Arkadaşlar başlık açtım ama yayınlanmamış.
Komple lazer için ne kadar ödüyorsunuz yazsanız...
3. seansım bittii...ve nerdeyse tüm tüyler bittiii.... 10 seans anlaşmıştık ama sanırım 1 yada 2 defa daha gitsem hiç kalmayacak..şahane bir duygu..kendıme güvenım arttı..aynaya baktığımda daha güzel bir ben görmek mutluluk verici
3. seansım bittii...ve nerdeyse tüm tüyler bittiii.... 10 seans anlaşmıştık ama sanırım 1 yada 2 defa daha gitsem hiç kalmayacak..şahane bir duygu..kendıme güvenım arttı..aynaya baktığımda daha güzel bir ben görmek mutluluk verici
tekrar cıkabılır ama kac aydır cıkmıyor ve nerde yaptrdın acısı cok mu:S
oh oh maşallah darısı başımıza inşallah:)) demekki 5 de tüyler mortingenbende inşallah o sonuca ulaşabilmek için sabırla bekliyorum
ya bu arada benim ilk seans biteli 33 gün oldu ve şuan kolaltımda incecik tüyler çıktı ama 2.seansta ya alex.bunları görmezsee? paket aldım ama eğer cihaz görmezse daha para ödemeden orası için iğneliye geçerler mi sizce? alex.için parasını ödedim zaten
bence iğneliye geçmene gerek kalmayacak....daha ilk seanstasın..devam et...kökü önemli...benim tüylerimde dıştan sapsarı görünüyor ama kökü tanıyor lazer...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?