• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komik mi komik..

Çok geçmiş olsun konu sahibi öncelikle.

Bir anıda benden olsun. :)
Birgün okulda kızlarla penguen dansı yapıyoruz biride videoya çekiyor şans ya. Öndede ben varım. Belki bilirsiniz iki öne bir geriye sonra bir öne diye gidiyor dans. Neyse biz başladık dans etmeye en arkadaki arkadaş iki öne yapıcağına bir öne yapıp geri gidince tüm dengeler şaştı ve domino taşı ggibi üst üste biniyolar en son bana geldi. Arkamdaki kız da öyle bir geldiki kendimi yazı tahtasına yapışmış buldum. Kafam dönüyor tabi videoya çeken arkadaß ağzı kulaklarında yaklaşarak nasıl hissediyorsun darlyda. Arkadan koydular gibi saçma bi cümle kurdu. Erkekler yarıldı kızlar toparlanmaya çalışıyordu ☺

Hatta bir tane daha var. Inşallah ifşa olmam :)

Birgün lise sondayız sınıfçak okuldan kaçıl sahil kenarında parklı bir piknik alanına gittik. Yedik içtik eğlendik neyse bir kaydırak var hadi seri bi şekilde kayalım dedik oyun oynuyoruz :)
Hızlı hızlı kaydıraktan kayıyoruz yine video açık ve yine ben :)))
Bir kayıp düşüyo o kalkamadan biri daha kayıyo takılıp düşüyo diğero ve diğeri derken sıra bana geldi bende kaydım ama resmen uçtum yere yapıştım ve bende sonra kayan 85 kiloluk bir arkadas tam kafama oturmuştu.
Videoda kafamda 85 kiloluk arkadas sadece havada bacaklarım herkes gulüyor ve kimse beni kurtarmıyor. Böylede bir anım vardı hala açıp izleyip izleyip gülerim ☺

Bi tane daha anlatmak isterim sıkılmazsınız inşallah :)
Yine lisedeki sınıfla tekne turu ayarladık sabah gidicek aksam dönücez ama bi arkadaş var habersiz gitmeyi düşünüyoruz o kadar sakar. Neyse ben kefil oldum dikkat edicem diye bana neyse :)
Gittik tura kahvaltıyı yaptıp bi yere demir atıcaz ve denize giricez daha tekne durmadan bacaklarımı merdiven tarafından suya sokmak istedim az kalsın düşüyodum meğer merdiveni bağlamamışlar. Neyse bizim sakar kız geldi dur gitme bağlanık demeye kalmadan lup suya düştü avaz avaz bağırıyorum tekneyi durdurdular direk kız tepetaklak neyse ben ve bi kaç arkadaş suya atladık kıyafetlerle kızı çıkarcaz bizden önce tekneye çıkmış gülüyor ben yüzme biliyorum diye. O kadar rezildik ki kıyafetler yapış yapış herkes bana kızıyor getirmeyelim dedik hani göz kulak olacaktın diye. Böylede deģişik komik bir anıydi sonra çok gülmüştük. ☺

Benim de şyle bir rezilliğim var.Eşimle birgün çok kötü kavga ettik bu evdev gitti bende efkarımdan gidip kocaman bir şarap aldım.Şarabı arada içen biriyim oda bir bardak.O gün su gibi içmek istedim onu derdimden.İçtim içtim ve içtim.Biraz sonra eşim geldi hadi sahile gidip az konuşalım dedi henüz iyiyim bişeyim yok.Dışarı çıktık gittik sonra başladı dünya 4 dönmeye. 5 dakika sonra be ben değildim.Pncereden bakanlara ne bakıyon teyzeee ayı mı oynuyor???Yoldan geçene iyi bak beni kına benden beter ol...beter olun beter olunnn....diye yerlerde sürüklüyormuş beni eşim.Apartmana gelince merdivenlere başım aşagıda ayaklarım yukarıda yatmışım eşim beni sürükleyerek çıkartmış o şekilde..:eğlence::eğlence::eğlence:

Benim de şyle bir rezilliğim var.Eşimle birgün çok kötü kavga ettik bu evdev gitti bende efkarımdan gidip kocaman bir şarap aldım.Şarabı arada içen biriyim oda bir bardak.O gün su gibi içmek istedim onu derdimden.İçtim içtim ve içtim.Biraz sonra eşim geldi hadi sahile gidip az konuşalım dedi henüz iyiyim bişeyim yok.Dışarı çıktık gittik sonra başladı dünya 4 dönmeye. 5 dakika sonra be ben değildim.Pncereden bakanlara ne bakıyon teyzeee ayı mı oynuyor???Yoldan geçene iyi bak beni kına benden beter ol...beter olun beter olunnn....diye yerlerde sürüklüyormuş beni eşim.Apartmana gelince merdivenlere başım aşagıda ayaklarım yukarıda yatmışım eşim beni sürükleyerek çıkartmış o şekilde..:eğlence::eğlence::eğlence:
:D

Valla yarana çomak sokmak gibi olmasın da ailemin benimle ilgili kahkahalar atarak herkese anlattığı en bariz olay, bir parkta bisiklet sürerken yokuş aşağı hızlanıp taklalar atmak suretiyle düşmem. Hatta aynı parktan geçerkeb illa içlerinden biri der hala, işte gohanın düştüğü park diye.

Ben de düşmelere çok gülerim. Üniversitede bir arkadaşım otobüste resmen uçmuştu, o kadar güldüm o kadar güldüm ki arkadaş bana küstü bikaç gün.
Hala hatırlayınca gülüyorum.

Bir kaç ay önce de yine otobüste oğlum düştü. Ya çocuk ağlıyor ama bana bir gülme geldi zor tuttum kendimi.

Son iki paragrafin cok iyiydi yalniz :D

Bu olaydan sonra başına gelecekleri bildiği için büyük bir kavgaya girme riskini göze almamistir bence kocan dogru tahmin mi? :D :D

Aaa geçen seneki konum unutmusum bunu biri beğeni yapınca gördüm:-)
Yazmak isteyen varsa beklerim :halay:

Ahhh ah bu konuyu actigim günlerin üstünden nerdeyse 3 sene geçmiş..bu aralar yine stres dolu günler yaşıyorum malum covid belası var başımızda. Stres konusunda yalnız olmadığımı biliyorum hepimiz etkilendik.
Hadi gelin biraz kafamız dağılsın,devam edelim komik anılarımızı yazmaya 🤗

Ahhh ah bu konuyu actigim günlerin üstünden nerdeyse 3 sene geçmiş..bu aralar yine stres dolu günler yaşıyorum malum covid belası var başımızda. Stres konusunda yalnız olmadığımı biliyorum hepimiz etkilendik.
Hadi gelin biraz kafamız dağılsın,devam edelim komik anılarımızı yazmaya 🤗
Üç yıl geçmiş mi ? Ne çabuk geçmiş . Ben de böyle bişey arıyordum . Kafama huni takıp gezmeme çok az kaldı iyi oldu gördüğüm 😀

Bu arada hunimi maskemle aynı renk almayı düşünüyorum ben..Çok saldım kendimi azcik şık olmak benimde hakkım. 😁

17 yili devirdigim canim dostumla avm de birsey yemek icin oturduk. Su malum fast food yerine .
Ben koca cola bardagini elime aldim ve "ah x ne guzel oldu bulustuk ..." dedigim an cola bardagi pipet takili olan kapagindan ayrilip komple ustume boca olmustu:D:D bu oldugu an arkadasimin hamburgeri agzina goturdugu andi:D agzinda hamburger donmuş bir halde bana bakakalmasi:D benim colaya bulanmam:D:D
Hala anlatir guleriz. Bana der ki gokkusagi sen bir daha ne iyi oldu ne kadar mutluyuz falan deme:D

Gecmis olsun😘

Back
X