Haklısınız. İlk evlendiğim zamanlar, görümce yanımda imalı imalı " Kendine zarar vermek çok günah, cehenemde yancaklar cayır cayır ' vs dedi.Siz bu kadar taktığınız için, millet kolunuza bakıyormuş gibi geliyor
Komplekslerinizi aşın, özgüvenli durun
Millet niye cam çiziğini ayıplasın Allah aşkına?
Kim ne düşünürse düşünsün, densizlik etmişler.Haklısınız. İlk evlendiğim zamanlar, görümce yanımda imalı imalı " Kendine zarar vermek çok günah, cehenemde yancaklar cayır cayır ' vs dedi.
Sonra sorunca anlattım, bilerek felan yaptım sanmışlar. nası bi psikopata benziyosam. .
Yok esimin yakın ailesi kv,kp felan hepsi biliyor durumu.Kim ne düşünürse düşünsün, densizlik etmişler.
Milletin ne düşündüğüyle ilgilenip boşuna komplekse girmeyin. Siz işin doğrusunu biliyorsunuz, mühim olan bu
Ayrıca görümcenize anlatmışsınız doğrusunu, hala niye kötü düşünürler diye çekiniyorsunuz
esimin yakın ailesi kv,kp felan hepsi biliyor durumu.E anlatın bir gün ailecek otururken şöyle şöyle olmuştu da kolum kesilmişti diye
KatılıyorumBence siz biraz abartıyorsunuz.
Hadi sizin kolunuzdaymış, benim alnımın ortasında kesik izi var bebekken olmuş.
Hiç kafama takmadım bugüne kadar.
Kolunuza da kimse dikkat etmez siz rahat olun, oldu da biri gördü diyelim "ay bu kadın kendini mi kesmiş yoksa" gibi bi düşünce içine girmez kimse, bu insanların akıllarına gelecek en son şey.
Sakin olun, büyütmeyin bu durumu çünkü inanın yersiz ve gereksiz.
Katılıyorum
Yara izi ile barışık olmak çok önemli. Kardeşim küçükken kafasını kalorifere çarptı, dikiş atıldı hala alnının tam ortasında izi var
Küçükken telkinlerde bulundum hep “woow çok havalı, Harry Potter gibisin” vs vszerre kompleksi yok şu an 17 yaşında
Çok tatlısınızKardeşiniz için yapmış olduğunuz fedakarlık çoook tatlı
Yani alnının ortasında bir yara iziyle dolaşan kaç insan var ki? :)
Bence çok cool duruyor çok havalı olduğumuzu düşünüyorumbişeye canım sıkıldığında bakıp bakıp kendimi özel hissediyorum, moralim düzeliyor falan, muhteşem
Yok esimin yakın ailesi kv,kp felan hepsi biliyor durumu.
Ama mesela geçen eşimin dayısı iftar için çağırdı gittik adamda eşide kolumu dikkatli dikkatli inceledi. Sormayınca söylenmiyorda. Bu yüzden taktım biraz.
Ben de bunu demeye gelmiştim. :) Benim de göbek fıtığı ameliyatından kalma büyükçe bir izim var. Dövme yaptırmayı düşünüyorum.Dovme yaptir uzerine en guzel kamufulaj
Evet zaten izlere daha cok üzülüyorumYa neleri var.. yuzu yanmis insanlar yara izleri olan kisiler..onlar napsin? Kaza gecirenler var.. bu kadar takilcak nedir? Ben olsam insanlarin yanlis dusuncesinden cok izlere uzulurdum.
Keske bi fotograf koysaydinda gorseydik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?