- Emoji Skoru
- 35
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi elasaracohlu
Arkadaşlar merhaba. Aynı konudan muzdarip olan birileri vardır diye buraya yazıyorum. Gerçekten artık çok yoruldum. 3 yaşına yeni girmiş bir oğlum var. 1.5 yaşında yürümeye başladığı günden beri alt komşumla sorun yaşıyoruz. Eşim ve ben çok saygılı insanlarız erken yada geç saatte makine süpürge açmayız sandalye çekmeyiz vs kimse rahatsız olmasın diye. Ama oğlumuz daha 1.5 yaşındayken ayak sesine kapıya gelmeler. Gece beşikten ses geliyor diye tehditkâr mesajlar atmalar artık canımıza yetti. 2 kere alttaki komşu kocasını kapımıza yolladığı için kocasıyla eşim kavganın eşiğine geldi. Artık o kadar psikolojimiz bozuldu ki çocuğuma sürekli yapma koşma zıplama bağırma ayağını yere vurma oyuncak atma vs demekten çocuğumun da psikolojisini bozdum. Apartmanda herkesle iyiyiz bi alttaki böyle. Hatta diğer komşular da alttakine kızıyor. Kendi evimizi kiraya verip Nisan ayında başka yere taşınmaya karar verdik bunlar yüzünden. Oğlum sabah 9.10 gibi uyanır akşam da 9 da uyur. Gün içinde cok ses yapmaz en fazla odadan odaya giderken koşarak gidiyor ama engel olamıyorum ki çocuk bu anlamıyor. Tüm günümüz normalde oyun oynayarak geçiyor ama Lego sesine bile tavanlara vurup bağırıyorlsr. Dün oğlum, ananesi geldiği için mutlu oldu sadece 15 saniye zıpladı hemen kapıma geldi cingene gibi bağırmaya başladı. Normal bi dille de konuşmuyor kendini yırtıyor. Çocuk küçük anlamıyor sandalyeye mi bağlayayım dedim tutmasalar üstüme atlayacak öyle manyak bi kadın. Çocuğun ayak sesinden rahatsız olıyormus. Bu soğukta parka da götüremiyorum ne yapayım şaştım kaldım. Zaten taşınıcam nişanda buraya da 5-6 çocuklu birini getircem bağırmaya devam edersen de polis çağırıcam dedim gitti. Ama diğer komşulara bağıra bağıra anlatıyordu apartmanda duydum. Bu insanlar öyle manyak ki konuşulmaz hukuki olarak hakkım nedir? Polisi arasam şikayet etsem bi işe yarar mı başına gelen var mı? Artık huzursuzluktan uyku uyuyamıyorum sürekli çocuğumu kısıtlıyorum zaten çok yaramaz bi oğlım yok ayak sesi çıkmasın diye kucağımda taşıyorum sürekli gerçekten yıprandım