• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşularımızın saygısızlığı

busra1837

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2025
2
0
1
29
Apartmanımız malesef çocuklu bir apartman ve bir gruplaşma var bu gruplaşan çocukların anneleri ya altımızda ya üstümüzde ya da diğer evlerde haftada en az 2 kere oturma yapıyorlar annelerin dedikoduları olsunda çocuklar umurlarında değil ev yıkılcak pozisyona geliyor çocukların zıplaması bizim doğalgazımı titretiyor gerisini siz düşünün insanlar nasıl bu kadar vurdumduymaz saygısız olabilirler anlamıyorum kaç kere uyardık uyarınca aksine daha inadına yapıyorlar gerçekten sinir bozucu bu insanlar anne çocukları sözde özgür yetiştiriyoruz derler sorunca bu özgürlük değil saygısızlıktır ki bu annelerden birinin whatsap sözü şudur sevgide özgürsünüz saygıda mecbur gerçekten şaka gibi insanlar herkes ebeveyn olmamalı

Haklisiniz ama cok abartiyorsunuz.. hakli tarafiniz kotu komsu cok zor sizi anliyorum sesten rahatsiz olmaniza hakta veriyorum..ama sırf cocuklar ses yapmis diye herkes ebeveyn olmamali kısmı kimsenin haddine degil

Haklisiniz ama cok abartiyorsunuz.. hakli tarafiniz kotu komsu cok zor sizi anliyorum sesten rahatsiz olmaniza hakta veriyorum..ama sırf cocuklar ses yapmis diye herkes ebeveyn olmamali kısmı kimsenin haddine degil
Bİz zaten kendi çocuğunun seside yaramaz yani tekken yine susuyoruz ediyoruz ama çocukları usluymuş gibi birde sorumsuzlukla dedikodu yapıp çocukları umurlarında değilse bence az bile söylüyorum ses tabi çocuk çıkaracak özellikle bebekleri var ben nediyeyim ağlamasınmı bebek bu ağlar cart curt ama en azından büyük çocukla ilgilenebilir onlara güzel örnek olmalı anne böyle kişiler ebeveyn olmamalı bence

Back