• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolumdaki yara izlerini nasil saklayabilirim çok acilll

Benim kollarımda kesik izleri var bazıları fazla belirgin değil kedi tırmalaması gibi duruyor ama bazıları çok belirgin hatta bazen kanıyorlar lütfen ergenlik şımarıklık yaptığımı falan düşünmeyin anksiyete bozukluğu ve psikotik özellikli majör depresyon tedavisi görüyorum çok ağır ilaçlar kullanıyorum kendimi çok zayıf hissettiğim hatta yaşamak istemedigim zamanlar oluyor elimde değil bunu kontrol etmek bu zamana kadar uzun kollu şeyler giyerek ailemden saklamayı başardım bu durumu ama yaz geliyor ne yapicam nasıl saklicam bilmiyorum bu izleri saklamak veya geçirmek için bildiğiniz bir yol var mı
Ah canım geçmiş olsun atak geldiğinde Anneni düşün ne olur.Allah korusun daha da derine inse ne olur bir düşün.İnternette porselen makyaj fondeteni var sanırım iyi bir kapatıcı olabilir ya da aileniz karşı değilse dövme yapriabilirsiniz

Merhaba
ÖNCElikle çok geçmiş olsun.
Psikotik majör depresyon en ağır psikolojik rahatsızlıklardan birisi ve mutlaka psikoterapiye ilaçlara devam edilmesi gerekiyor. Ayrıca, aile bireylerinden en azından birisi ile derdinizi paylaşmanız sizin yükünüzü az da olsa hafifletecektir.
Lütfen kendinizi ifade etmekten çekinmeyin ve asla kendinizi yargılamayın.
Çok gençsiniz.
Lütfen kendinizi sevmeye çalışın ve hayata karşı elinizden geldiğince tutunmaya çalışın.
Yara izleri konusunda da dermatolojiye görünmenizde fayda var, malesef benim bilmediğim bir konu olduğundan size yardımcı olamıyorum.
Allahım karşınıza hep iyi niyetli güzel kalpli hayırlı insanlar çıkartır inşallah 😍🌷💜🌈🥰

öncelikle Allah şifa versin. eğer kremleri de karşılayacak gücün yoksa devlet hastanesinde bir dermatologa danış, mutlaka sana geçirecek bir krem verecektir. zaten tedavisini görüyorsun herhalde ama zor zamanlarında da yalnız olmadığını bil :KK200:

Back
X