E
EU3
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU3
bi teravih anısıda benden bekarken kankimle gitmiştik ve o gece zaten namaz kabul olmadıda bide milletin namazını da fesat ettik kadınlar küçük çocuklarını getiriyodu ve onlarda kenarda oturuyodu namaz bitimine kadar ama arada muzurları vardı tabi
tam secdeden doğruluyos çocuğun biri karşımıza geçip dale dale don daledelikafadulden diyip kaçıyo gelde gülme kaydirigubbakcemile3 çocuk duruyo gaz yapıyo öbürüne diyoki kim osurdu lan kim yaptı kaydirigubbakcemile3
allah affetsin bizi ne bizde namaz kaldı gülmekten nede diğer karılarda muhahahahah
annemgılın evdeydık halamgıl fılen vardı hem mutfakta hemde salonda ttv var mutfagın camını actık ezanı duyalım dıye bız oturma odasındayız mutfaktakı tv de 0sıra ezan okundu bızde onu gercekten okunuyor dıye bozduk yedık 3 dk sonra bıdaha ezan sonra farkına varmıştık
birde teravi namazinda vitir namazinda cok gulerdik bizz cumnku bazilari egilecegiz zannedip eglirlerdi .o an cok komik oluyodu ama simdi okadar komik gelmiyo eygidi genclik dermisim
Hiç unutmam okuldayken arkadaşlarla teraviye gitmiştik...
O kadar sıkışıktiki öndekilerle çok yakın duruyorduk, secdeye zor gidiyordum yani...
Ben secdeye gittim ve kalktım gözlerimin karardığını hisettim, meğer kafa öndeki kadının eteğinin altına girmiş :)) Bizim kızlar bi gülmeye başladı tabi ben durabilirmiyim, kadında habire eteğini çekmeye çalışıyo, sonuç itibariyle namaz bozouldu :))