• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolumdaki yara izlerini nasil saklayabilirim çok acilll

Kabuklarını kaldirmazsaniz düzelir.
Cilt tipine göre değişir ama belli olmayacak kadar olur en azından.
Ama eski izler derinse ve hala varsa daha da gitmez.

Son 3 4 aydır ama ilk zamanlarda yaptığım yaralar fazla derin değildi izleri neredeyse belli olmuyor çok dikkatli bakmadıkça ama son zamanlarda hastalık kötüleştikçe yaralar da derinleşti malesef
Cok geç sayılmaz. İzleri tedavi eden kremler mevcut. krem ismi vermek istemiyorum cildiyeye mutlaka gidin yardımcı olacaktır. Tamamen silinmese de farkedilmeyecek kıvama gelecektir

Son 3 4 aydır ama ilk zamanlarda yaptığım yaralar fazla derin değildi izleri neredeyse belli olmuyor çok dikkatli bakmadıkça ama son zamanlarda hastalık kötüleştikçe yaralar da derinleşti malesef
Kabukları elleme bundan sonra.
C vitamini içerikli krem alıp kullanabilirsin.
Yaraları tamir ediyor diye biliyorum.

o kısma kalın bir saat falan taksanız kapanmaz mı?çok mu fazlalar?
Iki kolum da hepsini kaplıyor malesef :( bu zamana kadar hiç umrumda olmamıştı canımın yanması bile ama annemin tepkisini düşününce onu üzmekten korkmaya başladım

Scarex ve contractubex isimli ilaçları araştırın, fiyatları ucuz değil ancak tarihi eski olmayan yara izlerini, ameliyat izlerini halletmek için kullanılıyorlar. En azından tedavi denemiş olursunuz, fondöten falan çözüm değil.
Geçmiş olsun.

Iki kolum da hepsini kaplıyor malesef :KK43: bu zamana kadar hiç umrumda olmamıştı canımın yanması bile ama annemin tepkisini düşününce onu üzmekten korkmaya başladım
ama ne zamana dek saklayacaksınız ki eninde sonunda farkederler.hem bunları yapmanızda ailenizinde payı yok mu ?mutlaka bir etkileri vardır bilerek ya da bilmeyerek

Scarex ve contractubex isimli ilaçları araştırın, fiyatları ucuz değil ancak tarihi eski olmayan yara izlerini, ameliyat izlerini halletmek için kullanılıyorlar. En azından tedavi denemiş olursunuz, fondöten falan çözüm değil.
Geçmiş olsun.
1 yıl boyu kullanınca minicik izi biraz hafifletiyorlar.kızımın dikiş izine kullandım ordan biliyorum.sanmam kesik izlerini yokedeceğini

3-4 ay yeni daha , ameliyat sonrası merhemler işe yarar. Eczacıya durumu bu şekilde anlatıp istersen yardımcı olur. Aynı zamanda suya dayanıklı bir fondöten de al. Yaralar kapanana kadar idare edersin.

1 yıl boyu kullanınca minicik izi biraz hafifletiyorlar.kızımın dikiş izine kullandım ordan biliyorum.sanmam kesik izlerini yokedeceğini
Yok etmese de hafifletir, kesik gibi değil de kedi tırmığı gibi görünmesini sağlayabilir, fondöten falan yazılmış yazın ne işe yarayacak ki, terledikçe sağa sola kıyafete bulaşacak, akacak.

Yok etmese de hafifletir, kesik gibi değil de kedi tırmığı gibi görünmesini sağlayabilir, fondöten falan yazılmış yazın ne işe yarayacak ki, terledikçe sağa sola kıyafete bulaşacak, akacak.
akmayanı da var ama saklayamaz ki zaten uzun zaman.çünkü aynı evde yaşıyorlar

Bu durumu lütfen ailenizden saklamayın.
Çocuğum bunu kendine yapsa, kendine yapmasından da çok benle paylaşmamasına üzülürüm ve kendimi sorgularım.

Önerebileceklerim;
Yaralar keloid olmadıysa ve çok derin değilse, lazer tedavileri var. (İyi araştırmanız gerekiyor)
Dövme yaptırıp kapattırabilirsin. (Make up dövmeyi bir araştır istersen, ten rengi boya ile dövme yapılıyor)

ama ne zamana dek saklayacaksınız ki eninde sonunda farkederler.hem bunları yapmanızda ailenizinde payı yok mu ?mutlaka bir etkileri vardır bilerek ya da bilmeyerek
Sık sık hicbir sebep olmadan sinir krizleri yaşıyorum o anlarda ailemle de tartışıyoruz ama hep ortalığı yıkan taraf ben oluyorum onlar durumu bildikleri icin ustume gelmiyorlar ama tabi daha sonra bu tepkilerimden pişman olup kendimi suçluyorum yani onlar bana destek olmaya calisiyorlar ama her seyi kendime ben yapiyorum

Sık sık hicbir sebep olmadan sinir krizleri yaşıyorum o anlarda ailemle de tartışıyoruz ama hep ortalığı yıkan taraf ben oluyorum onlar durumu bildikleri icin ustume gelmiyorlar ama tabi daha sonra bu tepkilerimden pişman olup kendimi suçluyorum yani onlar bana destek olmaya calisiyorlar ama her seyi kendime ben yapiyorum
anladım kuzum ama bunların da bir sebebi olmalı.belki psikolojik belki beyninde doğuştan bir bozukluk .hiç doktora gittin mi?bu tür sorunlar da en az diğer hastalıklar kadar normal.o hastalıkları nasıl biz istemiyorsak yakalanmaya psikolojik rahatsızlıkları da biz seçmiyoruz.ailen destek olmalı sana tek başına aşamamışsın bak

Ailenden nasıl saklayabildin ki ??? Hem niye saklıyorsun? Eğer hastaysan ki ailenizden saklamanız çok yanlış . Vicdan azabı çekerler ömür boyu . Bence annene yarın göster . Kesin çözüm olması için öncelikle bunları bir daha yapmamanı sağlamak amacıyla tedavi görürsün .
Sonrasında da dr tavsiyesine göre davranırsın . İlaç , lazer vs artık her neyse.

anladım kuzum ama bunların da bir sebebi olmalı.belki psikolojik belki beyninde doğuştan bir bozukluk .hiç doktora gittin mi?bu tür sorunlar da en az diğer hastalıklar kadar normal.o hastalıkları nasıl biz istemiyorsak yakalanmaya psikolojik rahatsızlıkları da biz seçmiyoruz.ailen destek olmalı sana tek başına aşamamışsın bak
Tedavi görüyorum zaten uzun zamandır ilaç kullanıyorum ama pek faydası olmadı malesef

Back
X