Çalışıyorum, izinli olduğum günler takip ediyorum ozamanda yapmıyor[/QUOTE]TE="bulca, post: 44801068, member: 124816"]Resimlerini çek zabitaya şikayet et para cezası alır.
Evde kimse yok mu.[/QUOTE]Çalışıyorum, izinli olduğum günler takip ediyorum ozamanda yapmıyor
kocasına soylıyeyın eşınıze kac defa dedım vs dıyeYöneticimiz yok.herkes kendi kafasında
AslınDa iyi fikir,bide acaba diyorum eşi evde oldugu zamanda mı bi kere daha uyarıya çiksam,çünkü kendilerine göre nodern insanlar,kocası beyfendi birisine benziyor[/QUOTE]E="Frida123, post: 44801111, member: 721853"]Komşunuzun yukardan çırpıp sizin balkonunuza düşenleri toplayıp onun kapısının önüne koyup gidebilirsiniz
Hanımlar, benim sorunum üst komşumla ilgili kaç defa konuştum ama anlamıyor. Çalışıyorum evde yokum diye evin her camından halısını, sofra bezini silkeliyor vallahi bıktım artık,katil olcm onun yüzünden bide yüzsüzki sormayın.özellikle mutfak balkonumun olduğu taraftan Silkeleme diyorum çünkü orda erzaklarını var sandalyem var utanmadan 3 öğün sofra bezini ordan silkeliyor balkon ekmek ufağı zeytin çekirdeği vs.şeyler dolu.
Belki açıklanır diye o balkonuma çamaşır ipi yaptım elbezlerini astm bugün onun bile üzerine silkelemiş utanmaz arlanmaz kadın.
Hanımlar nolur yardım edin. Ne yapmalıyım
Aklıma apartmana yazı asıp utandırmak geldi,ama ne yazmalym[/QUOTE
üst katı boş işte,benimde alt kat boş oyüzden bir tek ben şikayet ediyorum aldırmıyor oyüzdenonun üst kat komşusu kimse gidip onla konusun oda aynısını ona yapsın
ben evdeyken yapmıyor ki videosunu çeksem.:Silkelerken videoya alin. Sonra da gidip belediyeye şikayet edin.
O yapmaktan bikmiyorsa siz de sikayet etmekten çekinmeyeceksiniz.
Belediyeden ceza gelsin. Belki ilk basta inadına yapar. Yine bir ceza gelirse sizin de kararlı olduğunuzu anlayıp daha yapmaz.
Ayrıca o döküntüleri toplayıp kapısına koyun.
Cam balkon yaptir balkonlu evlerde hep sofra bezi silkelenir zaten bnm bildigim cogu yerler oyleHanımlar, benim sorunum üst komşumla ilgili kaç defa konuştum ama anlamıyor. Çalışıyorum evde yokum diye evin her camından halısını, sofra bezini silkeliyor vallahi bıktım artık,katil olcm onun yüzünden bide yüzsüzki sormayın.özellikle mutfak balkonumun olduğu taraftan Silkeleme diyorum çünkü orda erzaklarını var sandalyem var utanmadan 3 öğün sofra bezini ordan silkeliyor balkon ekmek ufağı zeytin çekirdeği vs.şeyler dolu.
Belki açıklanır diye o balkonuma çamaşır ipi yaptım elbezlerini astm bugün onun bile üzerine silkelemiş utanmaz arlanmaz kadın.
Aklıma apartmana yazı asıp utandırmak geldi,ama ne yazmalym
Çok modernlermiş gerçekten:)))bence bunlar konuşarak anlaşma dilinden anlamaz boşuna yormayın üzmeyin kendinizi onların anladığı dilde yaklaşınAslınDa iyi fikir,bide acaba diyorum eşi evde oldugu zamanda mı bi kere daha uyarıya çiksam,çünkü kendilerine göre nodern insanlar,kocası beyfendi birisine benziyor
öyle ama onun ceremesini ben niye çekeyim,zaten borç ödüyoruz bide üstüne bunun yüzünden cam yaptırıp param gidecek.Cam balkon yaptir balkonlu evlerde hep sofra bezi silkelenir zaten bnm bildigim cogu yerler oyle
Gömme balkon değilmi oyleyse ona nasil sirkeleyince geliyo cop ust kattanHanımlar, benim sorunum üst komşumla ilgili kaç defa konuştum ama anlamıyor. Çalışıyorum evde yokum diye evin her camından halısını, sofra bezini silkeliyor vallahi bıktım artık,katil olcm onun yüzünden bide yüzsüzki sormayın.özellikle mutfak balkonumun olduğu taraftan Silkeleme diyorum çünkü orda erzaklarını var sandalyem var utanmadan 3 öğün sofra bezini ordan silkeliyor balkon ekmek ufağı zeytin çekirdeği vs.şeyler dolu.
Aklıma apartmana yazı asıp utandırmak geldi,ama ne yazmalym
öyle ama onun ceremesini ben niye çekeyim,zaten borç ödüyoruz bide üstüne bunun yüzünden cam yaptırıp param gidecek.
onun üst katındaki daire boşGömme balkon değilmi oyleyse ona nasil sirkeleyince geliyo cop ust kattan
Aynen oda dogruda bn kaynanamda kaliyorum balkonu yok sıkıntı cekiyoruz evin ici hp ekmek kırıgi oluyo boyle zor silkeleniyo yani supurmekte hrzman mumkun olmuyo balkon olsaydi silkelerdim asagi diyordum icimden hpöyle ama onun ceremesini ben niye çekeyim,zaten borç ödüyoruz bide üstüne bunun yüzünden cam yaptırıp param gidecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?