komşum başıma dert oldu yardım edin hanımlar

TE="bulca, post: 44801068, member: 124816"]Resimlerini çek zabitaya şikayet et para cezası alır.
Çalışıyorum, izinli olduğum günler takip ediyorum ozamanda yapmıyor[/QUOTE]
Evde kimse yok mu.

[QUOTE="bulca, post: 44801068, member: 12]Resimlerini çek zabitaya şikayet et para cezası alır.bir daha yapmaz 70 lira az gibide olsa caydırıcı olur çünkü mutfak parası sonuçta.[/QUOTE]
O öyle mutfak parası düşünen kadınlardan degil

E="Frida123, post: 44801111, member: 721853"]Komşunuzun yukardan çırpıp sizin balkonunuza düşenleri toplayıp onun kapısının önüne koyup gidebilirsiniz[/QUOTE]
AslınDa iyi fikir,bide acaba diyorum eşi evde oldugu zamanda mı bi kere daha uyarıya çiksam,çünkü kendilerine göre nodern insanlar,kocası beyfendi birisine benziyor

onun üst kat komşusu kimse gidip onla konusun oda aynısını ona yapsın

Silkelerken videoya alin. Sonra da gidip belediyeye şikayet edin.

O yapmaktan bikmiyorsa siz de sikayet etmekten çekinmeyeceksiniz.

Belediyeden ceza gelsin. Belki ilk basta inadına yapar. Yine bir ceza gelirse sizin de kararlı olduğunuzu anlayıp daha yapmaz.

Ayrıca o döküntüleri toplayıp kapısına koyun.

E="Frida123, post: 44801111, member: 721853"]Komşunuzun yukardan çırpıp sizin balkonunuza düşenleri toplayıp onun kapısının önüne koyup gidebilirsiniz
AslınDa iyi fikir,bide acaba diyorum eşi evde oldugu zamanda mı bi kere daha uyarıya çiksam,çünkü kendilerine göre nodern insanlar,kocası beyfendi birisine benziyor[/QUOTE]
Çok modernlermiş gerçekten:)))bence bunlar konuşarak anlaşma dilinden anlamaz boşuna yormayın üzmeyin kendinizi onların anladığı dilde yaklaşın

Ayni dert bendede var, almanyada yasiyoruz kiradayiz. Ev sahibimiz turk ustumuzde oturuyor. Ama balkondan herturlu herseyi cirpar. Ev sahibiniz diye sesimi cikaramiyorum, kötü olmak istemiyorum tatsizlik fln olsun. Ama ona normal gibi geliyor. Halbuki kul hakki. Benim camasirlarim yerine gore toz icinde kaliyor. Bazen hali paspas yikiyor balkona asiyor. Sipsip damliyor balkona

ben evdeyken yapmıyor ki videosunu çeksem.:

Cam balkon yaptir balkonlu evlerde hep sofra bezi silkelenir zaten bnm bildigim cogu yerler oyle

AslınDa iyi fikir,bide acaba diyorum eşi evde oldugu zamanda mı bi kere daha uyarıya çiksam,çünkü kendilerine göre nodern insanlar,kocası beyfendi birisine benziyor
Çok modernlermiş gerçekten:)))bence bunlar konuşarak anlaşma dilinden anlamaz boşuna yormayın üzmeyin kendinizi onların anladığı dilde yaklaşın[/QUOTE]
yaa gerçekten çok dert yapıyorum.
çünkü balkonumda patates,soğan kaplarım var üzerine geliyor diye balkona perde astım yaa çok çirkin duruyor.
geçende aniden abimler geldi balkona çıktı mermerin üstü hep ekmek ufağı,habirede silemiyorum rezil oluyor insan.

Gömme balkon değilmi oyleyse ona nasil sirkeleyince geliyo cop ust kattan

öyle ama onun ceremesini ben niye çekeyim,zaten borç ödüyoruz bide üstüne bunun yüzünden cam yaptırıp param gidecek.
Aynen oda dogruda bn kaynanamda kaliyorum balkonu yok sıkıntı cekiyoruz evin ici hp ekmek kırıgi oluyo boyle zor silkeleniyo yani supurmekte hrzman mumkun olmuyo balkon olsaydi silkelerdim asagi diyordum icimden hp

Cehalet pislik hic sevmem onun ust katinda oturan yokmu soyle oda oyle yapsin ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…