Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben İstanbul'dayım sabaha kadar cam üstten açık yatıyorum .Havalar çok soğuyor hele bugun çok soğuk eskisehirde oturupta kombiyi açan var vallah bn açtım acaba erken mi 2.5 yaşında kiz9m var ev çok serin açtım
O durum şehirden şehire göre değişiyor maalesef ki . Geçen sene İzmir kadar hatta daha sıcak bir şehirdeydik aralıkta kombiyi yeni açardık şuan soğuk bir şehirdeyiz ve şuan yansın istiyorum. Çocuk kat kat giyiniyor elleri soğuk mesela bende öyleyim ellerimiz soğuk .İzmir hala sıcak biz de yakmadık. Üstüm açık yatıyorum ben. Bence erken, şimdi yakarsanız kışın daha zor olmaz mı? Bir tık daha kalın giyinin derim. Ufaklığa uyku tulumu giydirin, zaten serinde uyumları lazım.
Eskişehirdeyim merkezi sistem açılmadı henüz ama kombim olsa açardım hava buzHavalar çok soğuyor hele bugun çok soğuk eskisehirde oturupta kombiyi açan var vallah bn açtım acaba erken mi 2.5 yaşında kiz9m var ev çok serin açtım
Yaşadığınız yerdeki hava durumuna göre davranın tabi siz.Havalar çok soğuyor hele bugun çok soğuk eskisehirde oturupta kombiyi açan var vallah bn açtım acaba erken mi 2.5 yaşında kiz9m var ev çok serin açtım
Yani elbette çok soğuksa yakılır üşümemek için. Kişiden kişiye göre bile değişir. Konu sahibi siz yaktınız mı diye fikir soruncaO durum şehirden şehire göre değişiyor maalesef ki . Geçen sene İzmir kadar hatta daha sıcak bir şehirdeydik aralıkta kombiyi yeni açardık şuan soğuk bir şehirdeyiz ve şuan yansın istiyorum. Çocuk kat kat giyiniyor elleri soğuk mesela bende öyleyim ellerimiz soğuk .