• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolumdaki çizikler :(

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.080
4.167
173
Mrb kızlar. Malum yaz geldi kısa kollu giyiyoruz .
Benim kolumda küçüklüğümden kalma cam çiziği var 2-3 tane ince ama belli oluyr. ve sanki bilinçli yapılmış gibi duruyor. Kısa kollu giydiğimde (özelikle eşimin tarafı) kötü kötü bakıyormus gibime geliyor. Bakıyolar zaten. Kendimi cok kötü hissediyorum hakkımda ne düsünüyolar acaba diye.
Bunların bi çözümü yok mudur ? :KK43:
İnanın bu yüzden ağustos sıcağında uzun kollu giyiyordum ama artık olmuyor mecbur kısa kol giyiyoruz
Son günlerde aşırı kafama takıp üzülüyorum yeni tshirtler almıştım bianda hevesim kaçtı oturup ağladım :KK43:
Bayramda felan aksesuarla bileklikle kapatmayı düşünüyorum.
dirseğimin az alt tarafında ama kolumun üst tarafı. nasıl olur ki acaba.

Siz bu kadar taktığınız için, millet kolunuza bakıyormuş gibi geliyor
Komplekslerinizi aşın, özgüvenli durun
Millet niye cam çiziğini ayıplasın Allah aşkına?
Haklısınız. İlk evlendiğim zamanlar, görümce yanımda imalı imalı " Kendine zarar vermek çok günah, cehenemde yancaklar cayır cayır ' vs dedi.
Sonra sorunca anlattım, bilerek felan yaptım sanmışlar. nası bi psikopata benziyosam. .

Haklısınız. İlk evlendiğim zamanlar, görümce yanımda imalı imalı " Kendine zarar vermek çok günah, cehenemde yancaklar cayır cayır ' vs dedi.
Sonra sorunca anlattım, bilerek felan yaptım sanmışlar. nası bi psikopata benziyosam. .
Kim ne düşünürse düşünsün, densizlik etmişler.
Milletin ne düşündüğüyle ilgilenip boşuna komplekse girmeyin. Siz işin doğrusunu biliyorsunuz, mühim olan bu
Ayrıca görümcenize anlatmışsınız doğrusunu, hala niye kötü düşünürler diye çekiniyorsunuz

Bence siz biraz abartıyorsunuz.
Hadi sizin kolunuzdaymış, benim alnımın ortasında kesik izi var bebekken olmuş.
Hiç kafama takmadım bugüne kadar.
Kolunuza da kimse dikkat etmez siz rahat olun, oldu da biri gördü diyelim "ay bu kadın kendini mi kesmiş yoksa" gibi bi düşünce içine girmez kimse, bu insanların akıllarına gelecek en son şey.
Sakin olun, büyütmeyin bu durumu çünkü inanın yersiz ve gereksiz.

Kim ne düşünürse düşünsün, densizlik etmişler.
Milletin ne düşündüğüyle ilgilenip boşuna komplekse girmeyin. Siz işin doğrusunu biliyorsunuz, mühim olan bu
Ayrıca görümcenize anlatmışsınız doğrusunu, hala niye kötü düşünürler diye çekiniyorsunuz
Yok esimin yakın ailesi kv,kp felan hepsi biliyor durumu.
Ama mesela geçen eşimin dayısı iftar için çağırdı gittik adamda eşide kolumu dikkatli dikkatli inceledi. Sormayınca söylenmiyorda. Bu yüzden taktım biraz. o_O

E anlatın bir gün ailecek otururken şöyle şöyle olmuştu da kolum kesilmişti diye
esimin yakın ailesi kv,kp felan hepsi biliyor durumu.
Ama mesela geçen eşimin dayısı iftar için çağırdı gittik adamda eşide kolumu dikkatli dikkatli inceledi. Sormayınca söylenmiyorda. o_O

Bence siz biraz abartıyorsunuz.
Hadi sizin kolunuzdaymış, benim alnımın ortasında kesik izi var bebekken olmuş.
Hiç kafama takmadım bugüne kadar.
Kolunuza da kimse dikkat etmez siz rahat olun, oldu da biri gördü diyelim "ay bu kadın kendini mi kesmiş yoksa" gibi bi düşünce içine girmez kimse, bu insanların akıllarına gelecek en son şey.
Sakin olun, büyütmeyin bu durumu çünkü inanın yersiz ve gereksiz.
Katılıyorum
Yara izi ile barışık olmak çok önemli. Kardeşim küçükken kafasını kalorifere çarptı, dikiş atıldı hala alnının tam ortasında izi var
Küçükken telkinlerde bulundum hep “woow çok havalı, Harry Potter gibisin” vs vs :D zerre kompleksi yok şu an 17 yaşında

Siz bu kadar kafanıza taktığınız için gözünýzde büyüyor olabilir mi? Kim ne düşünürse düşünsün boşverin yahu.
Dehşet sakarımda ellerim kollarım ayaklarım yanık izi dolu, kolumda bacağımda morluk asla eksik etmem. Öyle küçük morluklar da değil baya böyle göze batan cinsten. Kim ne düşünür diye kendimi kassam ömrü billah evden çıkmamalıyım.

Takmayın milletin saniyelik acabalarını bu kadar.

Ya neleri var.. yuzu yanmis insanlar yara izleri olan kisiler..onlar napsin? Kaza gecirenler var.. bu kadar takilcak nedir? Ben olsam insanlarin yanlis dusuncesinden cok izlere uzulurdum.

Keske bi fotograf koysaydinda gorseydik

Katılıyorum
Yara izi ile barışık olmak çok önemli. Kardeşim küçükken kafasını kalorifere çarptı, dikiş atıldı hala alnının tam ortasında izi var
Küçükken telkinlerde bulundum hep “woow çok havalı, Harry Potter gibisin” vs vs :KK70: zerre kompleksi yok şu an 17 yaşında

Kardeşiniz için yapmış olduğunuz fedakarlık çoook tatlı :KK60:
Yani alnının ortasında bir yara iziyle dolaşan kaç insan var ki? :)
Bence çok cool duruyor çok havalı olduğumuzu düşünüyorum :KK53: bişeye canım sıkıldığında bakıp bakıp kendimi özel hissediyorum, moralim düzeliyor falan, muhteşem:KK48:

Kardeşiniz için yapmış olduğunuz fedakarlık çoook tatlı :KK60:
Yani alnının ortasında bir yara iziyle dolaşan kaç insan var ki? :)
Bence çok cool duruyor çok havalı olduğumuzu düşünüyorum :KK53: bişeye canım sıkıldığında bakıp bakıp kendimi özel hissediyorum, moralim düzeliyor falan, muhteşem:KK48:
Çok tatlısınız :-)
Evet, özelsiniz zaten. Bence de çok cool :cool:
Direkt ayırt edici özelliğiniz var bir kere. Dövme gibi

Amaan iki uc cam cizihi Allah askina bunu dert yapmayin dunyada okadar hastalik sakatlik varken.

Yok esimin yakın ailesi kv,kp felan hepsi biliyor durumu.
Ama mesela geçen eşimin dayısı iftar için çağırdı gittik adamda eşide kolumu dikkatli dikkatli inceledi. Sormayınca söylenmiyorda. Bu yüzden taktım biraz. o_O

Aman bu kadar üzüleceğinize sormadan söyleyin, ne olacak. Öyle dikkatli baktıkları için utanırlar belki.

Bir de iyi bir kliniğe gidip danışın, belki lazerle vs belirsiz hale getirilebiliyordur.

Baskasinin ne dusundugu onemli degil takilmayin da kendiniz icin cok sorun sikinti yaratiyorsa medical cozumlere bakin yara yanik izinde tedaviler vardir

Birde burada okudum diye hatirliyorum biri zamaninda falcata mi deniyor kendi atmis e tabi buyuyunce sorun yapmis dermoroller yapip medicasol gibi hucre yenileyici krem surerek bayagi azaltmisti

Yanlarında iken konusunu açın bi "ya şu izler de geçmedi gitti hani çocukken düşünce çarpınca olan izler çabuk iyileşirmiş yalan" falan deyin öyle havadan sudan konuşur gibi. Hem meraklarını gidermiş olursunuz eğer gerçekten bakıyorlarsa, hemde kendi içiniz rahatlamış olur. Ayrıca ben izlerle yaşamanın, bir yaşanmışlık olduğunu, hepsinin bir anlamı olduğunu düşünüyorum. Sanki bir fotoğraf albümü gibi.

Ya neleri var.. yuzu yanmis insanlar yara izleri olan kisiler..onlar napsin? Kaza gecirenler var.. bu kadar takilcak nedir? Ben olsam insanlarin yanlis dusuncesinden cok izlere uzulurdum.

Keske bi fotograf koysaydinda gorseydik
Evet zaten izlere daha cok üzülüyorum :(

Eklentiler

• 20180601_160403.jpg
    20180601_160403.jpg
    23,9 KB · Görüntüleme: 61
Back