- 6 Ekim 2008
- 405
- 82
kızlar apartmanda yaşamak ne kadar zor. aylardır üst kattaki komşularımın yaptığı gürültüden fenalık geldi. çocuklarının ve kendinin çıkardıkları sesler yüzünden ne doğru düzgün uyuyabiliyorum ne de sessiz bir ortamda oturabiliyorum. birkaç kez gerek kaba gerekse kibar bi şekilde uyarmamıza rağmen kendisinin gürültü yapmadığını, çocukların da yapmasının normal olduğunu apartmanda böyle şeylerin normal olabileceğini söyledi bir de üste çıkarak. ama gerçekten bu kadar rahatsız olmasak tepki göstermezdik heralde. çocuk var diye de bu kadar rahat olunur mu. insan çocuğunu uyarmalı nolursa olsun belirli saatlere dikkat etmeli..inanın müzik sesi davul sesi olsa bile razıyım ama bu ne zaman geleceği belli olmayan eşya gıcırtıları ve yürüme atlama zıplama seslerinden bıktım artık psikolojim bozuldu. nasıl bir yöntem izlesem bilemiyorum. uyarıdan da anlamıyolar. aynı şekilde karşılık verin deseniz o da olmaz diğer masum komşuların günahı ne... inanın bu konu çok can sıkıcı kimsenin başına gelmemesini diliyorum. allah herkese iyi komşu versin. insanın yaşadığı yerde mutsuz olması çok kötü.