• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kolumdaki tüyleri sarartıymmı ? ağdayla alıymmı??cvp lütfenn

sert çıkmaz cnmm eskisi gibi çıkar değişen bşy olmaz.bikere al sonra uzat anlarsın farklı olmadıgıını:)

kızlar ben de düşünüyorum bu sene ilk defa... sanırım bu haftasonu deneyeceğim...
ne kadara alıyorlar kolları ?

az bi miktarsa sarart eğer çok rahatsız edecek boyuttaysa ağdala
ama ağdadan sonra hep almak zorunda kalacaksın

ben 3 senedir yaz kış hep sir ağdayla aldım .. oldukça azaldı .. şimdi lazerle kalanlardan kurtulmayı planlıyorum .. ağdayı tavsiye ederim hepinize ama sadece yazın değil kışın da alın derim..

ben 3 senedir yaz kış hep sir ağdayla aldım .. oldukça azaldı .. şimdi lazerle kalanlardan kurtulmayı planlıyorum .. ağdayı tavsiye ederim hepinize ama sadece yazın değil kışın da alın derim..

canım sirle aldırdığın için muhtemelen tüylerin incedir... lazerde ince tüyler ilk başta kalınlaşıyor daha sonra kalınlaştıkça lazer daha iyi gördüğü için etki edebiliyor... bence bunu da dikkate al...

ben bacak ve koltukaltı için lazerden memnun kaldım ama dudak üstünü yarım bıraktım... çünkü inceler de kalınlaştı... kollarım için lazer hiç düşünmedim o yüzden...

bu arada cts günü aldırdım... 10tl ödedim bence gayet uygun... yaptırmadan önce pudra sürdürdüm... sivilcelenme ya da kabarıklık- kızarıklığa önlem olsun diye... benim cildim çok hassastır bir sorun yaşamadım çok şükür... en büyük korkum da sivilcelenmesiydi...

ama acaba kıl kökü oluşurken mi sivilcelenme oluyor ?

kızlar bende formda yeniyim ben,mde kolumda tüyler var arkadaşım depilissima kartuş sir ağda seti almış evde kendim alıyorum baya azaldı inceldi diyo acaba bende alıp denesemmi diye düşünüyorum

kartuş ağda ile kendin alabileceksen al, kuaförlerde kartuş ağda ile alıyor. bende rahatsız oluyordum kışın ortasına gittim kuaföre ne yapacaksın şimdi yazın aldır dedi ama dinlemedim aldırdım kaydirigubbakcemile2 çokta memnun oldum, hem kollar çok güzel görünüyor pürüzsüz oluyor hem de azalıyor. 2. aldırışımdan sonra kendim epilatörle almaya başladım, kuaföre de gitmiyorum artık. guclubacismile

teşekkür ederim canım bu hazır sir ağda setleri var acana alsam evde kendim yapabilirmiyimki birde vivolmü alayım depilissimamı acaba?

bencede yani ağda azaltmazmı tüyleri . işte insan çekinio başlarkenbilmiyorumkismile

ay şekerim bizde yıllarca çekindik sonra benden daha kıllı kolları olan halamın kızı(ona ağda yapıyordum)al şunlarıda diyerek kollarını uzattı yapma kızım çoğalırsa çıkarken çirkin olursa diye yalvardım, aman ne olursa olsun bu hallerinden iyidir dedi bir aldım cillop oldular hemen bende aldım tabi benimkileri hehehe o gün bu gündür yazları alıyorum çok güzel oluyor,hiçde kötü çıkmıyor ve azaldı:))))))))

Kızlar ben de almayı düşünüyorum ama kartuş ağdayla mı alayım,ağda bandıyla mı? fisfisfis
Bana akıl verin :1ninca:

Kol düz olmadığı için kartuş ağdaların ağzı büyük geliyor. Deplissimaydı galiba ağzı küçük,minik başlıklı kartuş ağdalar çıkarmış.

ResimGoster.aspx

Vivet de tekli kartuş ağda ısıtma cihazı çıkarmış, ev için gayet pratik. Şöyle :)(kullanıyorum :))

92_k.jpg

Ben bir de pudralı kullanıyorum, her yerime(genital bölge hariç) çok memnunum...Düzenli kullanımdan sonra tüyler geç çıkıyor ve inceliyor..

Sir ağdada çok sıcak olmamasına dikkat edin..

Sir ağdayı aynı bölgeye iki kere uygulamayın. Tüy kalmışsa boşverin kalsın, cımbızla çekersiniz veya ameliyat eldiveniyle kalanları alırsınız... Neden iki kere uygulamayın dedim çünkü sir tüylerle beraber cildin üzerindeki ölü tabakayı da aldığı için ikinci uygulamada için yapar, kararır hele birde güneşe çıkarsanız ( sir ağdayla aldım karardı şikayetleri bu yüzden)

Son olarak sir ağdadan sonra ağda yağıyla temizleyin ve en az üç saat o bölgeye sakın su değdirmeyin, terlemeyin(sonuçta tuzlu bir sıvı çıkıyor), Terlenecek yerdeyse cerrah eldiveniyle veya makineyle alın derim..

Sir ağdayı yeni kullanacak olan arkadaşlara nacizhane tavsiyelerimdir. Kolay gelsin.. :)

Son düzenleme:
Sarartıcılar benimkileri besledi. Yanağınmdaki tüyler için kullanmıştım bir süre sonra yanağımda neredeyse 1 cmlik sapsarı sırıtan tüy tabakası oluştu.

Sonra sir ağdacım beni ikna etti çoğalmaz ben hep yapıyorum diye.. 5-6 alımdna sonra neredeyse bitti gibi. Çook cılız aldırmıyorum..

Bünye meselesi mesela Bepanthol krem de benim tüyleri beslemişti ki tüyleri besler denilir. Eczacı bana demişti besleyebilir diye...
Şu losyon
Bepanthol_Roche_Lotio_F__937560.jpg

Çok güzel nemlendiriyor, cildi güzelleştiriyor ama böyle bir yan etkisi de var..

Son düzenleme:
Back