- 6 Ocak 2016
- 932
- 397
- Konu Sahibi AdventureTime
Öyle yaptım güldüm geçtim diğerleri de güldü ama geçtiler mi bilmiyorumgül geç ne olacak ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle yaptım güldüm geçtim diğerleri de güldü ama geçtiler mi bilmiyorumgül geç ne olacak ki
Olsun ben yine de seni öyle hayal edicem Adventure time izlerdim bi iki yıl öncesine kadar, şimdi vakit olmuyor.Ahahhaa
Eskiden gözlük takıyordum ama dediklerinizle alakam yok
Nicki de aklıma geldi direk koydum adventure time izlemezdim
Utandığımı belli etmedim.Güldüm bayağı.Komikti de aslında ama başkasının başına gelse asla gülmezdim o an karşıdaki utanmasın diye saçma bir şey söyler konuyu dağıtırım ya da ben de komik bir şey söylerim.Bu olay olduğunda ben lisede bile değildim üstüne üstlük, üniversite hazırlık. Kaç insana anlattılar videom olmasa bile Astoria tam beceriksiz haa falan diye vasıfsız vasıfsız tipler "Cidden mi yavvv" diye gülme krizlerine girdi. Ben de "Hıı cidden valla popom ağrıyor" falan diye onlardan daha çok dalga geçtim kendimle. Sıkma canını yani, birkaç güne unutulur. Üstüne düşmez umursamazsan da kimse videonu yaymaz.
Evet öyle biraz.İnşallah öyle olur.Arkadaşların yarın sabah videonun varlığını bile unuturlar. Hepiniz ergensiniz ve olayları büyütme eğilindesiniz...
Evet ama çekmişler whatsapp grubuna da attılar.Çekecek ne var anlamadım o an gül geç işte video ne alaka.ne olursa olsun senın ıznın olmadan sana aıt bırseyın paylasılması dogru degıl
bırının vıdeosunu cekmek kaydetmek saklamak bırbırıne gondermek ıcerıgı ne olursa olsun sapıkca. bunun sakası bıle olmaz
komık bı durumsa paylasılıp gulunecekse bu tanımadıgın ınsanların elınde sana aıt goruntulerle olmamalı
:) Bu site insanı rahatlatıyor.Olsun ben yine de seni öyle hayal edicem Adventure time izlerdim bi iki yıl öncesine kadar, şimdi vakit olmuyor.
Bu kadar üzülme iki üç güne unuturlar zaten. Içini rahatlatacaksa ben 2 yıl oldu mezun olalı hala komik bir videom var sınıf arkadaşlarımda anı olarak saklıyoruz. Sınıfta kızlarla penguen dansı yaparken birinin fazladan öne çıkması sonucu duvara yapıştım an ve an da çekmişlee şuan konuşup gülüşüyoruz. Olabilir böyle şeyler hiç üzülme düşmek çok ironi de değil bence. Keyfine bak bu günleri özleyeceksinMerhaba ablalarım bugün sınıfça geziye gittik.(Başka sınıflardan da birileri vardı.)
Dağlık bi yerdi bi tümsekten atlayacaktık çalılar vardıa ltında da.Hocalar yardım ediyodu herkes normal atladı ben atladım çalıya takıldı ayağım.Çok utanç vericiydi herkes izliyordu bir de.Ayağım takıldı çıkardılar.Bir şey oldu mu dediler fazla gülmediler.Yok dedim güldüm.Utandım ama belli etmedim.
Sonra başka bi kız komik atladı (benim kadar değildi ama) bizi videoya almıştı bi çocuk gittim sil dedim kızdım verdi telefonunu aldım sildim.
Sonra öğrendim ki başkaları da çekmiş.Whatsapp grubuna attı tanımadığım bir çocuk.Belli etmedim utandığımı videoyu izledim sildim direk.Grupta da güldüm.Yarın gidip videoyu sildirdiğim çocukla konuşacağım bir özür borcum var sanırım.
Grupta atılınca o kadar güldüm o çektiğinde kızdım.Gidip yarın kusura bakma o an utandım falan desem mi ?
Ama asıl sorun,o video sevdiğim sevmediğim herkeste var.Sosyal medyaya atmazlar ama birilerine izletebilirler.Tüm okula yayma potansiyelleri var ve herkesin diline düşebilirim öyle insanlar bizimkiler.Ya da bana öyle geliyor.
Ne yapmam gerekiyor ya da bir şey yapmam gerekiyor mu bilmiyorum ama canım çok sıkıldı komik bir andı evet güldüm ama bir o kadar da utandım.Gezi de fena değildi ama bu olay olmasaydı iyiydi tabi.
Anlatmak rahatlatacaktı kendimi zorlayarak epey ağladım rahatlarım diye biraz etki etti ama paylaşmak daha iyi geliyor.
Hala komik geliyor ama okula gidesim kalmadı.Konuşacaklar yine bu olayı.İnşallah geziyi soran hocalara anlatmazlar dersin ortasında.Offf kalabalıktan nefret ediyorum nefrettttttt!!!!
Canım benim emin ol şimdi ne desem boş çünkü lisede ben de oyle olurdum. Hatta okulun yakınlarından tatlı alamazdım çünkü kilo problemim vardı. Takma vs demeyecegim ama sen de onları boz, yukarıda bir arkadaş demiş düşene gülünür dersin, çünkü onların amacı seni sinir etmek ve istediklerini alamayınca seni rahat bırakacaklar.Merhaba ablalarım bugün sınıfça geziye gittik.(Başka sınıflardan da birileri vardı.)
Dağlık bi yerdi bi tümsekten atlayacaktık çalılar vardıa ltında da.Hocalar yardım ediyodu herkes normal atladı ben atladım çalıya takıldı ayağım.Çok utanç vericiydi herkes izliyordu bir de.Ayağım takıldı çıkardılar.Bir şey oldu mu dediler fazla gülmediler.Yok dedim güldüm.Utandım ama belli etmedim.
Sonra başka bi kız komik atladı (benim kadar değildi ama) bizi videoya almıştı bi çocuk gittim sil dedim kızdım verdi telefonunu aldım sildim.
Sonra öğrendim ki başkaları da çekmiş.Whatsapp grubuna attı tanımadığım bir çocuk.Belli etmedim utandığımı videoyu izledim sildim direk.Grupta da güldüm.Yarın gidip videoyu sildirdiğim çocukla konuşacağım bir özür borcum var sanırım.
Grupta atılınca o kadar güldüm o çektiğinde kızdım.Gidip yarın kusura bakma o an utandım falan desem mi ?
Ama asıl sorun,o video sevdiğim sevmediğim herkeste var.Sosyal medyaya atmazlar ama birilerine izletebilirler.Tüm okula yayma potansiyelleri var ve herkesin diline düşebilirim öyle insanlar bizimkiler.Ya da bana öyle geliyor.
Ne yapmam gerekiyor ya da bir şey yapmam gerekiyor mu bilmiyorum ama canım çok sıkıldı komik bir andı evet güldüm ama bir o kadar da utandım.Gezi de fena değildi ama bu olay olmasaydı iyiydi tabi.
Anlatmak rahatlatacaktı kendimi zorlayarak epey ağladım rahatlarım diye biraz etki etti ama paylaşmak daha iyi geliyor.
Hala komik geliyor ama okula gidesim kalmadı.Konuşacaklar yine bu olayı.İnşallah geziyi soran hocalara anlatmazlar dersin ortasında.Offf kalabalıktan nefret ediyorum nefrettttttt!!!!
Haklısınız.Ama bence insanlar beni salak olarak görüyor sanırım.Benden hoşlanan biri vardı sürekli bana bakıyordu konuştuk da olmaz dedi bu olaydan bakmamaya başladı Bu da iyi tarafıPopuler olmak icin firsat iste, krizi firsata cevir. Herkes dususunden sonra sana dikkat kesilir sen de onlara ne kadar ozguvenli ve komik biri oldugunu gosterirsin.
Ahlaksizlik, hirsizlik yapmadigin bir videodan utanma, anı olmus iste ben olsam guler saklardim
Ergenlik dönemindekiler çok acımasız. Her sey onlar icin dalga sebebi olabiliyor (normal davrananlari tenzih ediyorum) Kendi okulumdan biliyorum. Kilo problemim vardı ve gidip doğru duzgun yemek yiyemezdim alay ederlerdi. Okulun yakınında donut dükkanı vardı girip fazla alamazdım bi gören olacak diye. Konu sahibi kardeşimizin sorunu da o hesap. Aslında düşene gülünmez elinden tutup kaldırılır ama isteCaliya takilip dusmenin nesi komik ya da nesi utanc verici bilemedim.
Takilmaya degmez bence.