Kolumdaki kıllar

Benimde cok. Agdayla aliyorum. Lumea almak gibi bir planim var.. kk hatinlari tavsiye ett8yse vardir bir bildikleri diyorum

Bacaklarımı epilasyon aletiyle alıyorum.Dönmüş kıllarım biraz fazlalaştı.O yüzden epilasyon iyi olmaz diye düşünüyorum.Tüy dökücü krem azaltıyor mu?Kimyasal ürün olduğu için kullanmayı düşünmüyorum.

Tuy dokucu krem azaltmiyo da cogaltmiyo da epilasyon yapinca ben de kil koklerinden dolayi sivilcelenme yapti hem pratik zamab almamasi bakimindan iyi

ağdaya vur. ayda 1 kere alıyorum sonuc mukemmel. cokda cıkmıyor . agdaya vurduktan snra tek tek cıkanlarıda makınayla uzerınden gecyrm . yaz kıs alırım kolumu raad. :))

Tuy dokucu krem acisiz ve pratik olmasi acisinda iyi de hani bekletiyoruz ya killar hic dikkatinizi cekti mi kendinden geciyolar az daha dursalar eriyip yok olacaklar gibi

Bu durum bi sure sonra azalma ya da hastalik yapar mi acaba

Ikisini de yasadim zaten krem agda epilasyon gibi kokunden almadigi icin sertlestiriyo ama koke etki etmiyo bence hemen epilasyona dondugumde oyle fark ettim
Kokleri besliyor diye biliyorum siz fazla kullanmamaya gayret edin bence jilet bana gore daha masum.

Kokleri besliyor diye biliyorum siz fazla kullanmamaya gayret edin bence jilet bana gore daha masum.

Zaten kullanmak istemiyorum aklima yatan baska bi formul bulsam birakcam agda bantlarini dusunuyorum sana yazarken de kil zimparasi geldi aklima

Evet hatta en çok yüzüm bıyığım için istemiştim canım memnunum bıyıklarım yok sayılır sakal kısımı favorilerde tek tük ama daha yeni sayılır 3 seans oldu :KK53: bide ben koruyuculu kafasını kullanmıyorum 5de yapıyorum vücuduma görede yüzüm bembeyaz değil ama genede acı yok nerdeyse :spor:
Cok super o zaman gule gule kullan:nazar:

En iyisi kuaförde aldırmak ya,o kadar alışmışlar ki komple bacak, kol ,bikini bölgesi ,koltuk altı yarım saat sürüyo,evde alıyım desem sadece bacak bi saat sürüyo. makineyle uğraşmaya değmez

Neyine guvenmedin kuaförün? Kesim değil boya değil .... ağda yapmayı biliyorsan kendin yap bilmiyorsan hiç elleme sonra hava aldırır etlerini mosmor edersin. Kendin yapacaksan da reçineli ağda almaya özen goster içinde reçine bulunan ağdalar kıllarda azalma olmasına yardımcı oluyor. Bir de bu zamana kadar agda yaptırmadysan agdaya alerjin var mı yok mu onun da testini yap . Kolunun ufak bir bölümüne ağdayi sur ve çek 5 dk kdr bekle kabarma kaşınma yoksa devam et .
Recineli agdalar nasil oluyor? Veetin agdalari hep şekerli oluyor. O da çabuk çıkmasını sağlıyormus.Onun gibi bir sey mi

kizlar birde ameliyat eldiveni ile aliniyormus. Bu yontemle azalan varmis baya.

Kolumdaki kılların erkeklerinkinin bir alt seviyesi olduğunu düşünüyorum.Bu sene bu durumdan daha çok rahatsız oluyorum.Alırsam daha kötü olur diye düşünüyorum.Yani bu konuda muallaktayım.Sizce napayım?
Hiç kötü olmuyo epilatörle alıyorum ben daha da azaldı bile tüy haline döndüler

Lazere başlamıştım sonra hamile kalınca devam edemedim. Şimdi ağdayla alıyorum. Hiç sevmiyorum hep gözüme batar kol kılları. Erkeklerin de buna dikkat ettiğini düşünüyorum ayrıca

Bibibella Bibibella bir şey sormak istiyorum. Bu lumea yı yüzde nasıl kullanmak gerek. Mesela favori kısmını filan öncesinde jiletle mi almak gerek. Eğer öyleyse alamam da. Bana bir yardımcı olsanız:)

Bibibella Bibibella bir şey sormak istiyorum. Bu lumea yı yüzde nasıl kullanmak gerek. Mesela favori kısmını filan öncesinde jiletle mi almak gerek. Eğer öyleyse alamam da. Bana bir yardımcı olsanız:)
Ben jilet yapıyorum canım ama kitapcığında kökünden alıp 2 gün sonrada yapılabileceği yazıyor ;) konum var ordan yazılanlarıda okuyabilirsin ayrıca jilet yapmaktan korkmayın ;)

Back