• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşularımın vicdansızlığı

Tezerleyla

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2018
183
79
18
34
Mahalledeki kedilere mama yuva gibi ihtiyaçları alıp dağıttık eşimle.Yan binadakiler komsular mamaları süpürüp atmışlar. Bizim canımız varda onların yokmu yaa. Delirdim aç olan kaç canlı var. Neymiş batmış ortalık batmis. :sinirli: Hepsiyle kavga ettim sanki evlerini isgal ettim. Şikayet edicem hepsini birsuru yavru var hicbir zarari da yok. Hic sikayetci olan oldumu nasil bir yol izlemeliyim.

Ekşi sözlükte bir konu açmışlardı önceden.Bir ilçenin medeniyet seviyesini gösteren detaylarla ilgili orada şöyle bir yorum okumuştum “Hayvanlara iyi davranıyorlarsa o ilçede yaşayan insanlar medenidir”ne kadar doğru bir yorum komşularınız medeniyetten nasibini almamışlar belli.

Burayı okuyarak ne yapabileceğinizi görebilirsiniz. Çok rahatsız oluyorlarsa dava edin diye siz cevap verin.

Ekşi sözlükte bir konu açmışlardı önceden.Bir ilçenin medeniyet seviyesini gösteren detaylarla ilgili orada şöyle bir yorum okumuştum “Hayvanlara iyi davranıyorlarsa o ilçede yaşayan insanlar medenidir”ne kadar doğru bir yorum komşularınız medeniyetten nasibini almamışlar belli.
Malesef ne zararlari varki anlayamiyorum iyice kaybetmisiz kendimizi..

Golge etme.baska ihsan eylemem beslemiyorsun madem.engelleme belediyeyle.gorus cimere yaz kedi evi iste istasyon kursunlar orman su islerine mail yaz hayvan haklariyla ilgili mail adresi var Allah bunlari bir ekmege muhtac eder ama anlayana

Benim şuan bir köpeğim var evladım gibi çok severim o gelmeden önce evdeki artan yemekleri birleştirir karşı arsaya dökerdim kıyamazdım çöpe dökmeye inanın kaçtane kedi köpek kuş yerdi şuan yapamadığım için içim gidiyor çünkü anca benim oğluma(köpeğim) ve tavuklarıma yetişebiliyorum sizi o kadar iyi anlıyorum ki insanın içi parçalanıyor aç kedi köpek görünce bahçeli evimiz bende elimden geldiğince oğlumdan arta kalanları kedilerle paylaşmaya çalışıyorum

Sokak tarafına bırakırsanız kimse bir şey diyemez ama apt önüne ya da bahçesine bırakınca sorun oluyor maalesef

Golge etme.baska ihsan eylemem beslemiyorsun madem.engelleme belediyeyle.gorus cimere yaz kedi evi iste istasyon kursunlar orman su islerine mail yaz hayvan haklariyla ilgili mail adresi var Allah bunlari bir ekmege muhtac eder ama anlayana
Insallah hala konusup duruyolar sacma sapan ne denir ki

Nereye koydunuz acaba ayak altına veya onların evinin girisine felan mı ? Şundan soruyorum belki alışmasınlar kapinin önlerine veya cocukları veyahut kendılerı korkuyor olabılırler.. giriş çıkısta zorlanmıs olabilirler? Ha dersenız kı kımseyı rahatsız edecek bi yerde degil ve bu sekılde dagıttılarsa cok yanlış harekette bulunmuslar kavga etmekte haklısınız..

Back
X