Komşu gürültüsü ve sürekli irkilen, bir türlü uykuya dalamayan bebeğim 😑

• Konu Sahibi Konu Sahibi JES
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ya koşsa bende pek demem birşey tempolu olunca bebek irkilmiyor. Fakat kapıyı çarp pencere klozet kapağı sehpa devirme sesine ben bile sıçrıyorum

Elimizde olan kisimda tabi dikkat edilmeli bence de. Dedigim gibi aksam 8 den sonra ses cikmaz bizim evde. Sabahlari da artik 8 de kalkiyo 1 yildir sukur. Insan saatleri cercevesine cekebildik. Ama atlayip ziplamasina kosmasina malesef cozumum yok.

Elimizde olan kisimda tabi dikkat edilmeli bence de. Dedigim gibi aksam 8 den sonra ses cikmaz bizim evde. Sabahlari da artik 8 de kalkiyo 1 yildir sukur. Insan saatleri cercevesine cekebildik. Ama atlayip ziplamasina kosmasina malesef cozumum yok.
Biz de yaşayıp göreceğiz bakalım kınadığımız başımıza gelecek mi

sorma cok zordu,
uzun sure oturmadim o evde. 6 ay falan, kiraciydim.

Ev sahibi olup da oturanlarin cogu ayrica ses yalitimi yaptirmislar sonradan, duyduguma gore.

Hatta yine ayni evde otururken her sabah 6 da bir makine sesi, sac kurutma ya da supurge.
Emin olsam ki supurge sesi, kavgaya gidecegim.
Ama sac kurutmadir diye dusunup kendimi sakinlestirdim. Millet ise gidecek, banyo da mi yapmasin sabah diyerekten.

Sen yine özür diliyorsun 8 den sonra azaltiyorsun bebeği uyanır diye salona gidiyorsun. Ben hiç birini görmedim sağolsun. resim yapsa başka etkinlik filan oyalanmaz mi ?
3 dk 5 dk oyalanir. Dikkat daginikligi var benimkinin. Bi adim sonrasi hiperaktivite. Ayni yasta kuzeni var o oturur oynar oyuncaklariyla mesela. Benimki o eline verdigin arabalari da patir kutur butun evde kosarak duvarlarda suruyo. Anneannem biz yaramazlik yapinca dunyaya itlik yapmaya gelmis derdi. Kendi cocuguma bumu dedigim.icin utaniyorum ama bana cekmis dunyaya itlik yapmaya gelmis

Yan komsum geçen sene polislik oldu bir yaptırım olmayınca ses eden yok.

Sabah 8 10 arası sese bende ses etmiyorum ama güm güm bir anda olunca sıçrıyor.

Hanı sürekli konuşma horlama müzik olsa onlara yine uyanmazdı.

Siz sessizseniz onlara ses gitmediği için bu kadar sizi rahatsız edecek sesin size geldiğini bilmiyor olabilirler birgün karsilatiginizda ayy ne güzel anne baba saklambaç oynuosunuz oyun oynuosunuz inşallah benim ki de gelince biz de oynarız diyin anlasınlar bnm alt katta dört çocuk var bnde de iki tane ben anlayışla karşılıyorum çünkü bnmkilerde ses yapio bizde işin kötüsü bnmkiler sabah erken kalkıo onlarinkiler geç bnmkiler akşam erken yatio onlarinkiler 12 1 anca

Ya koşsa bende pek demem birşey tempolu olunca bebek irkilmiyor. Fakat kapıyı çarp pencere klozet kapağı sehpa devirme sesine ben bile sıçrıyorum
Benimki de gum gum kanepelerden zipliyo altimizda bebek yok allahtan ama olsa uyku saatlerini ogrenip ya disari cikarirdim ya tablet verirdim yapacak bisey yok

Bir gün şey dedi zaten komşum, hadi doğur da artık yukarıdan bebek sesi duymak istiyorum Güler misin ağlar mısın Bence farkındalar da değillermiş ayağına yatıyorlar.

Ne yapayım sabredeyim bende o zaman az büyüsün sesi kesilir aşık olunca

benim kendi cocuklarim gurultuye cok hasssaslar, o yuzden anliyorum sizi.

Kucugu kulaklikla uyuttugum donemler bile oldu.
tabi bebekliginde degil.

Ama iste yapilacak bir sey yokmus gibi geliyor bana. Yine de gidip bir konusabilirsiniz tabi ki de.

Reactions: JES
Benimki de gum gum kanepelerden zipliyo altimizda bebek yok allahtan ama olsa uyku saatlerini ogrenip ya disari cikarirdim ya tablet verirdim yapacak bisey yok
Ya birde senin yoruluyor aksan 8 gibi bunlar gece 12 ye kadar

Ne yapayım sabredeyim bende o zaman az büyüsün sesi kesilir aşık olunca
Hayir sabretmeyin. Ortada bebek var komsunuza soyleyin. Benm.komsum hic sikayet etmedi ama bebegi olsa ekstra bi ozen gosterirdim. Sizinki de gostermeli. Bu saatlerde uyuyo onun disinda dert degil diyin. Sizinki de buyudukce zaten duymaz olucak emin olum

Reactions: JES
benim kendi cocuklarim gurultuye cok hasssaslar, o yuzden anliyorum sizi.

Kucugu kulaklikla uyuttugum donemler bile oldu.
tabi bebekliginde degil.

Ama iste yapilacak bir sey yokmus gibi geliyor bana. Yine de gidip bir konusabilirsiniz tabi ki de.
Bende o yüzden sizlere sordum. Napayım hasta ekstra hassas olmadığımız sürece uyarmam. Sabrederim. Birde beyaz gürultü de zararlı değilmiş onu açmaya devam edeyim bari.

Bakalım eğer böyle devam ederse en azından akşam 10 sonrası sessizlik olsun diyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…