arkadaşlar lazer yapan ve yaptıranlanlar bana bilgi verirlermi nasıl yapıyorlar ıslak mendille silip öyle yapıyorlar lütfenn bana bilgi verin
canım sayfaları birazcık okursan googleda da ararsan tam olarak güzel bilgiye ulaşırsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar lazer yapan ve yaptıranlanlar bana bilgi verirlermi nasıl yapıyorlar ıslak mendille silip öyle yapıyorlar lütfenn bana bilgi verin
Kızlar ben de cumartesi günü başlıyorum kol altı ve genital bölgeye açıkçası hem utanıyorum hem korkuyorum acısından, gerçi bu zamana kadar hep ağdayla aldım ağda acısından da mı acı bu acı ya:)
Ağdadan daha az acıdığını söyleyebilirim.Lastik çarpması gibi hafif bi yanma bu kadar tabi benim için böyle bu:) birde acısı kişiden kişiye değişir kuzum
Kızlar bende bacak + koltuk altı + genital 2.500 tl ye bitene kadar anlaştık. Çokkkk acı çektim emlada sürmeden gitmiştim.
mrb arkadaşlar..tüm vucut lazere başladım.10 seans 1200 tl. 2.seansa gittim bugun..ilk seanstan 3 hafta sonra dökuldu kıllar..epey azaldı..ama özel bölge duruyor..makınenın adı sense deep+ 29 çalıştı ama özel bölgeye 25 atışlar yaptı..bu seansta seans sırasındada dökulme oldu..3ten sonra çogu biter sadece özel bölge çalışırız dedi..çunkı dyaanamıyorum..
3. Seansım bittii...ve nerdeyse tüm tüyler bittiii.... 10 seans anlaşmıştık ama sanırım 1 yada 2 defa daha gitsem hiç kalmayacak..şahane bir duygu..kendıme güvenım arttı..aynaya baktığımda daha güzel bir ben görmek mutluluk verici
canım sen nereye gidiyorsun ?
bana bilgi verirmisin özelden ?