Komşu gürültüsü ve sürekli irkilen, bir türlü uykuya dalamayan bebeğim 😑

• Konu Sahibi Konu Sahibi JES
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cok tabii ki.
Surekli uyarmak biktirir mi bilmiyorum. Türk olmasada cazgir benim komsu. Kac alt komsusunu kacirdi.

Beyaz ses diyorsan gurultu icin,benim kiz kolikdi. Uzun sure kullandim bende. Bir zarari olmadi.

Valla ben bu konu da çok sert ve gayet netim. Hepimiz çocuk olduk, ben hala dün gibi hatırlyorum evde koşup oynadığım zamanlar annem derdi ki kızım aşağıda insan var, rahatsız olurlar.
Aynısını bebeğim 3- 4 aylıkken yaklaşık 4 ay önce yaşadım akşam 8-9 süpürge sesi, ikiz erkek çocuklar üst katımda tepinip koşturuyorlar 1 seneyi geçti ben taşınalı hiçbir zaman laf etmedim.
çocuğum doğdu, 1 oldu 2 oldu sesimi çıkarmadım ama 3.defa canıma tak etti kızım onların top seslerine çığlık çığlığa uyandı. Soluğu üst katta aldım. Söylemem gereken herşeyi söyledim aşağıda bebek olduğunu onların sesi yuzunden cocugumu uyutamadığımı, uyusada 10 dk sonra ağlayarak geri kalktgnı. Birdaha olursa bu kdar sakin kalmayacağımı.
O günden beri ses yok.

Villa da oturmuyoruz, toplu yaşanan apartman daireleri herkes özen göstermek zorunda coluklu ya da cocuksu herkes. Ben komşum rahatsız olur diye akşam 7den sonra süpürge açmıyorum, makine calıstırmıyorum. Hafta sonları 12den önce ev süpürmüyorum. Benim gösterdiğim hassasiyeti herkes göstermek zorunda ya seve seve ya s.. s.. tercih komşumun

3 tane çocuğum var illaki ses oluyordur ama minimuma indirgemeye çalışıyorum
Aksamlari 22 de yatağa girerler ses beni de rahatsiz eder o yuzden surekli uyarıyorum desibelimiz düşük
Kucuk oglum 2 yaşına girecek bebekken surekli oturma odasında uyudum gece 3-4 kere uyanıyor kimseyi rahatsız etmeyelim diye
Alt komşumuz gördüğümde kusura bakmayın sesimiz rahatsiz ediyorum diye sorduğumda kibarlıktan olsa gerek yok hic gelmiyor bile demisti.

Reactions: JES
Gurultuye maruz kalanlari anlamakla birlikte cok uzulerek soyluyorum ki benim oglum da butun gun kosuyo ve tek engelleme yolu eline tablet vs vermek. Napayim smdi butun gun tablette mi otursun. 2 yasina kadar her sabah 5 6 arasi uyandi engelleyemiyosun ki. Kadini her gordugumde ozur diliyorum ama elimden gelen bisi yok. Sadece oturma odasini salona tasidim daha az gurultu gitsin diye. Bi de her aksam 8 de uyku sersemligi basladigi icin evdeki tum gurultu kesiliyo sonra cit cikarmayiz. Kmse canavar gibi hareketli cocuk dogurmak istemez ama elimizde olan bu

Kolay gelsin.
Birlikte vakit gecirsenizde mi kosturmaca icinde ?

gece 12 gec bir saat,
apartmanda baska sikayetci olan yok mu?

ben sabah 8 aksam 10 arasinda uyarmayi dogru bulmuyorum.
Yalitim olmayan evlerde her ses duyuluyor. Bir de sizin eviniz sessizse iyice disaridan gelen sesler bariz oluyordur.

ama aksam belirli saattten sonrasi icin uyarmak lazim tabi ki.

yine de hep anlatirim. Bir sene yasadigim evde (ki bilinen bir firmanin evleri idi), ust kat komsumun horlama sesini duyuyordum. Ne diyebilirim ki, kime ne sikayet edebilirim. Adam uyuyor yani.

O yuzden bu evlere izin verenlerden baska suclu bulamiyorum boyle konularda.

Cok tabii ki.
Surekli uyarmak biktirir mi bilmiyorum. Türk olmasada cazgir benim komsu. Kac alt komsusunu kacirdi.

Beyaz ses diyorsan gurultu icin,benim kiz kolikdi. Uzun sure kullandim bende. Bir zarari olmadi.
Evet evet beyaz ses. Çok sevindim bak birşey olmamasına

Kolay gelsin.
Birlikte vakit gecirsenizde mi kosturmaca icinde ?
Mesela boyama yapiyoruz 2 dk sonra ben bi kosuyum geliyorum diyo. Yemek yiyoruz yediklerim cok yukarda kosayim da insin diyo. Surekli uyariyorum kiziyorum bagiriyorum ama asla vazgecmiyo duramiyo cocuk kurt var sanki. Yurume yuklenmemis direk kosma ozelligi var

Reactions: JES
Ya şimdi doğruya doğru, çocuğu olmayan anlayamaz diye düşünüyorum. biz de 5 senedir 2 kişiyiz. doğal olarak sesimiz çıkmıyor evde. 3 gün sonra oğlan doğsun gece ağlamaları olacak ve aşağı gidecektir ses muhtemelen Diliyorum ki gece ağlaması olmaz da ses gitmez. Benim yakındığım konu bir yerde aslında komşumun da bunu düşünmemesi. Çocuk koştu diyelim, tamam ama sabahın köründe avazın çıktığı kadar da şarkı söylemezsin çocuğa Ya da her hareketine aaaaaaaa, oooooooooo diye tepki vermezsin. ne yapıyor ki bu çocuk, atom mu parçaladı da bu kadar yüksek sesli tepki veriyorsun? Yani çocuk anlamadı tamam ama sen 35 yaşında İnsansın (komşum yani ) biraz düşünmen lazım bunları. Tabii ki tablet vermesin ya da tv açmasın bu yaşta hatta takdir ediyorum çocukla bu kadar oyun oynamalarını, ilgilenmelerini Ama apartmanda da bazı kurallar olur. Çocuğu frenleyemezsen kendi sesini frenle

Sen yine özür diliyorsun 8 den sonra azaltiyorsun bebeği uyanır diye salona gidiyorsun. Ben hiç birini görmedim sağolsun. resim yapsa başka etkinlik filan oyalanmaz mi ?

Şu an 32 yaşıma girdiM neymiş bu beyaz ses Böyle. youtube’da filan var mı?
Benim kızım da 8 aylık , yaklaşık 6 aydır özelikle akşamları beyaz gürültü veya kurutma makinesi sesi ile uyuyor
öğlenleri istemiyor ama gece uykularında dalana kadar açık olacak mutlaka yoksa döner döner durur

Biz iki kişiyiz evde tv filanda calismaz zaten yokta ev cok sessiz oluyor hep.
Ben uyurken gecenin sessizliginde kedinin su şelalesinin suyu azalinca sipir sipir ses yapiyor ya o suyun sesine kafayi takip gidip kapatiyorum ertesigun dolduruyordum yeniden. Boyle adamin horlama sesi evde olsa kafayi yermişim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…