Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba benim sol goğusumde sürekli ağrı oluyordu rotgen çektirdim 7 mm kist çıktı doktor bişey olmaz dedi ama halla ağrı devam ediyor ne yapmam lazım yaşayan birileri varmı ?
Merhaba benim sol goğusumde sürekli ağrı oluyordu rotgen çektirdim 7 mm kist çıktı doktor bişey olmaz dedi ama halla ağrı devam ediyor ne yapmam lazım yaşayan birileri varmı ?
Böyle daha çok sızlama gibi içten gelen bı ağrı bazen de yanma gibi tuhaf sadece adetliyken geçiyor gibi oluyor onun harcinde hep aktif kötü bişey olmasından korkuyorum
Şuan okadar çok arttı ki bu etrafım da çoğu kişide var. Başka doktora gidin yoksa aldırın kurtulun çekmeyin hem sonuç patolojiye gider içiniz daha da rahat eder
Şuan okadar çok arttı ki bu etrafım da çoğu kişide var. Başka doktora gidin yoksa aldırın kurtulun çekmeyin hem sonuç patolojiye gider içiniz daha da rahat eder