Canim cilt ve tuy tipin nasil?nasil desem ben beyaz tenliyim ama tuyler siyahben koluma hep sir agda yaptırıyorum ve gayet memnunum, çogalma vs yaşamadım...mis gibi tertemiz..
Ya şeytan diyo yaptır koyulaşırsa lazer yaptır diğer yerler ince ve cılız ama kol konusunda herkes farklı konuşuyor iştetüylerim ince bayagııı... ve kumralım bronza çok yatkın o yuzden tenım hıc bellı etmıyo.. senın tenın tabı daha zor
Çoğaldı mı pekiben yıllarca koluma sır agda yaptırdım ne azaldı ne bıttı ..artık lazere başladım..
Ee soruma cevabın var mıKonuma uğrayın demissiniz uğradım:)
Eminsin dimi yaÇoğalma diye bişey yok insanlar temiz görünüme alışıyo sonr çoğaldı sanıyor
Bana göre azaldı bile... yıllardır yaparım şikayetim yok hem makineden daha güzel olıyor ipeksi ve pürüsüzEminsin dimi ya
Koluma hiç ağda yaptirmadim ama yaptıran tanidiklarim hep memnun ben sır ağdanın düzenli kullanıldığı zaman azalttigini düşünüyorum en azından benimkileri azalttiEe soruma cevabın var mı
E o zaman sire başlıyım ben hafta da bir epilasyon yapmaktan bıktımKoluma hiç ağda yaptirmadim ama yaptıran tanidiklarim hep memnun ben sır ağdanın düzenli kullanıldığı zaman azalttigini düşünüyorum en azından benimkileri azaltti
Bende sire başlıyorum kızlar o zaman 1 ayın saltanatıda saltanattırBana göre azaldı bile... yıllardır yaparım şikayetim yok hem makineden daha güzel olıyor ipeksi ve pürüsüz
Başlayın bencede sir ağda güzel en azından 1 ay boyunca ugrasmazsinizE o zaman sire başlıyım ben hafta da bir epilasyon yapmaktan bıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?