Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bacaklarımı epilasyon aletiyle alıyorum.Dönmüş kıllarım biraz fazlalaştı.O yüzden epilasyon iyi olmaz diye düşünüyorum.Tüy dökücü krem azaltıyor mu?Kimyasal ürün olduğu için kullanmayı düşünmüyorum.
Krem sertlestirip siyahlatir makina kil donmesi yapar belirtmek istedim
Kokleri besliyor diye biliyorum siz fazla kullanmamaya gayret edin bence jilet bana gore daha masum.Ikisini de yasadim zaten krem agda epilasyon gibi kokunden almadigi icin sertlestiriyo ama koke etki etmiyo bence hemen epilasyona dondugumde oyle fark ettim
Kokleri besliyor diye biliyorum siz fazla kullanmamaya gayret edin bence jilet bana gore daha masum.
Cok super o zaman gule gule kullanEvet hatta en çok yüzüm bıyığım için istemiştim canım memnunum bıyıklarım yok sayılır sakal kısımı favorilerde tek tük ama daha yeni sayılır 3 seans oldu bide ben koruyuculu kafasını kullanmıyorum 5de yapıyorum vücuduma görede yüzüm bembeyaz değil ama genede acı yok nerdeyse
Hic duymadim onu agda iyidir bence.Zaten kullanmak istemiyorum aklima yatan baska bi formul bulsam birakcam agda bantlarini dusunuyorum sana yazarken de kil zimparasi geldi aklima
bende almayi dusunuyorum tek sorunum radyasyon meselesi...benim kol kıllarımda erkeklerin ki gibiydi hatta bazı erkeklerin bakıyordum benden daha az :)))
bu sene philips lumea aldım şimdi misss gibi hiç kıl yok :)
Hic duymadim onu agda iyidir bence.
Recineli agdalar nasil oluyor? Veetin agdalari hep şekerli oluyor. O da çabuk çıkmasını sağlıyormus.Onun gibi bir sey miNeyine guvenmedin kuaförün? Kesim değil boya değil .... ağda yapmayı biliyorsan kendin yap bilmiyorsan hiç elleme sonra hava aldırır etlerini mosmor edersin. Kendin yapacaksan da reçineli ağda almaya özen goster içinde reçine bulunan ağdalar kıllarda azalma olmasına yardımcı oluyor. Bir de bu zamana kadar agda yaptırmadysan agdaya alerjin var mı yok mu onun da testini yap . Kolunun ufak bir bölümüne ağdayi sur ve çek 5 dk kdr bekle kabarma kaşınma yoksa devam et .
Teşekküe ederim canımCok super o zaman gule gule kullan
Hiç kötü olmuyo epilatörle alıyorum ben daha da azaldı bile tüy haline döndülerKolumdaki kılların erkeklerinkinin bir alt seviyesi olduğunu düşünüyorum.Bu sene bu durumdan daha çok rahatsız oluyorum.Alırsam daha kötü olur diye düşünüyorum.Yani bu konuda muallaktayım.Sizce napayım?
Ben jilet yapıyorum canım ama kitapcığında kökünden alıp 2 gün sonrada yapılabileceği yazıyor konum var ordan yazılanlarıda okuyabilirsin ayrıca jilet yapmaktan korkmayınBibibella bir şey sormak istiyorum. Bu lumea yı yüzde nasıl kullanmak gerek. Mesela favori kısmını filan öncesinde jiletle mi almak gerek. Eğer öyleyse alamam da. Bana bir yardımcı olsanız:)