- 1 Ocak 2011
- 1.293
- 1.611
-
- Konu Sahibi AdventureTime
Ergenlik dönemindekiler çok acımasız. Her sey onlar icin dalga sebebi olabiliyor (normal davrananlari tenzih ediyorum) Kendi okulumdan biliyorum. Kilo problemim vardı ve gidip doğru duzgun yemek yiyemezdim alay ederlerdi. Okulun yakınında donut dükkanı vardı girip fazla alamazdım bi gören olacak diye. Konu sahibi kardeşimizin sorunu da o hesap. Aslında düşene gülünmez elinden tutup kaldırılır ama iste
Hayır bişey değil bir yerden sonra benim gibi hassas iseniz özgüven kalmıyor ciddi anlamda. O kadar ki bazen erken yetişkinlikte bile gecmeyebiliyor bende oyle oldu. Konu acacam ama çok üşeniyorumHaklisiniz o acidan dusunmemistim.
Benzer seyler yasadim. Ben de kilolu bir cocuktum hep.
Hayır bişey değil bir yerden sonra benim gibi hassas iseniz özgüven kalmıyor ciddi anlamda. O kadar ki bazen erken yetişkinlikte bile gecmeyebiliyor bende oyle oldu. Konu acacam ama çok üşeniyorumneyse kızcağızın konusunu meşgul etmeyeyim
A AdventureTime canım benim bence o videoyu coktaaaan silmislerdir bile
Bugün arkadaşımın telefonunda gördüm silmemişler :/Hayır bişey değil bir yerden sonra benim gibi hassas iseniz özgüven kalmıyor ciddi anlamda. O kadar ki bazen erken yetişkinlikte bile gecmeyebiliyor bende oyle oldu. Konu acacam ama çok üşeniyorumneyse kızcağızın konusunu meşgul etmeyeyim
A AdventureTime canım benim bence o videoyu coktaaaan silmislerdir bile
Lise bitince keşke bitmeseydi de hep liseli kalsaydım diyeceksin ahh ahhEvet ya ben de istiyorum onu.Tadını çıkarmaya bakıyorum ama hadi bitsin bitsin diye düşünmemeye çalışıyorum.Ben de öyle düşünüyorum