- 26 Ekim 2019
- 35
- 2
- 36
- 41
- Konu Sahibi Cydaegemen
Merhaba aranızda yeniyim.şunu sormak istiyorum KOMPLİKE kistleri olanlar var mı?kötü mü bu kistler bilgisi olan var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onun da kafası karıştı çünkü MR da net iyi yada kötü diye birsey yok başka dr bulacagım.ca lar 125 normal çıkıyorBen varim over de. Dr ne diyor
Mr sonucunu atar misin buraya ne yazmislar. Benn radyolojide calisiyorm da
Goruntu tam degil yarim okunuyorValla iyi kötü bilginiz varsa sevinirim
Bakılıyor da tam ne olduğu anlaşılmıyor araştırma hastanesi gerekiyorUltrason bakilmadi mi daha önce. Nezamandir var kistiniz
Aslında uzun yıllardır tek vardı bu birkaç aydır yeni cıktı ca 125 19.9 ve diğerleri hep normal anlamadımIki tane biri buyuk biri kucuk ama küçük olan tam secilememis duruş seklinizden olabilir. Mr tam tani koydurmaz ama radyolog oncelikle suna benziyor falann diye bir fikir yazabilirdi. Ne zamandir var kist
Sanirim 8 cm olan uzun zamndir var. Digeride onun gibi bir kist olabilir. Kotu olsa takibe birakilacagini sanmiyormAslında uzun yıllardır tek vardı bu birkaç aydır yeni cıktı ca 125 19.9 ve diğerleri hep normal anlamadım
Yok öğrendiğimde 7 cm di seneler önce hep baktırdım ama yıllarca bu ikincisi sonradan çıktı .şunu merak ediyorum maling yada seröz Kist olsa yazar mıydıPardon 15 cm olan. Kistin boyutlari hep okadrdi sanirim
Tam net olmamakla birlikte yazilir. 7 cm den 15 cm e cikmis saniyorum. Seroz kistadenom gibi duruyor. Hic bir doktorun bir fikri olmadi mi yillardir. Ikinci kist yeni ciktiysa ve takip onerildi ise 6 ay sonra tekrar mr cektirin rahat olunYok öğrendiğimde 7 cm di seneler önce hep baktırdım ama yıllarca bu ikincisi sonradan çıktı .şunu merak ediyorum maling yada seröz Kist olsa yazar mıydı
Kanserim yaniTam net olmamakla birlikte yazilir. 7 cm den 15 cm e cikmis saniyorum. Seroz kistadenom gibi duruyor. Hic bir doktorun bir fikri olmadi mi yillardir. Ikinci kist yeni ciktiysa ve takip onerildi ise 6 ay sonra tekrar mr cektirin rahat olun