• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komik mi komik..

17 yili devirdigim canim dostumla avm de birsey yemek icin oturduk. Su malum fast food yerine .
Ben koca cola bardagini elime aldim ve "ah x ne guzel oldu bulustuk ..." dedigim an cola bardagi pipet takili olan kapagindan ayrilip komple ustume boca olmustu:D:D bu oldugu an arkadasimin hamburgeri agzina goturdugu andi:D agzinda hamburger donmuş bir halde bana bakakalmasi:D benim colaya bulanmam:D:D
Hala anlatir guleriz. Bana der ki gokkusagi sen bir daha ne iyi oldu ne kadar mutluyuz falan deme:D

Gecmis olsun😘
Haha süt banyosunu duymuştum da cola banyosu baya ilginç olmuş 😂
Kemdi kendinize nazarınız değmiş)))
Benim de cola deyince aklıma bir anim geldi
Aynı sizin gibi bir arkadasimla buluşup pastaneye gitmiştik o zamanlar 18 yaşlarında filaniz,neyse birer dilim pasta ve yanında cola sipariş verdik pastamız bitti sigaramızı yaktık içicez( o yıllarda yasak yoktu) arkadaşımin kahkulleri bir tutuştu sigarasını yakarken resmen yanıyor kizin tepesine doğru çıkıyor ateş dumanlar filan bende panikle colayi olduğu gibi kafasından döktüm sonsun diye söndü yani tabi ama kizin kafası üstü başı yarı yanik saç ve yapış yapış colayla mahvoldu ay ne gülmüştük ya 😂😂😂

Haha süt banyosunu duymuştum da cola banyosu baya ilginç olmuş 😂
Kemdi kendinize nazarınız değmiş)))
Benim de cola deyince aklıma bir anim geldi
Aynı sizin gibi bir arkadasimla buluşup pastaneye gitmiştik o zamanlar 18 yaşlarında filaniz,neyse birer dilim pasta ve yanında cola sipariş verdik pastamız bitti sigaramızı yaktık içicez( o yıllarda yasak yoktu) arkadaşımin kahkulleri bir tutuştu sigarasını yakarken resmen yanıyor kizin tepesine doğru çıkıyor ateş dumanlar filan bende panikle colayi olduğu gibi kafasından döktüm sonsun diye söndü yani tabi ama kizin kafası üstü başı yarı yanik saç ve yapış yapış colayla mahvoldu ay ne gülmüştük ya 😂😂😂
🤣🤭🤣🤣🤣🤣🤣 fenaymis yaaaaa, kizin saci noldu merak ettim

Hic sorma eve donus yolunda yapis yapis, sirilsiklam bi pantolonla 40 dk yolculuk azap gelmisti😄

Sorma valla Artık yollamadan iki kez kontrol ediyorum)))
Hadi sende yaz anını 🤗
Ben de ilk Londra ya geldiğim de , hiç İngilizce bilmiyorum ..
Fransızcaydı dilim . İngilizce bildiğim basit seyler var .
Ev tuttuk . Ama bosaltamıycakşar bir süre . Eşim zenci bir arkadasi var dı acil onun evine geçtik . Eşim de bana dediki dışarı çıkarsan sana biri bir şey sorarsa , herkese “ i dont know English diyeceksin “ ben de bütün gün ezberledim bunu yaşımda 18 küçüğüm yani .
Neyse evde tel çaldı , ben de evin sahibi gibi açtım o zaman herkeste cep teli yoktu . Bir adam evin sahibini arıyor onunla konuşacak belli . Bana bir şey dedi , ben de bütün gün ezberledim ya ama hata yapmışım adama” I know English” diyorum adam ne dese “ dont u unuttum 😅😅
Adam ne dese ben “ I know English” diyorum . Bir de sinirlendim çünkü adam gülmekten yerlere yatıyor artık ne diyorsa ben hala artık eminim ya dediğimden 😅 bir de bağırarak ve heceleyerek adama I - know - English diye bağırıyorum 😅 “ niye anlamıyor bu adam ben İngilizce bilmiyorum diyorum “ adam çok merak etmiş beni ve çok gülmüş arkadaşına anlatmış , evi boşaltırken geldi 😅 tanıştık .

Mecburen kahkulleri kısacık kesti sonradan amele gibi gezdi bir ay kadar 😂
Bitane daha var:D
Gay olan bir arkadasim baska bir gay arkdasi ile avm den dildo almislar:D neyse cikmislar bir sey almayi daha unutup tekrar iceri girmek zorunda kalmislar, tabi X ray'den gecmek zorundalar malum :D:D ay agajaahahahha yazamicam gulmekten:D dio ki o an poset X ray'den gecerken gorevlinin bana&bize bakisini gorsen altina ederdi :D oteki arkadasi olayi anlamamis bile aahahahahah ay ne olaylar yaaa tabi baya eski bir olay ama unutamadim:D

Ev tuttuk . Ama bosaltamıycakşar bir süre . Eşim zenci bir arkadasi var dı acil onun evine geçtik . Eşim de bana dediki dışarı çıkarsan sana biri bir şey sorarsa , herkese “ i dont know English diyeceksin “ ben de bütün gün ezberledim bunu yaşımda 18 küçüğüm yani .
Neyse evde tel çaldı , ben de evin sahibi gibi açtım o zaman herkeste cep teli yoktu . Bir adam evin sahibini arıyor onunla konuşacak belli . Bana bir şey dedi , ben de bütün gün ezberledim ya ama hata yapmışım adama” I know English” diyorum adam ne dese “ dont u unuttum 😅😅
Adam ne dese ben “ I know English” diyorum . Bir de sinirlendim çünkü adam gülmekten yerlere yatıyor artık ne diyorsa ben hala artık eminim ya dediğimden 😅 bir de bağırarak ve heceleyerek adama I - know - English diye bağırıyorum 😅 “ niye anlamıyor bu adam ben İngilizce bilmiyorum diyorum “ adam çok merak etmiş beni ve çok gülmüş arkadaşına anlatmış , evi boşaltırken geldi 😅 tanıştık .
Shshdhsh 😅😅😅😅

17 yili devirdigim canim dostumla avm de birsey yemek icin oturduk. Su malum fast food yerine .
Ben koca cola bardagini elime aldim ve "ah x ne guzel oldu bulustuk ..." dedigim an cola bardagi pipet takili olan kapagindan ayrilip komple ustume boca olmustu:KK70::KK70: bu oldugu an arkadasimin hamburgeri agzina goturdugu andi:KK70: agzinda hamburger donmuş bir halde bana bakakalmasi:KK70: benim colaya bulanmam:KK70::KK70:
Hala anlatir guleriz. Bana der ki gokkusagi sen bir daha ne iyi oldu ne kadar mutluyuz falan deme:KK70:

Gecmis olsun😘
😅😅 Benimde buna benzer bişe geçti arkadaşını anlıyorum 😅

Hahaha ay adamda demiştir hem üstüne basa basa ingilizce biliyorum diyor hem anlamıyor deli mi ne? 😂😂😂

İlk İngiliz vatandaşı olduğumuzda , en küçük oğlumun ağlamasını unutamıyacagim “ ben diyorum ki Artık sen bir de İngiliz vatandaşısın “ oğlum ağlıyor “ ben artık Türkçe konuşamayacak mıyım 🤩😫

Back
X