O nasıl oluyor bilmiyorum ama ev sahibi çivi çaktırmıyorDuvar yalitim gibi bisey dusunseniz, arsiz komsu laftan anlamaz cunku
Işte bende sürekli bunu diyorum kendime. Jes senin de bebegin var büyüyecek oda durmaz belki. Ama samimi söylüyorum 1 saniye bile koşmadan eşyaları firlatmadan durmuyor çocuk. Sabah 8 den gece 12. Gece 12 sonrası ses kesiliyor.Boyle konularda duvar inceyse ben yapacak bir şey goremiyorum. Yarin sizin cocukta aglamaya başlayacak, koşmaya başlayacak, oyuncaklarini yere atacak alt kattaki sikayet etse cocuk bu napayim duvarlar ince diyeceksiniz.
Gunluk seslerin bile geldigi evleri tercih etmemeye calismak en iyisi. Edildiyse de cozum yok ekstra yalitim vs yaptirmaktan başka.
Kiracı zaten yeni taşındılar. Yönetim bu konuda çocuktur ses olur kafasında geçen sene komsum kendi ustindekiyle polislik oldu. Birşey yapmadı yönetim. Adamın 6 çocuğu var zaten. Ya evin duvarlarını deliyor sanki çocuk.Yamyam gibi çocukları olan, bencil, pisl*k, görgü görmemiş komşu sorunsalı. Kiracılarsa ev sahibiyle konuşun. Laftan anlasaydı anlardı zaten.
Seninkiler altta ve mutlu aile profili bakOf yemin ederim 3 gün sonra açacağım konuBenim de alt komşum böyle. Çocuğu 5-6 yaşlarında. Sabah daha 7’de çocuğu uyanıp lap Lap koşuyor evde. Bir ara her sabah 6’da ağlıyordu, asla susturmıyorlardı Pedagog kendi haline bırakın demiş diye. O sessizlikte tüm sesler bizde Tabii. Geçen sabah 6’da yağ satarım bal satarım ile güne uyandım Karı koca da sesleri bir gür ki anlatamam Bir de sürekli çocuğu aaaaaa, ooooooo, vaaaaaaav diye sevmeleri var. Aşırı mutlu tepki veriyorlar çocuk bir şey yaptığı zaman. Ayda 1 doğum günü kutlamalarını saymıyorum bile Saklambaç oynuyorlar, adamla birlikte sayıyorum sayıları resmen İkimiz de kiracıyız. eve müdahale etmem söz konusu değil benim de.
içimi döktüm ve tavsiyeler için yerimi aldım
Ben en üst katta oturuyorum ve samimi söylüyorum katla hiç alakası yoken üst katta oturmak
Ben alt komşunun sesini hiç duymadım 5 kişi yaşıyorlar. Hoş onlar kimseyi rahatsız etmeyelim kafasında ama böyle nasıl gidecek bilmiyorum alsem valla bezdim. Kız çocuğu naifligi gelsin çocuğa diye her gün dua ediyorumBen en üst katta oturuyorum ve samimi söylüyorum katla hiç alakası yokBize direkt alttan geliyor ses. Olduğu gibi yukarı çıkıyor Tüm sesler. ayrıca çatıdayız (ve kuzey doğuya bakıyoruz) diye apartmandaki herkesten yüksek doğal gaz faturası ödüyoruz. çatıda da yalıtım pek iyi değil.
Bebito, şarkı da söylese kavga da etse sabahın 6’sı be gülümSeninkiler altta ve mutlu aile profili bakkeşke şarkı söylese bizimki de. Gürültülere ben dahi irkiliyorum. Bebe şimdi hadi idare ediyor bir şekilde. Yarın öbür gün ne olacak bilmiyorum.
Benim alt komşunun çocuğu kızKız çocuğu naifligi gelsin
Demiyorlar çünkü sadece onların çocuğu ve psikolojileri kıymetli gerisinin canı cehenneme.Bebito, şarkı da söylese kavga da etse sabahın 6’sı be gülümzaten son haftadayım, uykular haram oldu gece ağrılarından zorla uykuya dalıyorum, bir de bunların sesleri hiç çekilmiyor. Ben anlamıyorum bir çocuk nasıl sürekli koşar? hiç mi normal yürümez bilmiyorum hadi o çocuk, anne baba hiç mi demez be güzel yavrum, biraz sessiz oynayalım ya da karıcım/kocacım biraz sessiz oynayalım şu çocukla, sesimiz çok yüksek
Aynen öyle yaaa. herkesin çocuğu kendine kıymetli anasını satayımDemiyorlar çünkü sadece onların çocuğu ve psikolojileri kıymetli gerisinin canı cehenneme.
Yalniz sen lohusa bunalımı yaşamaz bu alttakilerde atarsin stresi demedi deme
Hele bir de 1 saat uykuya hasretken güm güm ses gelse offff
Sakin olmaya çalış alsem annelik daha çok sabrı getiriyor bünyeye ( dedi ve komşuyu bıçaklamaya gittiAynen öyle yaaa. herkesin çocuğu kendine kıymetli anasını satayımhiç bilmiyorum nolucak jesss. Çok da çabuk sinirlenen bi tipim, Allah sabır versin inşallah
neyse konunu işgal ettim azıcıkama yalnız değilsin yani
Gerçekten mi ? Yani gürültüler olumsuz etki yapmadı sizin açtığınız. Çok sevindim buna. Peki aksam 8 den sonra ne yaptınız?Ben bebeğimi gündüzleri hep seste uyuttum.Kuran açtım müzik açtım hiç bir şey yapmasam televizyonun sesini yükselttim ki seslerden ürkmesin sesle uyumaya alışsın diye.
O yüzden biz hiç problem yaşamadık.Gürültü çıksada kızım mışıl mışıl uyur.
Kapitaaaan bende alıştırdım ama sürekli çocuğa gürültü açıyorum endişelendim. Seslerini bastırsın diye çocuğa zarar veririm diye korktum.Apartman da yasayanlarin kacinilmaz sorunu.
Alt komsumun kizi felaket. Apartmana girer girmez ortaligi yikiyor. Evde de oyle,ve ust Katda oldugum halde herseyi duyuyoruz. Suan bile apartmanda bagriyor. Tek artim cocuklarim büyük
Gerci sesde uyumaya alisikdi benimkiler.
Allah sabir versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?