• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kist

kdrayn

Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2024
435
122
18
24
Merhaba benim sol goğusumde sürekli ağrı oluyordu rotgen çektirdim 7 mm kist çıktı doktor bişey olmaz dedi ama halla ağrı devam ediyor ne yapmam lazım yaşayan birileri varmı ?

Merhaba benim sol goğusumde sürekli ağrı oluyordu rotgen çektirdim 7 mm kist çıktı doktor bişey olmaz dedi ama halla ağrı devam ediyor ne yapmam lazım yaşayan birileri varmı ?
Benimde kistlerım vardı en son nasıl bi ağrı oluyor sizin

Benim bi arkadaşımda da çıkmıştı basit kist demiş doktor almışlardı korkmayın ama takibini de yaptırın

Benim bi arkadaşımda da çıkmıştı basit kist demiş doktor almışlardı korkmayın ama takibini de yaptırın
İnşallah teşekkür ederim doktor ne ilaç verdi ne önemsedi ama böyle ağrı devam ederse sanırım bende aldiricam çünkü rahasiz edici oluyor cidden

İnşallah teşekkür ederim doktor ne ilaç verdi ne önemsedi ama böyle ağrı devam ederse sanırım bende aldiricam çünkü rahasiz edici oluyor cidden
Şuan okadar çok arttı ki bu etrafım da çoğu kişide var. Başka doktora gidin yoksa aldırın kurtulun çekmeyin hem sonuç patolojiye gider içiniz daha da rahat eder

Back
X