• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

koluma sir agda yaptirsam

Evet uzuuuuuun zamandir zihnimi mesgul eden yegane dertlerimden biri olur kendisi agda yaptiriyorum o yonden sorun yok ama is kollara gelince kafamda deli sorular:kızgın:bu konu da herkes farkli bisey soyluyo yaptirdim kolumdaki tuyler cogaldi,keske hic bulasmasaydim diyende var cok rahatim diyende hatta bi arkadasimin sirle aldira aldira azalttigina sahit oldum kuzeniminse cogaldi benim cilt ve tuy yapima gelince beyaz tenliyim ama tuylerim ciliz ve seyrek olmasina ragmen koyu aldirirsan cogalir ve koyulasir dediler bende boyle arafta kaldim ama ginaa geldi hafta da bir epilasyon aletiyle almaktan ne dersiniz kizlaro_Okoluna sir yaptiran arkadaslar bi bakin su kafamda ki sorulara cvp bulayim :KK14:
Bende sir ağda yaptırıyorum canım ve yaptırmazolaydım diyenlerdenim belli belirsizdi huzursuz oldumdiye yaptırdım şimdi hem çoğaldı hem çok çabuk uzuyolar hemde kalınlaştılar nasıl yapcağım bilmiyorum gratiste sarartıcı bişeyler satılıyor diye duydum benim için çok geç ama sen onlardan alabilirsin bence.. Bu arada alınınca kaymak ama alınmayınca sıkıntı..

Valla bende aldim azaldi ve geç çıktı tertemiz mis gibi kollarim oldu ilk aldığımda inanamadim bugune kadar neden almadim dedim
Kalinlasti cogaldi diyenelr acaba alırken tuylerinizi kirarak mi aldiniz hani kökten alinmadi mi onun için de alamdan once ben tuylerimi alacagim bolgeyi bolca nemlendiryorum
Yani normalde azalmasi lazım

Back