• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşu whatsap grubu sorunu

Bambisond

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2021
617
653
53
32
Saçma belki ama komşularla araya biraz mesafe koymaya karar verdim daha önce de meraklı komşumla ilgili konu açmıştım. Ben çokta keyif almadığım saçma bulduğum ve beni niye dahil ettiklerini de anlamadığım bir grubun içindeyim. Ve çıkamıyorum yani nasıl çıksam beceremedim 🙈 sitede ne oluyor ne bitiyor istemesemde buradan öğreniyorum.(akşam karşı apartmana ambulans gelmiş 1. Katın kocasının beli tutulmuş bize neysee) bu ve daha saçma sapan bir dolu şey dönüyor grupta.
Benim yanımda yada grubtan herkesle ilgili dedikodu yapılıyor ben olmadığım zaman da benim ki yapılır düşüncesindeyim hatta kulağıma geliyor. Modumu düşüren şeylerden uzaklaşma kararı aldım en çok düşürün insanlarda var bu grupta pat diye çıkamadım takılıyorum sessize alıp. Nasıl bahane bulsam da çıksam?

Saçma belki ama komşularla araya biraz mesafe koymaya karar verdim daha önce de meraklı komşumla ilgili konu açmıştım. Ben çokta keyif almadığım saçma bulduğum ve beni niye dahil ettiklerini de anlamadığım bir grubun içindeyim. Ve çıkamıyorum yani nasıl çıksam beceremedim 🙈 sitede ne oluyor ne bitiyor istemesemde buradan öğreniyorum.(akşam karşı apartmana ambulans gelmiş 1. Katın kocasının beli tutulmuş bize neysee) bu ve daha saçma sapan bir dolu şey dönüyor grupta.
Benim yanımda yada grubtan herkesle ilgili dedikodu yapılıyor ben olmadığım zaman da benim ki yapılır düşüncesindeyim hatta kulağıma geliyor. Modumu düşüren şeylerden uzaklaşma kararı aldım en çok düşürün insanlarda var bu grupta pat diye çıkamadım takılıyorum sessize alıp. Nasıl bahane bulsam da çıksam?
Ehehejej :d insanlara her daim komşuları ile yüz-göz olmamalarını tavsiye ederim hiçbir zaman da olmadım bir şey de kaybetmedim. Grubu sessize alın olsun bitsin. Yazılanları merak ediyorsanız gece bakarsınız ki bence ona da bakmayın.Size niye okumuyorsun derlerse de çok yoğunum vs diyin. Zamanla kendinizi unutturarak uzaklaşın.

Koronada insanlar böyle sosyalleşiyor desenize ,gün yapamayınca 😁 Konuşmak isterlerse sizinle ilgili de konuşacaklar grupta veya özelden ne kadar engelleyebilirsiniz ki ? Eğer sizde gündemi takip etmiyor ve rahatsız oluyorsanız çıkın gitsin, açıklamaya gerek yok.

telefonumu güncelledim wp silindi yeniden yükledim de zaten öyle olunca bireysel mesajlar kalıyor ama gruplardan otomatik çıkış yapıyor

dedikodunuzu yapacak olan siz o grupta olsanız da olmasanız da zaten yapar. komşularımın ismini bile bilmiyorum ben :D
üstte bir üye de söylemiş gayet mantıklı, whatsapp güvenli değilmiş ben uygulamayı siliyorum diyebilirsiniz.

Whatsapp güncellemesini bahane edip şenşakrak çıkın o gruptan, fırsat ayağınıza gelmiş. Bol bol görüşürüz yazın gülücük falan atın, sonra kapıdan dışarıya kendinizi atın.

Bizimde apartmandakilerle grubumuz vardı
Ben çıktım böyle dedikodular da yoktu üstelik
Neden olmasımi gerekir çık gitsin

Nasıl komşu ediniyorsunuz ya ben bir yıldır farklı bir semtteyim tek bir komşu edinemedim. Fazla mı mesafeliyim soğuk muyum neyim. Valla evde bayılsam kapımı açıcak komşum yok ha 🤦🏻‍♀️
bunu ben mi yazdım diye düşündüm bir an 😂😂
5 senedir aynı yerdeyim selam sabah arada çok nadir bir kişiyle kahve içmek haricinde hiç yakın olduğum komşum yok 😂

Konu sahibi gruptan bi süre sonra çık bence konuşmaları da takip etme sorarlarsa da sildim uygulamayı de

Bi üst katımdaki kız var adını bile kurbanda et getirdiğinde öğrendim ki anca merdivende görürsek merhabalaşıyoruz 😒
Şuan korona var tabi biraz ters zaman olmuş yeni arkadasliktan ziyade eskilerle görüşme sağlanıyor bazıları maşallah aynı hız devam da..
Skntili bir doneme denk gelmiş biraz..
Bizim apartmandakiler toplu davet gonderdilerler gelir gelmez 😁

bunu ben mi yazdım diye düşündüm bir an 😂😂
5 senedir aynı yerdeyim selam sabah arada çok nadir bir kişiyle kahve içmek haricinde hiç yakın olduğum komşum yok 😂

Konu sahibi gruptan bi süre sonra çık bence konuşmaları da takip etme sorarlarsa da sildim uygulamayı de
Ki aynı memleketli bi kız var aynı yerden gelin geldik istanbulun bi ilçesinden bir ilçesine yani ama yok yani onla bile konuşamıyorum fazla mı çekingenim kibirli miyim neyim ya ben 😒

Back
X