• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşudan şimdi de tehdit alıyorum

Melek04140

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2019
94
126
93
32
Arkadaşlar önceki konularımdan belki hatırlarsınız. Binaya yeni taşınan komşu bu yazıyı asmıştı. Ben de bu olay üzerine, çalışan biri olarak artık kesinlikle merdivenleri silmeyeceğimi, temizlikçi tutulursa payıma düşeni vereceğimi söylemiştim. Binaya temizlikçi tutmak için para vermek istemiyorlar. Benim kendi günümde birine sildirmemi de kabul etmiyorlar, dışarıdan birini kabul edemezlermiş. Bir hırsızlık durumu olursa ondan bilinip bana gelirlermiş. Yan dairemde bir kaynana gelin var, bunlar aynı zamanda bu binanın gecekondu iken toprak sahibiymiş, 2 tane de kiracısı var bu apartmanda. Yöneticiye gidip; "Söyle ona bu binada oturuyorsa biz nasıl siliyorsak o da silecek, dışarıdan birini de kabul etmeyiz. Onu ayağımın altına alırım, sebebi olmayayım, öğretmen falan dinlemem beter ederim" diyormuş. Yönetici de benden yana ama onun kiracısı olduğu için sesini çıkaramıyor. Yöneticinin kızı beni sever, bunların hepsini gizliden ses kaydı yapmış bana getirdi. Evden çıktığım anda sözlü taciz ediyor, tartışıyoruz. Şimdi de komşuların hepsini toplayıp kapıma gelip sözde beni döveceklermiş. İki gündür bekliyorum gelmesini, geldiği anda polisi çağıracağım.
Diğer yandan bu eski toprak sahibi dediğim kadının; kiracılarından aldığı gelirleri devlete bildirmediğini, kirayı elden aldığını, kontratta da yarısı olarak gösterdiğini sağlam bir kaynaktan duydum. Yine bina projesine aykırı olarak terası kapatıp eve dahil etti. Belediye; şikayet olması halinde yıkıp, bir de ceza yazıyor. O yazıyı yazan komşuyu dolduran da zaten buymuş. Sizce bu kadar pervasız davranan kadını belediyeye ve vergi dairesine şikayet edeyim mi? Yalnız yaşayan biriyim. Siz olsanız ne yaparsınız? Tarafsız olarak sizler daha sağlıklı düşünebilirsiniz diye sizlere sormak istedim. Biraz uzun oldu lütfen kusuruma bakmayın.

Önceki konum buydu

Eklentiler

• IMG_20200330_152346.jpg
    IMG_20200330_152346.jpg
    90,5 KB · Görüntüleme: 145
Kiraciysam bir an once cikardim degilsem evi satişa verirdim. 🙄 Şu korona ortaminda bu iki seçenekte sıkıntılı gerci, keşke onceden ciksaymissiniz. Ben boyle insanlarla ugraşamazdim.

Valla o sorunlu ınsallarla ugrasmaya degmez sıkayet edersenız bı sekılde ogrenırler ve sıze rahat vermezler

Kredi ile aldığı için satması da zor. Başkasına devrederken kredi borcu ile devretmesi lazım. Bence diş gösterin ama arkanızda birilerinin olduğunu da bilsinler. Birkaç gün aileniz gelsin diyeceğim ama malum pandemi. Biraz bekleyin sonra babanzı bir gösterin beraberinde de kozlarınızı sayın korksunlar. Onlar sizi yalnız görmüş

Sizi tehdit ediyorsa polise gidip sikayetci olun. Tehdit bir suc. Mumkunse bir sahitiniz ya da deliliniz de olsun. Bak bakalim bir daha yanasabiliyor mu? Dava acilir hakkinda. Siz davadan vazgecseniz de kamu davasi olur. Bu korku ona yeter.

Siz ses kaydını dinlediniz mi? Yöneticinin kızına güvenebilir misiniz? Ses kaydı sizde var mı?

Savcılığa gidip şikayet ederseniz bunları karakola çağırıyorlar ifadeye. Belki korkarlar böyle.

Ayrıca direkt belediyeye şikayet etmek yerine şikayet etme ihtimalinizin olduğunu çıtlatabilirsiniz

Dağ başı mı orası? Kim kimi dövüyormuş? Yönetici de gelip bu lafları aktarıyor mu size utanmadan? Şikayetçi olun, tehdit edildiğiniz için. Eğer devam edecek olursa vergi kaçaklığı için de şikayetçi olacağınızı, uğraşacağınızı söyleyin. Ev kendi eviniz deli midir nedir. Yönetici apartmanı temizletmek için birini bulsun. Ne diye korkuyorlar bu kadından?

Mumkunse de o evden tasinin. Artik tat vermez cunku. Apartmani ben niye silecekmisim ayol. Kendi katimi silerim de tum apartmani silmem. Bulsunlar birini. Boyle sey mi olur. Apartman silinecek diye yobetmelikte oyle bir kural mi var? Toplasinlar aidat sildirsinler.

Bir yaşıma daha girdim, neden merdivenleri silmek zorundasınız ki? Fiziksel sıkıntınız olabilirdi. Para vermek istiyorsunuz kabul etmiyorlar. Yardımcı kadın getiriyim diyorsunuz onu da kabul etmiyorlar. Resmen aşağılık kompleksi, sizi çekemedikleri için böyle yapıyorlar.

Arkadaşlar önceki konularımdan belki hatırlarsınız. Binaya yeni taşınan komşu bu yazıyı asmıştı. Ben de bu olay üzerine, çalışan biri olarak artık kesinlikle merdivenleri silmeyeceğimi, temizlikçi tutulursa payıma düşeni vereceğimi söylemiştim. Binaya temizlikçi tutmak için para vermek istemiyorlar. Benim kendi günümde birine sildirmemi de kabul etmiyorlar, dışarıdan birini kabul edemezlermiş. Bir hırsızlık durumu olursa ondan bilinip bana gelirlermiş. Yan dairemde bir kaynana gelin var, bunlar aynı zamanda bu binanın gecekondu iken toprak sahibiymiş, 2 tane de kiracısı var bu apartmanda. Yöneticiye gidip; "Söyle ona bu binada oturuyorsa biz nasıl siliyorsak o da silecek, dışarıdan birini de kabul etmeyiz. Onu ayağımın altına alırım, sebebi olmayayım, öğretmen falan dinlemem beter ederim" diyormuş. Yönetici de benden yana ama onun kiracısı olduğu için sesini çıkaramıyor. Yöneticinin kızı beni sever, bunların hepsini gizliden ses kaydı yapmış bana getirdi. Evden çıktığım anda sözlü taciz ediyor, tartışıyoruz. Şimdi de komşuların hepsini toplayıp kapıma gelip sözde beni döveceklermiş. İki gündür bekliyorum gelmesini, geldiği anda polisi çağıracağım.
Diğer yandan bu eski toprak sahibi dediğim kadının; kiracılarından aldığı gelirleri devlete bildirmediğini, kirayı elden aldığını, kontratta da yarısı olarak gösterdiğini sağlam bir kaynaktan duydum. Yine bina projesine aykırı olarak terası kapatıp eve dahil etti. Belediye; şikayet olması halinde yıkıp, bir de ceza yazıyor. O yazıyı yazan komşuyu dolduran da zaten buymuş. Sizce bu kadar pervasız davranan kadını belediyeye ve vergi dairesine şikayet edeyim mi? Yalnız yaşayan biriyim. Siz olsanız ne yaparsınız? Tarafsız olarak sizler daha sağlıklı düşünebilirsiniz diye sizlere sormak istedim. Biraz uzun oldu lütfen kusuruma bakmayın.
ben olsam islak mendille silerim, oldugu kadar, benim elimden bu kadar geliyor kusura bakmayin, bel fitigim var, doktor da bu kadarina izin veriyor derim. kimseyle de komsuluk etmem.

Bunlar nasil cirkef insanlar, ayni benim apartmandakiler gibi 🙄 böyle insanlarla uğraşılmaz, sizi şikayet ederim deseniz bile yinede korkarsiniz heran nolucak diye yaşanmaz, huzur kalmamış çünkü apartmanda. Imkan varsa tasının

Ses kaydı Vs bunlarla şikayetci ol ..Ayrıca istediğine kapını sildirirsin onları ilgilendirmez.
Ben olsam nevrim döndüğü gibi osmanlı tokadı ile birlikte saçlarını elime dolardım o anlık sinirle🙈. Tabi siz yapmayın ne demişler öfke ile kalkan zararla oturur ben epey sinirli biri olduğum için bunu iyi bilirim en iyisi şikayetçi olmak.

Siz ses kaydını dinlediniz mi? Yöneticinin kızına güvenebilir misiniz? Ses kaydı sizde var mı?

Savcılığa gidip şikayet ederseniz bunları karakola çağırıyorlar ifadeye. Belki korkarlar böyle.

Ayrıca direkt belediyeye şikayet etmek yerine şikayet etme ihtimalinizin olduğunu çıtlatabilirsiniz
Evet dinledim. Bana da verdi ses kaydını kız

Back