hatta ilk zamanlar komşu diye kırmamak için gidip çayını kahvesini içtim, ve çağırıp konuştumda durumu görmesi için.. Ama nafile.. Anlamaz ve inkar derdi, işin komiği en üstte o, bir alt katta ben oturuyordum. Cebren inkar ediyordu.. En sonunda şikayet ettim. Şikayet edilecek her merciye baş vurdum, inatla devam etti, bir gün ben balataları sıyırdım :confused:en sonunda o pislik silkelediğinde akşam bile görsem deli gibi bağırıyordum:mad: Konu komşu bize bakıyordu, öyleleri bir kişiye sararlar ama etrafa şirin gözükmeye çalışırlar.. Üzerine bi şikayet daha edip, mahkemeye verdim, tırstı, çünkü etrafta artık tanıklar vardı.. Eşi yalvar yakar etti bize, mahkemeyi geri ektim ama bidaha yapamadı. 2 yılın 1,5 yılı böyle geçti. Sonraki 2,5 yıl hiç birbirimizle muhattap olmadık, çok gürültücüydüler, kalorifer peteğine vurdummu, susuyorlardı.. O pislik yapar ama sen cadı olacaksın böylesine..! Yoksa tepene başka şeylerde atarlar..
aynen bende dayanıyorum,komşuyuz diyorum,çoçukları çok gürültücü çocuktur yapar diyorum,kadın yine anlamıyor.

aynen bende dayanıyorum,komşuyuz diyorum,çoçukları çok gürültücü çocuktur yapar diyorum,kadın yine anlamıyor.
Çok yıpratıcı oluyorlar, evinizden soğursunuz, çözümünü biran önce bulmanızı öneririm.. İnşallah kurtulursunuz..

Direk siz toplayın herkesi yine batırdığı bir gün diğer komşulara da gösterin yazıdan daha etkili olacaktır

zaten eşimde artık apartmanı toplayıp eşini falanda çağıralım herkesin ortasında diyelim belki utanır yapmaz diyor.

En mantıklısı bu zaten yazsan ne fayda iftira der yalan der hiç temizlemeyin tektek komşuları çağır oda dahil laf edemez üstüne

Hanımlar, benim sorunum üst komşumla ilgili kaç defa konuştum ama anlamıyor. Çalışıyorum evde yokum diye evin her camından halısını, sofra bezini silkeliyor vallahi bıktım artık,katil olcm onun yüzünden bide yüzsüzki sormayın.özellikle mutfak balkonumun olduğu taraftan Silkeleme diyorum çünkü orda erzaklarını var sandalyem var utanmadan 3 öğün sofra bezini ordan silkeliyor balkon ekmek ufağı zeytin çekirdeği vs.şeyler dolu.
Belki açıklanır diye o balkonuma çamaşır ipi yaptım elbezlerini astm bugün onun bile üzerine silkelemiş utanmaz arlanmaz kadın.
Hanımlar nolur yardım edin. Ne yapmalıyım
Aklıma apartmana yazı asıp utandırmak geldi,ama ne yazmalym
Yoneticiniz varsa o yazsin yoksa siz yazin ve direk polis zabita kim ilgileniyosa artik hafif tehtidli yazi asin.
Vazgecmezsede camlarinizin ust kismina dikenli tel yapin rezil olsunlar hemde silkeledikleri seyler takilir yirtilir :KK53:

Ben bu insanları anlamıyorum yaaa kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasınada yapmayacaksın.koy bir leğen balkona içine sirkele bu ne utanmazlıktır anlamıyorum. git söyle ben hergün senin yemek kırıntılarını temizlemek zorundamıyım de eğer bir daha olursa kırıntıları toplayıp senin kapının önüne dökerim de o uyardığın halde yüzsüzlük yapıyorsa sende yap

Back
X