• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kolumdaki tüyleri sarartıymmı ? ağdayla alıymmı??cvp lütfenn

dnz_dnz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2009
322
28
118
Ankara
kolumdaki tüylerden rahatsız oluorm :gitme:ince ama çoklar :sinifsinif:
alsammı sarartsammı çok kararsız kaldım sizler napıosunuz??
sarartınca tüylerin çoğalmasından çekiniorm açıkcası
alırsam da hep almak zorunda kalcam..
napıyım ya:sinifsinif:

ALIRSAN HEP ALMAK ZORUNDA KALMAZSIN. CL açık kalmış pardon!

Ben yaz aylarınd alıyorum, kışın pek almıyorum. Hıç de eskisinden daha abartı bir hali yok. Hatta daha az bile. Kım, neresinden uydurmuşsa, bir alırsan hep almak zorundasın, lafını! Yok öyle bişi... Bence ince ve sıksa ağda bantı işini görür.

ben hep alıyorum ,yazın hep alıyorum kısın da 2 ayda bir alıyorum

ALIRSAN HEP ALMAK ZORUNDA KALMAZSIN. CL açık kalmış pardon!

Ben yaz aylarınd alıyorum, kışın pek almıyorum. Hİç de eskisinden daha abartı bir hali yok. Hatta daha az bile. Kİm, neresinden uydurmuşsa, bir alırsan hep almak zorundasın, lafını! Yok öyle bişi... Bence ince ve sıksa ağda bantı işini görür.

bencede yani ağda azaltmazmı tüyleri . işte insan çekinio başlarkenbilmiyorumkismile

valla cnmm sarartırsan çok bagırıyo güneşte sarı sarı bide altın sarısı duryo..ayda bikere alırsınnn zaten hemen alınıyo kol zararı olmuyo..bence al derim eger belli oluyosa..belli olmuyosa dikat çekmiosa elleme..

valla cnmm sarartırsan çok bagırıyo güneşte sarı sarı bide altın sarısı duryo..ayda bikere alırsınnn zaten hemen alınıyo kol zararı olmuyo..bence al derim eger belli oluyosa..belli olmuyosa dikat çekmiosa elleme..

canım çok belli değil ama ne bilym rahatsz oluorm

Sakın sarartma derim ben de ilk önce sarartmıştım sonra baktım daha bi uzadı ağda ile halletmeye başladım. Sarartınca hem belli oluyo böyle sarartığın eğer uzunsa tüylerin kötü bir görüntü oluyo en iyisi kökünden almak ya da lazer epilasyon kaydirigubbakcemile2.

e havalar daha ısınmadı, bi kere ağda yap. ınce diyorsun, kötü görünmez. Kalın olsa çıkarken kötü görünür, ama ince tüyde anlamazsın bile!

Sakın sarartma derim ben de ilk önce sarartmıştım sonra baktım daha bi uzadı ağda ile halletmeye başladım. Sarartınca hem belli oluyo böyle sarartığın eğer uzunsa tüylerin kötü bir görüntü oluyo en iyisi kökünden almak ya da lazer epilasyon kaydirigubbakcemile2.

bu tüy sarartıcı kremlerin kıl kökünü beslemeyeni yokmukii
bitceğinii bilsem lazer epilasyona başlicam da..

ben de 1 yıldır alıyorum kol tüyleri. gerçekten en iyisini yapmışım. çıkarken de normal çıkıo hiç rahatsız edici değil ki hiç bi zaman ilk hali gibi çok çıkmadı. 1 ay gidio en azından. al derim bence. hem kol tüyü ince olduğu için bi kere yapıştır hepsi gelio

Yok sanırsam tüyleri besliyo hep bir arkadaşım da yapmıştı onun da uzamış baya en iyisi kökünden almak yine.yerimseniben

canım çok belli değil ama ne bilym rahatsz oluorm

cnmm rahatsız oluyorsan al..bide inceymişki bence 1-2 ayda bir alırsınn..benimkiler kalınnn belirginnler yanii ben ayda 1-2 kere alıyorum..düşün sennn baya geç alırsın:)alıpta pişman olmadıgım tek yer kolarım:)çünkü bayanda koldaki kıl çok dikat çekio:)

cnmm rahatsız oluyorsan al..bide inceymişki bence 1-2 ayda bir alırsınn..benimkiler kalınnn belirginnler yanii ben ayda 1-2 kere alıyorum..düşün sennn baya geç alırsın:)alıpta pişman olmadıgım tek yer kolarım:)çünkü bayanda koldaki kıl çok dikat çekio:)

ay canım bencede dikkat çekio . çıkmaya başlarken kötü görünüo mu sende??

burada kaç kişi aynı şeyi söylemişiz, hala sert çıkar di mi, diyorsun. çıkmaz arkadaşım. daha sert çıkmaz. ağda kılın yapısını değiştirmez. sadece şu anda sürtünmeyle vs incelmiş olan kıl uçların ilk çıkarken daha kalın gibi görüneilir, çünkü cildin içinde herhangi bir aşınmaya uğramaz. ama birkaç gün içinde sağa sola sürtündükçe yeni çıkanlar da incelir ki, seninkiler zaten inceymiş!

burada kaç kişi aynı şeyi söylemişiz, hala sert çıkar di mi, diyorsun. çıkmaz arkadaşım. daha sert çıkmaz. ağda kılın yapısını değiştirmez. sadece şu anda sürtünmeyle vs incelmiş olan kıl uçların ilk çıkarken daha kalın gibi görüneilir, çünkü cildin içinde herhangi bir aşınmaya uğramaz. ama birkaç gün içinde sağa sola sürtündükçe yeni çıkanlar da incelir ki, seninkiler zaten inceymiş!

tamam arkadaşım :) tşk ettim cvplar için :)

Back