- 27 Şubat 2012
- 411
- 110
- 303
Merhabalar. Oturdugum apartman 5 katli. Duvarlar cok ince ne yapsan duyuluyo. Alt komsu gecimsizin teki. Aidatimiz 25 lira vermiyor benim kapimi silmeyin diyor. Kamera takildi parasini vermedi. Ayni zamanda dedikoducu. Ozellikle adam herseye karisir. Karsisindaki aspirator aciyormus ses oluyormus. Benden sandalye sesi geliyormus rahatsiz oluyr. Bisey silkeliyemezsin pisleniyomus.
Kendi evimde rahatca kavga bile edemiyorum. Iki uc gune baskasindan duyuyorum yok kapidan donmus gelicekmiste. Yok kiyamet kopmus yukarda da... kizi varmis evde. olmuyomus bole karsi komsuma uyar demis. Esimde umursamaz kimseyi. Ota boka bagrinir bazen. Napicam bilmiyorum. Dun den beri moralimi cok bozdu. Tasinsam kendi evimiz. Alttakininde oyle kendi evi. Toplanti olur gelmez bile pislik insanlara dustum...
Kendi evimde rahatca kavga bile edemiyorum. Iki uc gune baskasindan duyuyorum yok kapidan donmus gelicekmiste. Yok kiyamet kopmus yukarda da... kizi varmis evde. olmuyomus bole karsi komsuma uyar demis. Esimde umursamaz kimseyi. Ota boka bagrinir bazen. Napicam bilmiyorum. Dun den beri moralimi cok bozdu. Tasinsam kendi evimiz. Alttakininde oyle kendi evi. Toplanti olur gelmez bile pislik insanlara dustum...