- 24 Ekim 2015
- 701
- 120
- 18
- 28
Yok yok anlamadiniz sanirim bi acik balkonlar var yandan falan acik bide kapali gomme balkonlar oluyo yandanda duvarla kapalionun üst katındaki daire boş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok yok anlamadiniz sanirim bi acik balkonlar var yandan falan acik bide kapali gomme balkonlar oluyo yandanda duvarla kapalionun üst katındaki daire boş
SAKIN SAKIN gerçekten şöyle düşünmek lazım aynısını sana yapsalar nasıl hissedersin,milletin pisliğini temizliyorsun sonuçta ayrıca yaşam alanı orası.Aynen oda dogruda bn kaynanamda kaliyorum balkonu yok sıkıntı cekiyoruz evin ici hp ekmek kırıgi oluyo boyle zor silkeleniyo yani supurmekte hrzman mumkun olmuyo balkon olsaydi silkelerdim asagi diyordum icimden hp
benimki ewet gömme balkon ama silkelerken içeriye düşüyor yinede.Yok yok anlamadiniz sanirim bi acik balkonlar var yandan falan acik bide kapali gomme balkonlar oluyo yandanda duvarla kapali
Hayir onlarn balkonuna dusurmeyecek sekilde silkelenmiyomu merak ettimSAKIN SAKIN gerçekten şöyle düşünmek lazım aynısını sana yapsalar nasıl hissedersin,milletin pisliğini temizliyorsun sonuçta ayrıca yaşam alanı orası.
Hmm ozman bnde balkonlu eve cikarsam cam balkon yaptirim baribenimki ewet gömme balkon ama silkelerken içeriye düşüyor yinede.
hayır canım silkelenmiyor.çünkü sonuçta bir rüzgar oluşuyor ve rüzgarda savuruyor.Hayir onlarn balkonuna dusurmeyecek sekilde silkelenmiyomu merak ettim
aynen bende dayanıyorum,komşuyuz diyorum,çoçukları çok gürültücü çocuktur yapar diyorum,kadın yine anlamıyor.Aynını bende yaşadım, hatta ilk zamanlar komşu diye kırmamak için gidip çayını kahvesini içtim, ve çağırıp konuştumda durumu görmesi için.. Ama nafile.. Anlamaz ve inkar derdi, işin komiği en üstte o, bir alt katta ben oturuyordum. Cebren inkar ediyordu.. En sonunda şikayet ettim. Şikayet edilecek her merciye baş vurdum, inatla devam etti, bir gün ben balataları sıyırdımen sonunda o pislik silkelediğinde akşam bile görsem deli gibi bağırıyordum
Konu komşu bize bakıyordu, öyleleri bir kişiye sararlar ama etrafa şirin gözükmeye çalışırlar.. Üzerine bi şikayet daha edip, mahkemeye verdim, tırstı, çünkü etrafta artık tanıklar vardı.. Eşi yalvar yakar etti bize, mahkemeyi geri ektim ama bidaha yapamadı. 2 yılın 1,5 yılı böyle geçti. Sonraki 2,5 yıl hiç birbirimizle muhattap olmadık, çok gürültücüydüler, kalorifer peteğine vurdummu, susuyorlardı.. O pislik yapar ama sen cadı olacaksın böylesine..! Yoksa tepene başka şeylerde atarlar..
Çok yıpratıcı oluyorlar, evinizden soğursunuz, çözümünü biran önce bulmanızı öneririm.. İnşallah kurtulursunuz..aynen bende dayanıyorum,komşuyuz diyorum,çoçukları çok gürültücü çocuktur yapar diyorum,kadın yine anlamıyor.
zaten eşimde artık apartmanı toplayıp eşini falanda çağıralım herkesin ortasında diyelim belki utanır yapmaz diyor.Direk siz toplayın herkesi yine batırdığı bir gün diğer komşulara da gösterin yazıdan daha etkili olacaktır
zaten eşimde artık apartmanı toplayıp eşini falanda çağıralım herkesin ortasında diyelim belki utanır yapmaz diyor.
Yoneticiniz varsa o yazsin yoksa siz yazin ve direk polis zabita kim ilgileniyosa artik hafif tehtidli yazi asin.Hanımlar, benim sorunum üst komşumla ilgili kaç defa konuştum ama anlamıyor. Çalışıyorum evde yokum diye evin her camından halısını, sofra bezini silkeliyor vallahi bıktım artık,katil olcm onun yüzünden bide yüzsüzki sormayın.özellikle mutfak balkonumun olduğu taraftan Silkeleme diyorum çünkü orda erzaklarını var sandalyem var utanmadan 3 öğün sofra bezini ordan silkeliyor balkon ekmek ufağı zeytin çekirdeği vs.şeyler dolu.
Belki açıklanır diye o balkonuma çamaşır ipi yaptım elbezlerini astm bugün onun bile üzerine silkelemiş utanmaz arlanmaz kadın.
Hanımlar nolur yardım edin. Ne yapmalıyım
Aklıma apartmana yazı asıp utandırmak geldi,ama ne yazmalym