koluma sir agda yaptirsam

usagi91

Erzincanli guzel :))
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2015
9.510
13.248
168
33
Evet uzuuuuuun zamandir zihnimi mesgul eden yegane dertlerimden biri olur kendisi agda yaptiriyorum o yonden sorun yok ama is kollara gelince kafamda deli sorularbu konu da herkes farkli bisey soyluyo yaptirdim kolumdaki tuyler cogaldi,keske hic bulasmasaydim diyende var cok rahatim diyende hatta bi arkadasimin sirle aldira aldira azalttigina sahit oldum kuzeniminse cogaldi benim cilt ve tuy yapima gelince beyaz tenliyim ama tuylerim ciliz ve seyrek olmasina ragmen koyu aldirirsan cogalir ve koyulasir dediler bende boyle arafta kaldim ama ginaa geldi hafta da bir epilasyon aletiyle almaktan ne dersiniz kizlarkoluna sir yaptiran arkadaslar bi bakin su kafamda ki sorulara cvp bulayim

ben koluma hep sir agda yaptırıyorum ve gayet memnunum, çogalma vs yaşamadım...mis gibi tertemiz..

tüylerim ince bayagııı... ve kumralım bronza çok yatkın o yuzden tenım hıc bellı etmıyo.. senın tenın tabı daha zor

tüylerim ince bayagııı... ve kumralım bronza çok yatkın o yuzden tenım hıc bellı etmıyo.. senın tenın tabı daha zor
Ya şeytan diyo yaptır koyulaşırsa lazer yaptır diğer yerler ince ve cılız ama kol konusunda herkes farklı konuşuyor işte

ben yıllarca koluma sır agda yaptırdım ne azaldı ne bıttı ..artık lazere başladım..

Bende sirnağda yaptırıyorum , azalma veya artma yok en azından farkedilecek düzeyde yok .

Kızlar o zaman epilasyonu bırakıp sire bsşlayayım en azından bir ay rahatım

Koluma hiç ağda yaptirmadim ama yaptıran tanidiklarim hep memnun ben sır ağdanın düzenli kullanıldığı zaman azalttigini düşünüyorum en azından benimkileri azaltti
E o zaman sire başlıyım ben hafta da bir epilasyon yapmaktan bıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…