• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komple ev tadilatı yaptıranlardan öneriler

pozitifyasam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2012
5
0
36
İstanbul
Hanımlar merhaba,
Yeni eve geçmeyi düşünüyorum fakat içi baya bir eski ve tadilat istiyor. İyi tarafı kendime göre döşeme şansım olması kötü tarafı ise sınırlı bütçem:(
Banyo, mutfak yenileme, parkeler, balkon, yer döşemeleri parke cila, seramik ya da fayans kaplama gibi detaylı işleri var.
Aranızda evini bu şekilde komple yeniletip hem fiyat hem hizmet ve kaliteden memnun kalmış olanlar bana firma tavsiyesi verebilir mi?
Tek tek ya da komple yenileme de olabilir...

sana tek tavsiyem tanıdık birini bul ya da ustaya bir aracıyla git ve günlük yevmiye değil iş için komple pazarlık yapıp anlaş. bir de çok iyi piyasa araştırması yapmalısın sana kullandıkları malzemeler başka yerlerde ne kadar mutlaka araştır. yabancı olduğumu için bilemiyoruz bu tip şeyleri atıyorum parkeye metrekaresi 20 lira sana 10a yapıcam der aslında zaten 10 liaradır her yerde anlatabiliyor muyum?

biz geçen sene yaptırdık, duvarların sıva ile düzleştirilmesi -hatta bazı duvalar kırılıp yeniden örüldü- pimapenler, kapılar -dış kapı dahil-, parke, banyo komple, mutfak komple, boyandı bi de tüm ev 20 bin civarı tuttu. tavandan tabana her şeyi yaptırdık artı bir de çatı ve ferforje masrafımız oldu onlar hariç bu rakam.

Back