Kombiyi acan var mi

ben açmadım ama benim oğlum çok hareketli çok terleyen bir çocuk; sıcağı hiç sevmiyor. sadece şuan açık olan yerlere ekstra yolluk sericem okadar. hasta olduğumdan mıdır nedir ben çok üşüyorum iki gündür

Eskişehir'deyim ben açmadım ama komşum açmış 3-4 gün önce söyledi gece usuduk kalktık açtık diye 😔

Bizim ev katı yakıtlı valla yaksalar artık diye düşünüyoruz . Üşüyoruz o yüzden kalın giyiniyoruz filan soğuk ev

Yok yahu henüz çok erken bence. Ben öyle aman aman sıcağı seven biri değilim ama onu da söyleyeyim. Usuyorsam bir kat daha giyerim yani ekimde kombi açmam için çok çok soğuk olması lazım havanın 😁

İzmir hala sıcak biz de yakmadık. Üstüm açık yatıyorum ben. Bence erken, şimdi yakarsanız kışın daha zor olmaz mı? Bir tık daha kalın giyinin derim. Ufaklığa uyku tulumu giydirin, zaten serinde uyumları lazım.

Bi tek Bn üşüyorum herhalde ev buz gibi bugün yaktım bnde

İzmir hala sıcak biz de yakmadık. Üstüm açık yatıyorum ben. Bence erken, şimdi yakarsanız kışın daha zor olmaz mı? Bir tık daha kalın giyinin derim. Ufaklığa uyku tulumu giydirin, zaten serinde uyumları lazım.
O durum şehirden şehire göre değişiyor maalesef ki . Geçen sene İzmir kadar hatta daha sıcak bir şehirdeydik aralıkta kombiyi yeni açardık şuan soğuk bir şehirdeyiz ve şuan yansın istiyorum. Çocuk kat kat giyiniyor elleri soğuk mesela bende öyleyim ellerimiz soğuk .

Şehirden şehire değişir, ben Bursadayım, sabah 4e kadar cam açık oluyor,o saatten sonra kapatıyorum. Zaten sıcağı sevmem,eşim birkaç güne üşüyorum demeye başlar,o açar kombiyi ben kapatırım kesin 😊

Havalar çok soğuyor hele bugun çok soğuk eskisehirde oturupta kombiyi açan var vallah bn açtım acaba erken mi 2.5 yaşında kiz9m var ev çok serin açtım
Yaşadığınız yerdeki hava durumuna göre davranın tabi siz.
Ben İstanbul'dayım,hava serinledi evet ama bence kombi açılacak bir hava yok şu an. Sabah çocukları bırakırken arabanın ısıtmasını bile açmadım ama geçen hafta sabah cam açıyordum (sıcaktı zira) bugun camları da açmadım.
Ha daha soğuk bir yerde yaşasam illaki acabilirdim çocuklar için.
Sizde zaten son derecede cayır cayır açmamişsinizdir,biraz soğugu kırmak adına düşük ayarda çalıştırılabilir sıcağı seviyorsanız,çocugunuz çok kosturup terlemiyorsa şayet.

Aynen öyle eskisehirde hava gerçekten soğuk açtım Bn evin soğukluğu kırsın yeter

Geçen sene İzmir’de 15 ekimde açmıştım, bebeklerim 10 aylıktı. Bu yıl ekim sonuna doğru açarız sanırım, yorganla yatmaya başladık 😐

O durum şehirden şehire göre değişiyor maalesef ki . Geçen sene İzmir kadar hatta daha sıcak bir şehirdeydik aralıkta kombiyi yeni açardık şuan soğuk bir şehirdeyiz ve şuan yansın istiyorum. Çocuk kat kat giyiniyor elleri soğuk mesela bende öyleyim ellerimiz soğuk .
Yani elbette çok soğuksa yakılır üşümemek için. Kişiden kişiye göre bile değişir. Konu sahibi siz yaktınız mı diye fikir sorunca 😄

X