- 23 Aralık 2018
- 183
- 79
- 18
- 34
- Konu Sahibi Tezerleyla
-
Malesef sinirimden dolanip duruyorum.Hazirladigimiz evleri de parlacalamislarOlmaz olsun boyle insan, onlar da Allah'in yarattigi can. Beslemiyorsun, acimiyorsun bari ilgilenenlerle ugrasma. Caniler
Malesef ne zararlari varki anlayamiyorum iyice kaybetmisiz kendimizi..Ekşi sözlükte bir konu açmışlardı önceden.Bir ilçenin medeniyet seviyesini gösteren detaylarla ilgili orada şöyle bir yorum okumuştum “Hayvanlara iyi davranıyorlarsa o ilçede yaşayan insanlar medenidir”ne kadar doğru bir yorum komşularınız medeniyetten nasibini almamışlar belli.
Malesef yarabbim yaratmis onlarinda ihtiyaclari var manasizlar.Dünyada bir tek onlar yaşıyor sanki..Ne büyük vicdansızlık
Cok tesekkur ederim hemen inceliyorum.Sokakta Apartman Ve Çevresinde Kedi Beslemek Suç Mu? | suzionline
sokakta kedi beslemek suç mu, apartmanda kedi beslemek yasak mı,apartman ve çevresinde kedi beslemek, sokak kedilerine mama vermek yasal mıwww.suzionline.com
Burayı okuyarak ne yapabileceğinizi görebilirsiniz. Çok rahatsız oluyorlarsa dava edin diye siz cevap verin.
Insallah hala konusup duruyolar sacma sapan ne denir kiGolge etme.baska ihsan eylemem beslemiyorsun madem.engelleme belediyeyle.gorus cimere yaz kedi evi iste istasyon kursunlar orman su islerine mail yaz hayvan haklariyla ilgili mail adresi var Allah bunlari bir ekmege muhtac eder ama anlayana
orman su işlerine mail yaz istasyon talep et kaşınanı kaşı gereksiz pisliklerInsallah hala konusup duruyolar sacma sapan ne denir ki
Bu yazıyız alıp yuvaların üstüne yapıstırmak lazımYazıklar olsun
Onlar benim dilsiz kullarim diyor Allah
Videoya cekip rezil etmek lazim boyle insanlari sosyal medyada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?