Sivilceli Ciltler Komedonlardan nasıl kurtuluruz?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

skull

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2012
51
0
36
A.B.D.
arkadaşlar benim yanağımda ve burnumda kuçuk beyaz noktalar var,sıksam bile 3-4 gun içinde tekrarlıyor bir turlu kurtulamadım bunlardan doktorun verdiği kremlerde işe yaramadı nasıl kurtulurum bunlardan?fotoğrafları işte
$IMG_0142.webp$IMG_0144.webp

tabi gerçekte bu kadar belirgin değiller bunlar yakın çekim. şimdiden teşekkrler

çokta göze batmıyolar aslında. öncelkle cilt bakımı yaptırıp daha sonra günlük temizlikle halledebilirsin:29:

işte bana öyle gelmiyor sanki hertarafım delik deşikmiş gibi hissediyorum kimyasal peeling yada green peeleng yaptırmak istemiştim ama burada yazılan bazı şeyler gözumu korkuttu memnun olmamışlar filan napıcam bilmiyrum teşekklerler cnm

merak ettim ne gibi sorunlar çıkmış? şöyle bi durum var :/ güzellik uzmanları kimyasal peelingde en fazla %35 oranına kadar çıkarabiliyolardı hatırladığım kadar asidi.doktorlar da %70 civarında felan. belki uzmanın hatasından dolayı sorun çıkmıştır. yinede merak ettim

bazıları yuzumdeki kızarıklar uzun sure geçmemiş demiş bazıları işe yaramamış demiş eskisinden kötu diyenler olmuş,bunlrda gzmu korkuttu braz sadece burada okuduklarım değil tabi bnlar. o yuzden :)

Back
X