Teşekkür ederim canım yarın çıkabilirsin hatta duş al dedi ananem yarında böyle olursam kalıcamGeçmiş olsun kombin olduğu için zorlamıştır seni umarım ağrı sızıntı kalmaz güzel sonuçlar alırsın.... her şey güzel olsun
içtin mi:) benim de korkum bu.yoksunluk krizim tutarsa ne yaparım diye. bi de öksürük tabii.içmeyince öksürüyorum ben.Kızlar dün onbirde amelyata alındım akşam altıda odamdaydım çok ağrım olmadı gece güzel uyudum.iki kez Yürüdüm bugün eşim akşam uyudu sabah. İşe gitti sanki uyumaya gelmiş ya. Allahtan hemşireler çok iyi.. Ağrım sızım var tabiki özellikle aynı pozisyonda yattığım için belim ağrıyo. Ayağa kalkarken zorlanıyorum. Herşeyi geçtim acayip sigara krizim tuttu doktor gelip son Kontrolü yapsın tuvalette içicemvalla kızlar.. Yani amelyat Düşünen olsun üç gün zorlanıyosun galiba.. Bu arada bazı kızlar ikinci gün eve gittim felan yazmışlardı bravo diyorum...
Al benden de o kadar bırakmam gerekirken hala içiyorum. Çok kriz tutarsa içerim heralde yeterki aklıma koyayım:))içtin mi:) benim de korkum bu.yoksunluk krizim tutarsa ne yaparım diye. bi de öksürük tabii.içmeyince öksürüyorum ben.
çok zorladı mı seni sigara.ameliyat öncesi sonrası neler oldu sigaraya dair
bi haftadır az içiyorum ama ameliyat günüm yaklaştıkça gerildim.bugün koyverdim artık içtikçe içtim.Al benden de o kadar bırakmam gerekirken hala içiyorum. Çok kriz tutarsa içerim heralde yeterki aklıma koyayım:))
Valla bana dr un bi tanesi 3 hafta öncesinden bırakacaksın 1 tane bile içmeyeceksin yoksa seni ameliyat etmem demişti ben de birden bırakamam 2 3 tane içerim demiştim aynı şey hiçbir şey farketmez ha 1 tane ha 1 paket aynı şey demişti zaten ben 3 hafta içmemeyi başarsam daha da içmem.bi haftadır az içiyorum ama ameliyat günüm yaklaştıkça gerildim.bugün koyverdim artık içtikçe içtim.
dikişlerin iyileşmesi için içmemek gerekiyor ama.ameliyat sonrası az içelim.inşallah
Çok geçmiş olsun canım bu kadarını atlattın ya gerisi çabuk geçer inş.Kızlar dün onbirde amelyata alındım akşam altıda odamdaydım çok ağrım olmadı gece güzel uyudum.iki kez Yürüdüm bugün eşim akşam uyudu sabah. İşe gitti sanki uyumaya gelmiş ya. Allahtan hemşireler çok iyi.. Ağrım sızım var tabiki özellikle aynı pozisyonda yattığım için belim ağrıyo. Ayağa kalkarken zorlanıyorum. Herşeyi geçtim acayip sigara krizim tuttu doktor gelip son Kontrolü yapsın tuvalette içicemvalla kızlar.. Yani amelyat Düşünen olsun üç gün zorlanıyosun galiba.. Bu arada bazı kızlar ikinci gün eve gittim felan yazmışlardı bravo diyorum...
Cok cok gecmis olsun canim cok sevindim eger simdi yaziyorsan bize az cok iyisindirKızlar dün onbirde amelyata alındım akşam altıda odamdaydım çok ağrım olmadı gece güzel uyudum.iki kez Yürüdüm bugün eşim akşam uyudu sabah. İşe gitti sanki uyumaya gelmiş ya. Allahtan hemşireler çok iyi.. Ağrım sızım var tabiki özellikle aynı pozisyonda yattığım için belim ağrıyo. Ayağa kalkarken zorlanıyorum. Herşeyi geçtim acayip sigara krizim tuttu doktor gelip son Kontrolü yapsın tuvalette içicemvalla kızlar.. Yani amelyat Düşünen olsun üç gün zorlanıyosun galiba.. Bu arada bazı kızlar ikinci gün eve gittim felan yazmışlardı bravo diyorum...
Ne cabuk dusTeşekkür ederim canım yarın çıkabilirsin hatta duş al dedi ananem yarında böyle olursam kalıcam
Canım çık geçmiş olsun baya uzun sürmüş ameliyat umarım sonraki süreç sorunsuz ve rahat geçer sevgiler....Kızlar dün onbirde amelyata alındım akşam altıda odamdaydım çok ağrım olmadı gece güzel uyudum.iki kez Yürüdüm bugün eşim akşam uyudu sabah. İşe gitti sanki uyumaya gelmiş ya. Allahtan hemşireler çok iyi.. Ağrım sızım var tabiki özellikle aynı pozisyonda yattığım için belim ağrıyo. Ayağa kalkarken zorlanıyorum. Herşeyi geçtim acayip sigara krizim tuttu doktor gelip son Kontrolü yapsın tuvalette içicemvalla kızlar.. Yani amelyat Düşünen olsun üç gün zorlanıyosun galiba.. Bu arada bazı kızlar ikinci gün eve gittim felan yazmışlardı bravo diyorum...
Valla tuvalette tüttürdüm biraz sigara içmedimmi eksiklik hissediyorum beniçtin mi:) benim de korkum bu.yoksunluk krizim tutarsa ne yaparım diye. bi de öksürük tabii.içmeyince öksürüyorum ben.
çok zorladı mı seni sigara.ameliyat öncesi sonrası neler oldu sigaraya dair
İyi geceler. Cok gecmis olsun. Moralini yuksek tut cok onemli. Ben sali gunu gogus buyutme karin germe ve bel cevresi lipo ameliyati oldum. 2 gece hastanede kaldim. İkinci gun yurumeye basladim. Su an tamamen dik olmasada dike yakin bir sekilde yuruyorum Allaha sukur. Evdede bol bol geziyorum disarida cikiyorum. Zaman zaman cok ayakta kalinca gogus ve karnimda gerginlik oluyo. Ama aldirmiyorum uzaniyorum iyilesme tamamen normallesmesi zaman alicak. Sadece bekleyip sabredip gorucezKızlar hala Yürümekte zorlanıyorum pazartesiye kadar hastanede kalıcam ben. Doktor yarın çıkabilirsin dedi ama yok yürüyemiyorum
Canım benim Perşembe akşam çıktım bu gün ikinci günmü oluyo bende dün ve bugün Yürüdüm odada. Heryerinden sarkan hortumlarda çıktı ama Yürümekte çok zorlanıyorum adım atarken belim karnım of yaaa ... Bu arada sanada çok geçmiş olsun hayatımİyi geceler. Cok gecmis olsun. Moralini yuksek tut cok onemli. Ben sali gunu gogus buyutme karin germe ve bel cevresi lipo ameliyati oldum. 2 gece hastanede kaldim. İkinci gun yurumeye basladim. Su an tamamen dik olmasada dike yakin bir sekilde yuruyorum Allaha sukur. Evdede bol bol geziyorum disarida cikiyorum. Zaman zaman cok ayakta kalinca gogus ve karnimda gerginlik oluyo. Ama aldirmiyorum uzaniyorum iyilesme tamamen normallesmesi zaman alicak. Sadece bekleyip sabredip gorucez)
Yatarken aynı pozisyondan sırtım ağrıyo ve benim basen iç bacak ta lipo oldu her yerim mosmor Yürümekte çok zorlanıyorum ya bakalım yarın nasıl olucak pazartesiye kadar kalıcam hastanede biraz daha iyleşiymCok cok gecmis olsun canim cok sevindim eger simdi yaziyorsan bize az cok iyisindirben ameliyat olmadan sigarayi azaltmadim bile ve dikislerim cok iyi allaha sukur tabi senin kadar dikisim yok ben ameliyattan sonra hic icesim gelmedi uc gun icmedim ama 4 cu gun icmeye basladim ne yazikki ..
Ameliyat sonrasi bir turlu iyi bir pozisyon bulamadim rahat etmek icin lipodan belim cok agriyordu benim
Ne zaman evine donuyorsun canim?
cok merak ediyrum surecini karn germede sezeryan kadar sancilidir tahmin edebiliyrumm ufff fena sanciliYatarken aynı pozisyondan sırtım ağrıyo ve benim basen iç bacak ta lipo oldu her yerim mosmor Yürümekte çok zorlanıyorum ya bakalım yarın nasıl olucak pazartesiye kadar kalıcam hastanede biraz daha iyleşiym
Amelyat olanların sürecini okuyorum sürekli beşinci gün dik yürümeye başladım 10. Gün işe gittim diyorlar benmi anormalim yürüyemiyorum her yerim ağrıyocok merak ediyrum surecini karn germede sezeryan kadar sancilidir tahmin edebiliyrumm ufff fena sancili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?