Cok tabii ki.Kapitaaaan bende alıştırdım ama sürekli çocuğa gürültü açıyorum endişelendim. Seslerini bastırsın diye çocuğa zarar veririm diye korktum.birde gece 12 ye kadar çok değil mi gürültüye maruz kalmasi
3 tane çocuğum var illaki ses oluyordur ama minimuma indirgemeye çalışıyorumKızlar selam olsun hepinize
Benim bebe 4 aylik oldu. Şimdi günlük rutin sabah uyan, salona geç orda takıl, gündüz uyumaları da orda yaptık hep beyaz gürültüye alıştığı için duyacagi kadar sesi açıyordum dış sesleri de duymuyor uyuyordu kucağımda.
Neyse sonra biraz araştırdım gündüz de gece rutiniyle uyutmak lazımmış. Yatak odasına geçip orda uyuttum ve yine beyaz gürültü ile. Obur türlü geçmiyor çünkü uykuya. Uykuya geçince kapattığım an üst kattan sürekli güm güm sesler yatak odasında birşeyler pat pat düşüyor. Kadin mütemadiyen misafir de alıyor. Duvar kağıt gibi olunca da bebeğim korkup uyanıyor. Sarılıyor uyutuyorum tekrar aynı şey. O sebeple bıraktığım an çırpınıyor mecbur kucaktan da indiremiyorum.
Komşumun çocukları 7 ve 12 yaşlarda sanırım. Daha önce bir defa mutfaktan sürekli kıl atıyor supurgenin içindeki pisligi ordan atiyor diye uyardım. Bebegimin suyunu yemegi tatliyi keki mutfak balkonumda sogutuyorum ben cünkü. Tamam dedi çocuk atti dedi devam etti. Bende bu sebeple muhatap olmadım bir daha.
Kadın geldiği günden beri sessizlik namına birşey yok gece 12 ye kadar böyle. Basta depresyondaydim anlayamadım ne denli etkilendigimizi. Bebeği ne yapayım nasıl uyutayim bilmiyorum. Şimdi uyarsam oda bebek sesi (dişleri kasiniyor artik ve aşı haftaları agliyor) geliyor sustur derse mevzu büyür. Inadina sesi de arttıracak tipler. Gerçekten bilmiyorum modum düşük artık.
Ben 4 aylık bebeği nasıl uyutayım ya.Ara katta oturanlar: Sizler nasıl büyüttünüz bu yavruları ? Sürekli koşturma sürekli tepinme. Beyaz gürültü daimi olunca da sağlıklı değil diyor araştırmalar. Oyy oy
Dohtorrr bu ne?Beyaz ses
White noiseDohtorrr bu ne?
Yaaaaaaaa koptumWhite noise
Bebelerin Ana karninda ki duydugu sese benziyor diye rahatliyor,uyuyorlarYaaaaaaaa koptumingilizce yazmış bir de kıyamam türkçesini anlamadığım için sordum. Yani beyaz ses ne demek ne anlama geliyor?
Gurultuye maruz kalanlari anlamakla birlikte cok uzulerek soyluyorum ki benim oglum da butun gun kosuyo ve tek engelleme yolu eline tablet vs vermek. Napayim smdi butun gun tablette mi otursun. 2 yasina kadar her sabah 5 6 arasi uyandi engelleyemiyosun ki. Kadini her gordugumde ozur diliyorum ama elimden gelen bisi yok. Sadece oturma odasini salona tasidim daha az gurultu gitsin diye. Bi de her aksam 8 de uyku sersemligi basladigi icin evdeki tum gurultu kesiliyo sonra cit cikarmayiz. Kmse canavar gibi hareketli cocuk dogurmak istemez ama elimizde olan buBebito, şarkı da söylese kavga da etse sabahın 6’sı be gülümzaten son haftadayım, uykular haram oldu gece ağrılarından zorla uykuya dalıyorum, bir de bunların sesleri hiç çekilmiyor. Ben anlamıyorum bir çocuk nasıl sürekli koşar? hiç mi normal yürümez bilmiyorum hadi o çocuk, anne baba hiç mi demez be güzel yavrum, biraz sessiz oynayalım ya da karıcım/kocacım biraz sessiz oynayalım şu çocukla, sesimiz çok yüksek
Şu an 32 yaşıma girdiMBebelerin Ana karninda ki duydugu sese benziyor diye rahatliyor,uyuyorlar
App i bile varŞu an 32 yaşıma girdiMneymiş bu beyaz ses Böyle. youtube’da filan var mı?
Kolay gelsin.Gurultuye maruz kalanlari anlamakla birlikte cok uzulerek soyluyorum ki benim oglum da butun gun kosuyo ve tek engelleme yolu eline tablet vs vermek. Napayim smdi butun gun tablette mi otursun. 2 yasina kadar her sabah 5 6 arasi uyandi engelleyemiyosun ki. Kadini her gordugumde ozur diliyorum ama elimden gelen bisi yok. Sadece oturma odasini salona tasidim daha az gurultu gitsin diye. Bi de her aksam 8 de uyku sersemligi basladigi icin evdeki tum gurultu kesiliyo sonra cit cikarmayiz. Kmse canavar gibi hareketli cocuk dogurmak istemez ama elimizde olan bu
Evet evet beyaz ses. Çok sevindim bak birşey olmamasınaCok tabii ki.
Surekli uyarmak biktirir mi bilmiyorum. Türk olmasada cazgir benim komsu. Kac alt komsusunu kacirdi.
Beyaz ses diyorsan gurultu icin,benim kiz kolikdi. Uzun sure kullandim bende. Bir zarari olmadi.
Mesela boyama yapiyoruz 2 dk sonra ben bi kosuyum geliyorum diyo. Yemek yiyoruz yediklerim cok yukarda kosayim da insin diyo. Surekli uyariyorum kiziyorum bagiriyorum ama asla vazgecmiyo duramiyo cocuk kurt var sanki. Yurume yuklenmemis direk kosma ozelligi varKolay gelsin.
Birlikte vakit gecirsenizde mi kosturmaca icinde ?
Ya şimdi doğruya doğru, çocuğu olmayan anlayamaz diye düşünüyorum. biz de 5 senedir 2 kişiyiz. doğal olarak sesimiz çıkmıyor evde. 3 gün sonra oğlan doğsun gece ağlamaları olacak ve aşağı gidecektir ses muhtemelenGurultuye maruz kalanlari anlamakla birlikte cok uzulerek soyluyorum ki benim oglum da butun gun kosuyo ve tek engelleme yolu eline tablet vs vermek. Napayim smdi butun gun tablette mi otursun. 2 yasina kadar her sabah 5 6 arasi uyandi engelleyemiyosun ki. Kadini her gordugumde ozur diliyorum ama elimden gelen bisi yok. Sadece oturma odasini salona tasidim daha az gurultu gitsin diye. Bi de her aksam 8 de uyku sersemligi basladigi icin evdeki tum gurultu kesiliyo sonra cit cikarmayiz. Kmse canavar gibi hareketli cocuk dogurmak istemez ama elimizde olan bu
Sen yine özür diliyorsun 8 den sonra azaltiyorsun bebeği uyanır diye salona gidiyorsun. Ben hiç birini görmedim sağolsun.Gurultuye maruz kalanlari anlamakla birlikte cok uzulerek soyluyorum ki benim oglum da butun gun kosuyo ve tek engelleme yolu eline tablet vs vermek. Napayim smdi butun gun tablette mi otursun. 2 yasina kadar her sabah 5 6 arasi uyandi engelleyemiyosun ki. Kadini her gordugumde ozur diliyorum ama elimden gelen bisi yok. Sadece oturma odasini salona tasidim daha az gurultu gitsin diye. Bi de her aksam 8 de uyku sersemligi basladigi icin evdeki tum gurultu kesiliyo sonra cit cikarmayiz. Kmse canavar gibi hareketli cocuk dogurmak istemez ama elimizde olan bu
Benim kızım da 8 aylık , yaklaşık 6 aydır özelikle akşamları beyaz gürültü veya kurutma makinesi sesi ile uyuyorŞu an 32 yaşıma girdiMneymiş bu beyaz ses Böyle. youtube’da filan var mı?
gece 12 gec bir saat,
apartmanda baska sikayetci olan yok mu?
ben sabah 8 aksam 10 arasinda uyarmayi dogru bulmuyorum.
Yalitim olmayan evlerde her ses duyuluyor. Bir de sizin eviniz sessizse iyice disaridan gelen sesler bariz oluyordur.
ama aksam belirli saattten sonrasi icin uyarmak lazim tabi ki.
yine de hep anlatirim. Bir sene yasadigim evde (ki bilinen bir firmanin evleri idi), ust kat komsumun horlama sesini duyuyordum. Ne diyebilirim ki, kime ne sikayet edebilirim. Adam uyuyor yani.
O yuzden bu evlere izin verenlerden baska suclu bulamiyorum boyle konularda.
aydınlandım şu anApp i bile var
Buzuki organ kolik sarkisi da isine yarar ilerde. Insallah gerek kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?