• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KOMPLİKE KİSTLERİ OLANLAAR

Cydaegemen

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2019
35
2
36
41
Merhaba aranızda yeniyim.şunu sormak istiyorum KOMPLİKE kistleri olanlar var mı?kötü mü bu kistler bilgisi olan var mı?

Mr sonucunu atar misin buraya ne yazmislar. Benn radyolojide calisiyorm da
4847C3A0-24F0-42FB-82FB-41BB530ED3CE.webp

Buyuk olan kist iyi huylu duruyor ama 20 mm olan şüpheli sanki. Radyolojinraporu da tam bilgi veren bir sonuc yazmamis

Iki tane biri buyuk biri kucuk ama küçük olan tam secilememis duruş seklinizden olabilir. Mr tam tani koydurmaz ama radyolog oncelikle suna benziyor falann diye bir fikir yazabilirdi. Ne zamandir var kist

Iki tane biri buyuk biri kucuk ama küçük olan tam secilememis duruş seklinizden olabilir. Mr tam tani koydurmaz ama radyolog oncelikle suna benziyor falann diye bir fikir yazabilirdi. Ne zamandir var kist
Aslında uzun yıllardır tek vardı bu birkaç aydır yeni cıktı ca 125 19.9 ve diğerleri hep normal anlamadım

Yok öğrendiğimde 7 cm di seneler önce hep baktırdım ama yıllarca bu ikincisi sonradan çıktı .şunu merak ediyorum maling yada seröz Kist olsa yazar mıydı
Tam net olmamakla birlikte yazilir. 7 cm den 15 cm e cikmis saniyorum. Seroz kistadenom gibi duruyor. Hic bir doktorun bir fikri olmadi mi yillardir. Ikinci kist yeni ciktiysa ve takip onerildi ise 6 ay sonra tekrar mr cektirin rahat olun

Back
X