kolumda koskocaman bı ağda izi kaldı 3 gündür boyle ama geçmiyor ne yapabilirim nasıl geçer lütfen yardim edin

sorveogren1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2020
41
14
3
24
3 gün önce ağda yaptırdım tüyler gelmeyince defalarca çektiler aslında her zaman yaptırıyodum ama benek benek kızarip sabaha geçiyodu bu böyle olmadı kremler vücut yağları silverdin krem buz soğuk kompres Aloe Vera özü sürdüm yapmadığını şey kalmadı ama geçmiyo ne yapabilirim nasıl geçer lütfen yardım edin iz kalmasından korkuyorum

Nasıl bi yanık ki şuan?
Benimde geçen gittiğim yer 3 4 kere çekti ordan. Hassasiyet olmuştu kırmızı. Sonra acısı geçti dün farkettim yanık izi gibi kahverengimsi olmuş. Geçer diye düşünüyorum. Sizin çok mu ağır yanık ki iz kalsım

öncelikle teşekkür ederim aslında çok hafif bir acı var acısı onemsenicek bişey değil ama izi kırmızı ama kahverengiye dönüyor gibi ve iki kolumda da baya bı yer kaplıyor sanırım aynı durumdayiz eğer geçerse nasıl geçtiğini ve önerilerinizi yazarsanız sevinirim birde bu tüy/killardan kurtulmak için hem iyi alip sonra iz bırakmayacak birsey var mı ya

Aynı dertten bugün bende muzdaribim öğlen yaptırdım bacaklarim berbat oldu aşırı tahriş oldu özel bölgem ciddi anlamda çok kötü ilk defa başıma geldi

Ben bişey sürmedim. Ama varsa kantaron yağı sürersen iz kalmadan geçer canım.

Aynı dertten bugün bende muzdaribim öğlen yaptırdım bacaklarim berbat oldu aşırı tahriş oldu özel bölgem ciddi anlamda çok kötü ilk defa başıma geldi
off çok kötü olmuş umarım geçer yarın madecassol ve hametan alicam ve tüm yaptıklarımi yazicam şu anlık silverdin sürüyorum onun iyi geldiğini söylüyolar eğer geçerse sana nasıl olduğunu söylerim senin de geçerse bana nasıl geçtiğini soylersen sevinirim eğer benek benek kızardıysa sadece nemlendir sabaha geçer boydan boya kizariksa benim geçmedi bilmiyorum geçmiş olsunn

Ben kantronyağı sürdüm bir kaç saat sonra yanma acı hissi azaldı fakat özel bölgem hala sızlıyor ve morarma geçmedi

bepantol krem sür. bişeycik olmaz.

İyileşene kadar fondaten veye bb kremle kapat , ve epilasyona başla

Ben kantronyağı sürdüm bir kaç saat sonra yanma acı hissi azaldı fakat özel bölgem hala sızlıyor ve morarma geçmedi

Özel bölge 3 4 günde düzeliyor. Bende ilk defa ağda yaptırdım oraya. Hep jiletle alıyordum sakal gibiydi artık. 4 gün kaynar su dökmüş gibiydi. Hametan falan sürdüm. Sonra geçti

hametanı tavsiye etmem bi arkadaşım kullanmış tüm yanıklar yara izleri geçmiş yüzüne kullanmıştı o belli bi süre sonra kendiliğinden tekrar çıkmış ve daha kötüsü çıkmış tavsiye etmem hiiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…