• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

komşum başıma dert oldu yardım edin hanımlar

senilk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014
348
182
73
Hanımlar, benim sorunum üst komşumla ilgili kaç defa konuştum ama anlamıyor. Çalışıyorum evde yokum diye evin her camından halısını, sofra bezini silkeliyor vallahi bıktım artık,katil olcm onun yüzünden bide yüzsüzki sormayın.özellikle mutfak balkonumun olduğu taraftan Silkeleme diyorum çünkü orda erzaklarını var sandalyem var utanmadan 3 öğün sofra bezini ordan silkeliyor balkon ekmek ufağı zeytin çekirdeği vs.şeyler dolu.
Belki açıklanır diye o balkonuma çamaşır ipi yaptım elbezlerini astm bugün onun bile üzerine silkelemiş utanmaz arlanmaz kadın.
Hanımlar nolur yardım edin. Ne yapmalıyım
Aklıma apartmana yazı asıp utandırmak geldi,ama ne yazmalym

Yöneticini yok mu apartman kurallarını hatırlatmasını isteseniz

Kusura bakmayın telefondan yazıyorum yazım yanlışları var.

Yoneticinize soyleyin apartmn kurallarini assin girise

Anlaşma ="Bilgece, post: 44800916, member: 377773"]Ben mutfagin kenarina silkeliyorum ve elektrikli supurgeyle aliyorum. Komsunuza bu oneriyi sunabilirsiniz..[/QUOTE]
Anlasa,öneride sunuyorum kullanmadığımız odanın ordan silkele diye ama beyin kıtlığı yaşıyor

Anlaşma ="Bilgece, post: 44800916, member: 377773"]Ben mutfagin kenarina silkeliyorum ve elektrikli supurgeyle aliyorum. Komsunuza bu oneriyi sunabilirsiniz..
Anlasa,öneride sunuyorum kullanmadığımız odanın ordan silkele diye ama beyin kıtlığı yaşıyor[/QUOTE]
Ne cevap veriyor sen şikayet edince

Yazı asın apartmana, utansın yüzü varsa.
Veya onun silkelediklerini süpürün, toplayın, kendi kapısının önüne boşaltın bakalım ne yapacak
Yazıya ne yazmalıyım sizce,çünkü benim aklımdan çok pis düşünceler geçiyor

[QUyazıkki rha, post: 44800930, member: 609271"]Yoneticinize soyleyin apartmn kurallarini assin girise[/QUOTE]
Ne yazıkki yönetici yok

Hanımlar, benim sorunum üst komşumla ilgili kaç defa konuştum ama anlamıyor. Çalışıyorum evde yokum diye evin her camından halısını, sofra bezini silkeliyor vallahi bıktım artık,katil olcm onun yüzünden bide yüzsüzki sormayın.özellikle mutfak balkonumun olduğu taraftan Silkeleme diyorum çünkü orda erzaklarını var sandalyem var utanmadan 3 öğün sofra bezini ordan silkeliyor balkon ekmek ufağı zeytin çekirdeği vs.şeyler dolu.
Belki açıklanır diye o balkonuma çamaşır ipi yaptım elbezlerini astm bugün onun bile üzerine silkelemiş utanmaz arlanmaz kadın.
Bağlı oldugunuz belediyeyi arayın. Yaptığı yasak. Uyarı alır tekrarkarsa ceza alır.

Bağlı oldugunuz belediyeyi arayın. Yaptığı yasak. Uyarı alır tekrarkarsa ceza alır.

Anlasa,öneride sunuyorum kullanmadığımız odanın ordan silkele diye ama beyin kıtlığı yaşıyor
Ne cevap veriyor sen şikayet edince[/QUOTE]
Lafı evelwyip geveliyo,onunda odasınavstor perde varmış açamazmış ,bişi olmaz yaa diyo ağzını gererek,üste çıkmaya çalışıyor,vallahi zor dayanıyorum

c member: 309372 .!.:
Araştırdım uyarı veriyorlarmış kanıt olursada 70 TL gibi ceza kesiyorlar mış az ama

TE="bulca, post: 44801068, member: 124816"]Resimlerini çek zabitaya şikayet et para cezası alır.[/QUOTE]
Çalışıyorum, izinli olduğum günler takip ediyorum ozamanda yapmıyor

Yazıya ne yazmalıyım sizce,çünkü benim aklımdan çok pis düşünceler geçiyor
Hayır öyle kötü düşünceli yazılar yazmayın bu sefer o gider sizi polise şikayet eder hakaret etti diye bana az cok tahmin eder sizin yazdiginizi.

Back
X