Kombi tavsiyesi bekliyorum

bizimkisi buderus hiç memnun değiliz.teyzemlerin ki vaillant cok daha sıcak evleri bize gore ustelik minumum seviyede çaliştiriyorlar.(evler hemen hemen konum olarak aynı ve aynı metre kare)5 yıllık kombi iki kere hata verdi.

teyzemlerin eski kombisi de pek iyi değilmiş.bu kış ne guzel ısınıyoruz diyor

benim tavsıyem vaillant.kullanıyorum.çok memnunum..
bykombi.com dıye bir firmadan aldım.çok uygun fiyatları var.bakmanızı tavsiye ederim

annem ferrolı kullanıyor ve hıc memnun degıl
ben kendı evımde ozellıkle demırdokum aldım
yerlı malı olması, servıs agının genıs ve ucuz olması ve kalıtelı olması sebebıyle
cok memnunum ve tavsıye ederım

iyi günler arkadaşlar bizde yeni taktırdık vıeesmann vitodens100 yazıyor ama ben memnun degilim evi ısıtımıyo aslında 1 yıldır akrabam kullanıyo aynı ürünü yalıtımsız ev 1 derecede sıcacık hiç üsümüyorlar biz 4,5 derecede anca onlarınkinde oldu servisçi 250tl yakarsınız diyo hava hoşken bu kadar yakarsak sonumuz ne olacak bilmiyorum ne servisdn memnunum nede yaptırdığıız tesisatçıdan o kadar para saydık bide ısınmıyo :18:

baymak yoğuşmalı kombi güzel 35 40 derecede ev güzl oluyo normallerdn 5 derece düşükte aynı ısıya sahip giibi oluyo..tavsiyee derimm.bizimki baymak.:46:

iyi günler arkadaşlar bizde yeni taktırdık vıeesmann vitodens100 yazıyor ama ben memnun degilim evi ısıtımıyo aslında 1 yıldır akrabam kullanıyo aynı ürünü yalıtımsız ev 1 derecede sıcacık hiç üsümüyorlar biz 4,5 derecede anca onlarınkinde oldu servisçi 250tl yakarsınız diyo hava hoşken bu kadar yakarsak sonumuz ne olacak bilmiyorum ne servisdn memnunum nede yaptırdığıız tesisatçıdan o kadar para saydık bide ısınmıyo :18:

Canım bizim evimizde de Viessmann'ın Vitodens 200 yoğuşmalı kombisi var. Evimiz gayet güzel ısınıyor. Evin ısınması konusunda kombi tek başına yeterli olmuyor. Yalıtım, kaliteli tesisatta gerekli. Evinin metrekaresinden tut kaç metrekare petek var ne özellikte petek var evin hangi cephede kalıyor, alt katta ve üst katta oturan var mı, eğer çatı katıysa çatı yalıtımı var mı bunlar önemli. Bir de siz evde olmadığınız saatlerde kombiyi kapatıyor musunuz. Eğer kapatıyorsanız bundan vazgeçin ve en düşük derecede çalıştırın. Çünkü kombi kapatıldığı zaman ev tamamen soğuyor ve ısınana kadar daha fazla gaz sarfediyor... :34::34:

Hanımlar maktek hakkında çok övgü var ama ben emin olamadım. varmı kullanan aranızda?başka sitelerde çok övmüşler.

Yıllardır demirdöküm kullanıyoruz bu ikinci alışımız 10 yıl sonra bundan da çok memnun kaldık servis elemanları felanda çok yardım her aradığımızda sabırla her şeyi anlattılar sağolsunlar 2 katlı dublex evimizi çok iyi ısıtıyor (120 m2)

Back
X