• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kombi arızası ev sahibine mi kiracıya mı aittir?

nery83

Independence is happiness.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2008
1.842
6.210
683
Iyi akşamlar herkese. Daha önce kiracımızla ilgili konu açmıştım. Aynı kiracıyla devam kararı aldık. Daha doğrusu ödemeler hala düzensiz olmasına ve bazı aylar eksik yapılmasına rağmen 1 sene daha idare etmeye karar verdik. Şu anki sorunumuz kombi cihazının bozulması. Sorum şu ki bina 4 yıllık, kombi cihazı da öyle. Son bakımları yapılmış ve çalışır halde teslim ettik. Arıza masraflarını biz mi ödemeliyiz? Sorunun kullanımdan kaynaklı olup olmadığına dair servis raporu düzenlenebiliyor mu? Bilgisi olanlardan yardım rica ediyorum.

Acilcasi pek emin degilim. Ama ev sahibisi bunu düzeltmeli. Kombiyi disardan nasil kiracaklarki zor birsey aslinda. Ama kontrol etdirme imkani varsa kontrol etdirin elbetde. Bizim de sorunsuz ev sahibimiz kombi bozuldu calismiyor bu hava da sogukdan donalimmi. Uzatdi uzatdi hal etmedi sorunu simdi kombi tam agriza yapti hic calismiyor.

kullanıcı hatası varsa degisebilir belki durum bende dogalgaz sobasını bozmustum:) annemler kendileri yaptırdı ev sahibine soylenmedi

Bizimde lojmanda kombimiz bozuktu 1 kuruş bile ödemedik. Sonuçta sırtına alıp gitmeyecek kiracı. Anlaşamıyorsanız bölüsün yarı yarıya ödeyin.

Aa çok şaşırdım nasıl ev sahibi öder yahu kullanan kimse o öder :110: evden çıkarken arızalı kırık dökük biryer varsa depozitonu ev sahibi vermez ne farkı var aynı şey bence

Iyi akşamlar herkese. Daha önce kiracımızla ilgili konu açmıştım. Aynı kiracıyla devam kararı aldık. Daha doğrusu ödemeler hala düzensiz olmasına ve bazı aylar eksik yapılmasına rağmen 1 sene daha idare etmeye karar verdik. Şu anki sorunumuz kombi cihazının bozulması. Sorum şu ki bina 4 yıllık, kombi cihazı da öyle. Son bakımları yapılmış ve çalışır halde teslim ettik. Arıza masraflarını biz mi ödemeliyiz? Sorunun kullanımdan kaynaklı olup olmadığına dair servis raporu düzenlenebiliyor mu? Bilgisi olanlardan yardım rica ediyorum.
Ev sahibine aittir demirbaş olduğu için.

Back
X