- 28 Temmuz 2020
- 41
- 14
- 3
- 24
- Konu Sahibi sorveogren1
-
öncelikle teşekkür ederim aslında çok hafif bir acı var acısı onemsenicek bişey değil ama izi kırmızı ama kahverengiye dönüyor gibi ve iki kolumda da baya bı yer kaplıyor sanırım aynı durumdayiz eğer geçerse nasıl geçtiğini ve önerilerinizi yazarsanız sevinirim birde bu tüy/killardan kurtulmak için hem iyi alip sonra iz bırakmayacak birsey var mı yaNasıl bi yanık ki şuan?
Benimde geçen gittiğim yer 3 4 kere çekti ordan. Hassasiyet olmuştu kırmızı. Sonra acısı geçti dün farkettim yanık izi gibi kahverengimsi olmuş. Geçer diye düşünüyorum. Sizin çok mu ağır yanık ki iz kalsım
öncelikle teşekkür ederim aslında çok hafif bir acı var acısı onemsenicek bişey değil ama izi kırmızı ama kahverengiye dönüyor gibi ve iki kolumda da baya bı yer kaplıyor sanırım aynı durumdayiz eğer geçerse nasıl geçtiğini ve önerilerinizi yazarsanız sevinirim birde bu tüy/killardan kurtulmak için hem iyi alip sonra iz bırakmayacak birsey var mı ya
off çok kötü olmuş umarım geçer yarın madecassol ve hametan alicam ve tüm yaptıklarımi yazicam şu anlık silverdin sürüyorum onun iyi geldiğini söylüyolar eğer geçerse sana nasıl olduğunu söylerim senin de geçerse bana nasıl geçtiğini soylersen sevinirim eğer benek benek kızardıysa sadece nemlendir sabaha geçer boydan boya kizariksa benim geçmedi bilmiyorum geçmiş olsunnAynı dertten bugün bende muzdaribim öğlen yaptırdım bacaklarim berbat oldu aşırı tahriş oldu özel bölgem ciddi anlamda çok kötü ilk defa başıma geldi
Ben bişey sürmedim. Ama varsa kantaron yağı sürersen iz kalmadan geçer canım.
[/QUOTE
maalesef yok ama yarın leke kremleri alicam teşekkür ederim öneri için
çok teşekkür ederim öneriniz için maalesef yok ama yarın leke kremi almayı düşünüyorum umarım dediğiniz gibi olur iz kalmazBen bişey sürmedim. Ama varsa kantaron yağı sürersen iz kalmadan geçer canım.
Ben kantronyağı sürdüm bir kaç saat sonra yanma acı hissi azaldı fakat özel bölgem hala sızlıyor ve morarma geçmedioff çok kötü olmuş umarım geçer yarın madecassol ve hametan alicam ve tüm yaptıklarımi yazicam şu anlık silverdin sürüyorum onun iyi geldiğini söylüyolar eğer geçerse sana nasıl olduğunu söylerim senin de geçerse bana nasıl geçtiğini soylersen sevinirim eğer benek benek kızardıysa sadece nemlendir sabaha geçer boydan boya kizariksa benim geçmedi bilmiyorum geçmiş olsunn
acısı 1-2 gün içinde azaldi ve gitti bende umarım sende de öyle olur su leke de gitseBen kantronyağı sürdüm bir kaç saat sonra yanma acı hissi azaldı fakat özel bölgem hala sızlıyor ve morarma geçmedi
acısı 1-2 gün içinde azaldi ve gitti bende umarım sende de öyle olur su leke de gitseBen kantronyağı sürdüm bir kaç saat sonra yanma acı hissi azaldı fakat özel bölgem hala sızlıyor ve morarma geçmedi
bepantol krem sür. bişeycik olmaz.3 gün önce ağda yaptırdım tüyler gelmeyince defalarca çektiler aslında her zaman yaptırıyodum ama benek benek kızarip sabaha geçiyodu bu böyle olmadı kremler vücut yağları silverdin krem buz soğuk kompres Aloe Vera özü sürdüm yapmadığını şey kalmadı ama geçmiyo ne yapabilirim nasıl geçer lütfen yardım edin iz kalmasından korkuyorum
3 gün önce ağda yaptırdım tüyler gelmeyince defalarca çektiler aslında her zaman yaptırıyodum ama benek benek kızarip sabaha geçiyodu bu böyle olmadı kremler vücut yağları silverdin krem buz soğuk kompres Aloe Vera özü sürdüm yapmadığını şey kalmadı ama geçmiyo ne yapabilirim nasıl geçer lütfen yardım edin iz kalmasından korkuyorum
Ben kantronyağı sürdüm bir kaç saat sonra yanma acı hissi azaldı fakat özel bölgem hala sızlıyor ve morarma geçmedi
alicam umarım iyi gelir teşekür ederimbepantol krem sür. bişeycik olmaz.
yanık gibi evde hindistan cevizi yağı var sürucem umarım iyi gelir teşekür ederimeğer yanık ise hindistan cevizi yağı iyi geliyor.
koldaki de öyle geçer mi bugün aldim daÖzel bölge 3 4 günde düzeliyor. Bende ilk defa ağda yaptırdım oraya. Hep jiletle alıyordum sakal gibiydi artık. 4 gün kaynar su dökmüş gibiydi. Hametan falan sürdüm. Sonra geçti
Sonrasında iyi geldi mi bilgi verir misiniz. Merak ettim. Ben yanığıma sürdüğümde hem ağrısı hem kızarıklığı hızlıca geçmişti.yanık gibi evde hindistan cevizi yağı var sürucem umarım iyi gelir teşekür ederim
hametanı tavsiye etmem bi arkadaşım kullanmış tüm yanıklar yara izleri geçmiş yüzüne kullanmıştı o belli bi süre sonra kendiliğinden tekrar çıkmış ve daha kötüsü çıkmış tavsiye etmem hiiçoff çok kötü olmuş umarım geçer yarın madecassol ve hametan alicam ve tüm yaptıklarımi yazicam şu anlık silverdin sürüyorum onun iyi geldiğini söylüyolar eğer geçerse sana nasıl olduğunu söylerim senin de geçerse bana nasıl geçtiğini soylersen sevinirim eğer benek benek kızardıysa sadece nemlendir sabaha geçer boydan boya kizariksa benim geçmedi bilmiyorum geçmiş olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?