Komik videom tüm sınıfın elinde..

Bu olay olduğunda ben lisede bile değildim üstüne üstlük, üniversite hazırlık. Kaç insana anlattılar videom olmasa bile Astoria tam beceriksiz haa falan diye vasıfsız vasıfsız tipler "Cidden mi yavvv" diye gülme krizlerine girdi. Ben de "Hıı cidden valla popom ağrıyor" falan diye onlardan daha çok dalga geçtim kendimle. Sıkma canını yani, birkaç güne unutulur. Üstüne düşmez umursamazsan da kimse videonu yaymaz.
Utandığımı belli etmedim.Güldüm bayağı.Komikti de aslında ama başkasının başına gelse asla gülmezdim o an karşıdaki utanmasın diye saçma bir şey söyler konuyu dağıtırım ya da ben de komik bir şey söylerim.
Böyle durumlar çok kötü çünkü önemsiz ama kötü

ne olursa olsun senın ıznın olmadan sana aıt bırseyın paylasılması dogru degıl

bırının vıdeosunu cekmek kaydetmek saklamak bırbırıne gondermek ıcerıgı ne olursa olsun sapıkca. bunun sakası bıle olmaz
komık bı durumsa paylasılıp gulunecekse bu tanımadıgın ınsanların elınde sana aıt goruntulerle olmamalı
Evet ama çekmişler whatsapp grubuna da attılar.Çekecek ne var anlamadım o an gül geç işte video ne alaka.

Merhaba ablalarım bugün sınıfça geziye gittik.(Başka sınıflardan da birileri vardı.)
Dağlık bi yerdi bi tümsekten atlayacaktık çalılar vardıa ltında da.Hocalar yardım ediyodu herkes normal atladı ben atladım çalıya takıldı ayağım.Çok utanç vericiydi herkes izliyordu bir de.Ayağım takıldı çıkardılar.Bir şey oldu mu dediler fazla gülmediler.Yok dedim güldüm.Utandım ama belli etmedim.
Sonra başka bi kız komik atladı (benim kadar değildi ama) bizi videoya almıştı bi çocuk gittim sil dedim kızdım verdi telefonunu aldım sildim.
Sonra öğrendim ki başkaları da çekmiş.Whatsapp grubuna attı tanımadığım bir çocuk.Belli etmedim utandığımı videoyu izledim sildim direk.Grupta da güldüm.Yarın gidip videoyu sildirdiğim çocukla konuşacağım bir özür borcum var sanırım.
Grupta atılınca o kadar güldüm o çektiğinde kızdım.Gidip yarın kusura bakma o an utandım falan desem mi ?
Ama asıl sorun,o video sevdiğim sevmediğim herkeste var.Sosyal medyaya atmazlar ama birilerine izletebilirler.Tüm okula yayma potansiyelleri var ve herkesin diline düşebilirim öyle insanlar bizimkiler.Ya da bana öyle geliyor.
Ne yapmam gerekiyor ya da bir şey yapmam gerekiyor mu bilmiyorum ama canım çok sıkıldı komik bir andı evet güldüm ama bir o kadar da utandım.Gezi de fena değildi ama bu olay olmasaydı iyiydi tabi.
Anlatmak rahatlatacaktı kendimi zorlayarak epey ağladım rahatlarım diye biraz etki etti ama paylaşmak daha iyi geliyor.
Hala komik geliyor ama okula gidesim kalmadı.Konuşacaklar yine bu olayı.İnşallah geziyi soran hocalara anlatmazlar dersin ortasında.Offf kalabalıktan nefret ediyorum nefrettttttt!!!!
Bu kadar üzülme iki üç güne unuturlar zaten. Içini rahatlatacaksa ben 2 yıl oldu mezun olalı hala komik bir videom var sınıf arkadaşlarımda anı olarak saklıyoruz. Sınıfta kızlarla penguen dansı yaparken birinin fazladan öne çıkması sonucu duvara yapıştım an ve an da çekmişlee şuan konuşup gülüşüyoruz. Olabilir böyle şeyler hiç üzülme düşmek çok ironi de değil bence. Keyfine bak bu günleri özleyeceksin :KK66:

Populer olmak icin firsat iste, krizi firsata cevir. Herkes dususunden sonra sana dikkat kesilir sen de onlara ne kadar ozguvenli ve komik biri oldugunu gosterirsin.
Ahlaksizlik, hirsizlik yapmadigin bir videodan utanma, anı olmus iste ben olsam guler saklardim

Aaaa bunun nesi olurki :)
Ben okul zamanında , piknikte koşuşturken yerlerde inek pisliği varmış görmedim voleybol oynarken bi bastımm hopp , ayağım kaydı bildiğin b*ka düştüm :) üstümde kirlendi. Üzerime ceket bağlamştım.
Ama lisede değildim ortaokul yıllarıydı . Boşşver yayılsa nolur en fazla birkaç güne unutulup gider hiç takma kafana .

Videoya almaları hoş değil. Paylaşırlarsa izinsiz dava bile açılabilir diye düşünüyorum. Kimse kimsenin rızası olmadan birşey paylaşmamalı.

İşte çocukluk sen nelere kadirsin. Aslında herkesin başına gelebilecek bir şey, gülüp geçersin ama dalga geçmek için malzeme kullanmak anlamsız. Emin ol rezil olabileceğin bir şey değil bu yani. Bir de genelde öyle durumların etkisi en fazla bir hafta sürer, bizim zamanımızda ne rezillikler olmuştu da yine bir haftadan uzun sürmemişti üzülme. Birkaç yıl sonra bunun için mi kafamı yordum diye gülersin. O sevmediklerinin, milletle dalga geçmeye yer arayan olgunlaşmamış tiplerin de çevrelerince zerre sevilmeyen insanlar olduğunu görüp onlar için kafanı yorduğun günlerine üzülürsün. Hepsi denenmiş sabit.

Ben öyle okulun bahçesinde bir düştüm ama ne düşmek böyle yavaş çekimde takla atarak sanki.. eteğim kısa ve çorabın üstünde kısa tayt var etekten görünmeyen. Ağı yırtılmış taytın:)) evet utanç vericiydi o an. Ama şimdi gülüyorum. Aklıma da gelmiyor aslında ama siz anlatınca geldi işte...Daha neler var..birine resmen saldırdım mesela küfür etti çünkü ve o sondu birini dövüşüm erkekti ve bana deli gücü gelmişti:)) ben koşucuydum ve asla koşuyu bırakmadım ne yarışta ne de idmanda. Yarış olduğu gün beni o kadar zorladı ki rakibim geçtim onu ama geldiğimde kustum...uff çok kötüydü 19 Mayıs koşusuydu...başka lisedendi kız hala takdir ederim kızı bana benziyordu bence pes etmeyi sevmiyordu bir yerde... Neyse bunlara gülüp geçeceksin günü geldiğinde. Bunu anla ve şimdiden gülüp geç.

Derste hocaya bile izlettiler videoyu,o an hiç utanmamış gibi yaptım,güldüm.Ama soytarı gibi insanlara maskara olmak da zoruma gitti.

Merhaba ablalarım bugün sınıfça geziye gittik.(Başka sınıflardan da birileri vardı.)
Dağlık bi yerdi bi tümsekten atlayacaktık çalılar vardıa ltında da.Hocalar yardım ediyodu herkes normal atladı ben atladım çalıya takıldı ayağım.Çok utanç vericiydi herkes izliyordu bir de.Ayağım takıldı çıkardılar.Bir şey oldu mu dediler fazla gülmediler.Yok dedim güldüm.Utandım ama belli etmedim.
Sonra başka bi kız komik atladı (benim kadar değildi ama) bizi videoya almıştı bi çocuk gittim sil dedim kızdım verdi telefonunu aldım sildim.
Sonra öğrendim ki başkaları da çekmiş.Whatsapp grubuna attı tanımadığım bir çocuk.Belli etmedim utandığımı videoyu izledim sildim direk.Grupta da güldüm.Yarın gidip videoyu sildirdiğim çocukla konuşacağım bir özür borcum var sanırım.
Grupta atılınca o kadar güldüm o çektiğinde kızdım.Gidip yarın kusura bakma o an utandım falan desem mi ?
Ama asıl sorun,o video sevdiğim sevmediğim herkeste var.Sosyal medyaya atmazlar ama birilerine izletebilirler.Tüm okula yayma potansiyelleri var ve herkesin diline düşebilirim öyle insanlar bizimkiler.Ya da bana öyle geliyor.
Ne yapmam gerekiyor ya da bir şey yapmam gerekiyor mu bilmiyorum ama canım çok sıkıldı komik bir andı evet güldüm ama bir o kadar da utandım.Gezi de fena değildi ama bu olay olmasaydı iyiydi tabi.
Anlatmak rahatlatacaktı kendimi zorlayarak epey ağladım rahatlarım diye biraz etki etti ama paylaşmak daha iyi geliyor.
Hala komik geliyor ama okula gidesim kalmadı.Konuşacaklar yine bu olayı.İnşallah geziyi soran hocalara anlatmazlar dersin ortasında.Offf kalabalıktan nefret ediyorum nefrettttttt!!!!
Canım benim emin ol şimdi ne desem boş çünkü lisede ben de oyle olurdum. Hatta okulun yakınlarından tatlı alamazdım çünkü kilo problemim vardı. Takma vs demeyecegim ama sen de onları boz, yukarıda bir arkadaş demiş düşene gülünür dersin, çünkü onların amacı seni sinir etmek ve istediklerini alamayınca seni rahat bırakacaklar.
Ama bir kac sene sonra bunları gülerek hatırlayacaksın, myhappyending dedi dersin :KK66:

Populer olmak icin firsat iste, krizi firsata cevir. Herkes dususunden sonra sana dikkat kesilir sen de onlara ne kadar ozguvenli ve komik biri oldugunu gosterirsin.
Ahlaksizlik, hirsizlik yapmadigin bir videodan utanma, anı olmus iste ben olsam guler saklardim
Haklısınız.Ama bence insanlar beni salak olarak görüyor sanırım.Benden hoşlanan biri vardı sürekli bana bakıyordu konuştuk da olmaz dedi bu olaydan bakmamaya başladı :KK70: Bu da iyi tarafı

Gerçekten komik capslerle dolu bir video çok güldüm sizlerle paylaşmak istedim..

Son düzenleyen: Moderatör:
Caliya takilip dusmenin nesi komik ya da nesi utanc verici bilemedim.
Takilmaya degmez bence.
Ergenlik dönemindekiler çok acımasız. Her sey onlar icin dalga sebebi olabiliyor (normal davrananlari tenzih ediyorum) Kendi okulumdan biliyorum. Kilo problemim vardı ve gidip doğru duzgun yemek yiyemezdim alay ederlerdi. Okulun yakınında donut dükkanı vardı girip fazla alamazdım bi gören olacak diye. Konu sahibi kardeşimizin sorunu da o hesap. Aslında düşene gülünmez elinden tutup kaldırılır ama iste

X