• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kolumda koskocaman bı ağda izi kaldı 3 gündür boyle ama geçmiyor ne yapabilirim nasıl geçer lütfen yardim edin

kantron yağı ve hindistan cevizi yağını güvenle kullanabilirsin ama kesin çözüm ve doğal
özellikle kantron yağı yanık ve deforme olmuş ciltlerde çok güçlü bir etkisi var

hametanı tavsiye etmem bi arkadaşım kullanmış tüm yanıklar yara izleri geçmiş yüzüne kullanmıştı o belli bi süre sonra kendiliğinden tekrar çıkmış ve daha kötüsü çıkmış tavsiye etmem hiiç
gerçekten mi😮 bende bugün aldım akşam kullanmaya baslicaktim peki sizin tavsiyeniz nedir

kantron yağı ve hindistan cevizi yağını güvenle kullanabilirsin ama kesin çözüm ve doğal
özellikle kantron yağı yanık ve deforme olmuş ciltlerde çok güçlü bir etkisi var
kantaron yağı yok ama hindistan cevizi yağı var kantaron yağı almam gerekir mi

kantaron yağı yok ama hindistan cevizi yağı var kantaron yağı almam gerekir mi
hayır ek ücret ödeyipte boşuna masraf yapma hindistan cevizi yağı varsa onu kullan oda etkili benim anem ızgarada çalıştığı için kolları sıksık yanar ve kocaman yanıklar bizde kantron yağı kullanıyoruz ve okadar yanığa rağmen hiç iz yok hemde hiç benimde küçüklüğümden kalan yara izleri var vicudum daha genç olmasınında etkisiyle yağı kullandıktan sonra deforme olmuş yaralarım da çok ciddi bi oranda azalma oldu
buyüzden emin olarak tavsiye ettim

hindistan cevizi yağını da bacamdaki yanıklar ve yara izlerine kullanmıştım hani hangisi daha etkili olur diye test etmek için ama ikiside etkili rahatça kullanabilirsin

gerçekten mi😮 bende bugün aldım akşam kullanmaya baslicaktim peki sizin tavsiyeniz nedir
kantron yağı ve hindistan cevizi yağını öneririm
kesinlikle kullanma para verdim de aldım deme at gitsin bende aldım arkadaşımla paylaştım nezaman kullanmalıyım diye o da bana attırdı hayla tedavi görüyor seanslara falan gidiyor cidden problemli bi ürün çok pişman olmuş

hayır ek ücret ödeyipte boşuna masraf yapma hindistan cevizi yağı varsa onu kullan oda etkili benim anem ızgarada çalıştığı için kolları sıksık yanar ve kocaman yanıklar bizde kantron yağı kullanıyoruz ve okadar yanığa rağmen hiç iz yok hemde hiç benimde küçüklüğümden kalan yara izleri var vicudum daha genç olmasınında etkisiyle yağı kullandıktan sonra deforme olmuş yaralarım da çok ciddi bi oranda azalma oldu
buyüzden emin olarak tavsiye ettim

hindistan cevizi yağını da bacamdaki yanıklar ve yara izlerine kullanmıştım hani hangisi daha etkili olur diye test etmek için ama ikiside etkili rahatça kullanabilirsin
çok teşekkür ediyorum ya tavsiyeniz için boşuna krem almama hiç gerek yokmuş kesinlikle tavsiyenizi uyguluycam☺️

çok üzüldüm umarım onun da bir an önce lekeleri gider Hindistan cevizi yağını uyguluycam

Back