Komik ramazan anıları..

E

EU3

Ziyaretçi
evet arkadaşlar ramazanda başımıza gelen kımı zaman komık kımi zaman ilğinç anıları buradan paylaşalım..
Iyi eğlenceler

Annem 2 aıleyı ıftara cagırcaktı
1.arkadaŞını ardı yarın ıftara bıze buyrun dıye oda dedıkı olur gelırız dedı
annem ıyı ozaman ben dıĞEr arkladasıda arıyaım da yarına beklıyoruz dedı kapattı tel
annem dıĞer arkadaŞını aradı onlar musaıt deĞıllermıŞ eŞı bıyere ıftara gıtcekmıŞ,oldu oyleyse baŞka zAman buyrun dedı vekapattı telı annem
2.aradadıgı kabul etemdıya annemde bı baŞkasına sÖz verdı ertesı gun oraya ıftara gıttıktam ıftar saaıtnde 1.aradıgı ınsan babamı aradı ya nerdEsınız dedı oda ıfatrdayız faaln kıŞıde deı kapattı lar telı babamda ŞaŞarımıŞ duurmda tabımeger annem ılk aradıgı arkadaŞına haber evrmeyı unutmuŞ
gelmıŞler ve gerı donmuŞler
ÇokŞÜkÜrkı oyle alınacak aa bak bak bıze hbaer vErmedı bıız kapuda bıraktı dıycek ınsnlar deĞıllerdı
): Annemın sonradAN aklına geldı onlara haber evrmedıĞı sonradan konuŞtular hallettıler artık ):))

ilk ben yazayım kadrişim topikine ozaman,

H.sonu kayınvalidemlerdeydik, kayınvalidem saolsun mantı yapmış (Kayserililer) neyse beni bir gece önceden aradı yarın gelin yemeğe diye ok dedim geliriz kapatmaya yardım ederim diye, neyse c.tesi kalktık evi felan toparladım temizlik felan saat 2 de aradım kaçta başlıyalım diye, dediki ben açtım mantıyı 2.ciyi kesiyorum dedi aaaa dedim, bende gelecektim, neyse kıyamadım zaten oruçsun felan dedi (kendisi tutamıyor hasta) annemide aramış davet etmiş saolsun akşam gittik mantıyı gördüm tepsiye koymuş kurusun diye "Aaaa anne dedim bu nekadar az bu bana yetmez" kayınpederimde gülüyo bana neyse kayınvalidem haşlamak için aldı koca bir tencere mantı çıktı herkes 2.yi istiyo ben 1.ciden sonra mide fesatı geçiriyodum bi ağır geldi görseniz ölüyorum kalktım oturamıyuorum masaya bizimkiler bana gülüyo senmi oncacık mantıyı beğenmeyen 1 tabağı zor yedin diyorlar valla kaynanamın ahı tuttu sanırsam :)))) kadın cağız o kadar uğraşmış birde az dedim sanki 5 tabak yedim.

Hiç unutmam okuldayken arkadaşlarla teraviye gitmiştik...
O kadar sıkışıktiki öndekilerle çok yakın duruyorduk, secdeye zor gidiyordum yani...
Ben secdeye gittim ve kalktım gözlerimin karardığını hisettim, meğer kafa öndeki kadının eteğinin altına girmiş :)) Bizim kızlar bi gülmeye başladı tabi ben durabilirmiyim, kadında habire eteğini çekmeye çalışıyo, sonuç itibariyle namaz bozouldu :))

bi teravih anısıda benden bekarken kankimle gitmiştik ve o gece zaten namaz kabul olmadıda bide milletin namazını da fesat ettik kadınlar küçük çocuklarını getiriyodu ve onlarda kenarda oturuyodu namaz bitimine kadar ama arada muzurları vardı tabi
tam secdeden doğruluyos çocuğun biri karşımıza geçip dale dale don daledelikafadulden diyip kaçıyo gelde gülme kaydirigubbakcemile3 çocuk duruyo gaz yapıyo öbürüne diyoki kim osurdu lan kim yaptı kaydirigubbakcemile3

allah affetsin bizi ne bizde namaz kaldı gülmekten nede diğer karılarda muhahahahah

bi teravih anısıda benden bekarken kankimle gitmiştik ve o gece zaten namaz kabul olmadıda bide milletin namazını da fesat ettik kadınlar küçük çocuklarını getiriyodu ve onlarda kenarda oturuyodu namaz bitimine kadar ama arada muzurları vardı tabi
tam secdeden doğruluyos çocuğun biri karşımıza geçip dale dale don daledelikafadulden diyip kaçıyo gelde gülme kaydirigubbakcemile3 çocuk duruyo gaz yapıyo öbürüne diyoki kim osurdu lan kim yaptı kaydirigubbakcemile3

allah affetsin bizi ne bizde namaz kaldı gülmekten nede diğer karılarda muhahahahah

AYY BUDA GUZEL Dİ YAAA kaydirigubbakcemile3

annemgılın evdeydık halamgıl fılen vardı hem mutfakta hemde salonda ttv var mutfagın camını actık ezanı duyalım dıye bız oturma odasındayız mutfaktakı tv de 0sıra ezan okundu bızde onu gercekten okunuyor dıye bozduk yedık 3 dk sonra bıdaha ezan sonra farkına varmıştık

2.sıde yengemın kızı teyzemın kızı ananem teravıye gıttık yengemın kızıda 8 yaslarında tam namaza basladık hoşa bagırarak namaz kıldırıyor ya hop benım yengemın kızıda bagıra bagıra onun dedıklerını tekrar edıyordu bıze bır gulme krızı geldıkı sorma bır yattım yere bıdaha kalkamadım

Canım tesekkur edrım sıbel coocuklarla teravı bı ayrı oluyor galıba :)

üniversite yıllarında ev arkadaşımız olan adana'dan ebru arkadaşımızla ramazan günü dışarı çıktık,alışveriş yaptık,dolmuşa bindik bizimki ağzında sakız çiğneyip duruyor.bunu hiç birimiz farketmedi.sadece sakızı çiğneyen ebru farketti.o anı hala unutamıyorum.

annemgılın evdeydık halamgıl fılen vardı hem mutfakta hemde salonda ttv var mutfagın camını actık ezanı duyalım dıye bız oturma odasındayız mutfaktakı tv de 0sıra ezan okundu bızde onu gercekten okunuyor dıye bozduk yedık 3 dk sonra bıdaha ezan sonra farkına varmıştık

İnsan gülse kızsamı bilemez o anda ya a.s

bende bir tane ani anlatayim size .ben imamhatip te okudum biliyosunuz orasi sirf kiz ogrencilerle dolu .neyse ramazanda bazi kiz arkadaslar regl den dolayi oruc tutmuyolardi ogle tatilinde evi uzak olanlar okulda duruyodu..iki arkadasta gozumuzun ognunde biri cips biride halley yiyodu iki erkek ogretmende bir program hazirligi icin siniflari dolasip katilip olup olmadigini arastiriyolarmis veee bizim sinifa girdiler aniden bizim kizlarda tam ortada hem sarki hemde yemek yiyolar o ani gormeliydiniz rezill oldukk ogretmenlerde utanmistii ustelik genc ogretmenlerdiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

birde teravi namazinda vitir namazinda cok gulerdik bizz cumnku bazilari egilecegiz zannedip eglirlerdi .o an cok komik oluyodu ama simdi okadar komik gelmiyo eygidi genclik dermisim:eek:

birde teravi namazinda vitir namazinda cok gulerdik bizz cumnku bazilari egilecegiz zannedip eglirlerdi .o an cok komik oluyodu ama simdi okadar komik gelmiyo eygidi genclik dermisim:eek:

ayy evetya o bizideço komık gelridi koca koca teyzelr eğilirlerdı bzıde onalra bakardık yaa

bide camide namzada fatıhadan sonra amin denıyor ya bız bagırdık amin derken .)
bide secdeye otuturken tahtaalırn sesı gum dıye çıkıyorya bızde ablamla ayaklrımzı yere vuruduk sesçıksın dıye herkesole yapıyor sanardık

bende bir ramazan bayramında başımdan geçen çok utandığım ama herkesin resmen gülmekten yarıldığı bir olayı anlatayım...

ramazan bayramının ilk günü ve saat sabah 10a filan geliyor ve ben hala uyuyorum herkes kalkmış beni kaldırmamışlar..:mymeka: ev telefonuda ablamla benim odamda telefon çaldı ben uyandım teli açtım karşıdaki ablamın okuldan arkadaşı ablamı sordu ben o kadar sersem bir haldeyim ki ablam okulda dedim kafamçokkarıştı tabi bir sessizlik oldu ve dank etti bişiler o anda bende...fisfisfis özür filan dilememe fırsat kalmadı ablam teli aldı elimden koptular tabi...:mymeka:
çok utanmıştım yaaa :kedi: :kedi: :kedi:

Hiç unutmam okuldayken arkadaşlarla teraviye gitmiştik...
O kadar sıkışıktiki öndekilerle çok yakın duruyorduk, secdeye zor gidiyordum yani...
Ben secdeye gittim ve kalktım gözlerimin karardığını hisettim, meğer kafa öndeki kadının eteğinin altına girmiş :)) Bizim kızlar bi gülmeye başladı tabi ben durabilirmiyim, kadında habire eteğini çekmeye çalışıyo, sonuç itibariyle namaz bozouldu :))

koptum resmen yaaa .... :roflol:

X