Merhaba,Kıvık'ta memnuniyetiniz hala devam ediyor mu?Bende uzun zamandır kanepe arıyorum ama bütçeme ve zevkime göre bulamadım. Kıvık' beğendim ama İkea'ya ya olan kalitesizdir önyargısı nedeni ile cesaret edemiyorum almaya!Minderlerinin,iskeletinin kalitesi nasıl size göre?Ektorp'ta kılıf çok kırıştığı ve minderleri zayıf olduğu için vazgeçmiştim.Bunda da o sorun var mı ?Teşekkürler
merhaba bende bir öneri yapmak istedim sizi gayet iyi anlıyorum bende sizin gibi çok firma gezdim fakat aradığımı bulamadım bir gün sizin gibi bir öneri aldım ankara sitelerde imalatçı birfirma hem istediğin ölçüler hem yatak hem baza dilediğin kumaş yani yok yok herşey mevcut adamlarda imalacılar ama allah var yaptıkları işler süper ben ordan yaptırdım kısa süre önce çok memnunum dilersen sende bak derim facebookta sayfaları var ismi M&B TASARIM DİYE istersen Google yaz ordanda ilk çıkan sayfa bir bak derim evinizin ölçüsüne özelde yapıyorlar şimdiden hayırlı olsun buda yaptırdığım köşe koltuk nasıl güzeli
Merhaba,Kıvık'ta memnuniyetiniz hala devam ediyor mu?Bende uzun zamandır kanepe arıyorum ama bütçeme ve zevkime göre bulamadım. Kıvık' beğendim ama İkea'ya ya olan kalitesizdir önyargısı nedeni ile cesaret edemiyorum almaya!Minderlerinin,iskeletinin kalitesi nasıl size göre?Ektorp'ta kılıf çok kırıştığı ve minderleri zayıf olduğu için vazgeçmiştim.Bunda da o sorun var mı ?Teşekkürler
Ektorp'ta tek çeşit kumaş yok ki..
Ben kullanıyorum ve çok memnum,kırışıklık olmuyor..
2 çeşit kılıf aldım biri yazlık diğeri kışlık..her ikisi de sorunsuz..
Minderleri zayıf mı biz de fazla pofuduk olduğunu düşünüyorduk..
Ayrıca ikea hakkındaki söylentilerin şehir efsanesine dönütüğünü düşünmeye başladım ve bu söylentileri Türk firmalarının çıkardığını...
Eğer koltuğa eşimin 10 yaşındaki 80 kiloluk yeğeni koşarak atlayıp,kırmadıysa biz tepesinde 10 yıl tepinsek birşey olmaz diyorum..
Daha da birşey demiyorum..
Bizim evde test edildi,gördük
Evimdeki tüm mobilyalarım İstikbal marka çok memnunum ama tek sorunum çok ağır ve büyük çekerken temizlerken vs zor oluyor ama yıpranma bozulma olmadı şimdiye kadar taş gibi....Dezavantajlarından biri de mobilyalar hep klasik yani aldığının aynısı herkesin evinde görürsün yada hep aynı tarzdır mobilyalar ben o açıdan ikea'nın koltuklarını çok beğeniyorum biraz daha farklı en azından....
Ektorp'ta tek çeşit kumaş yok ki..
Ben kullanıyorum ve çok memnum,kırışıklık olmuyor..
2 çeşit kılıf aldım biri yazlık diğeri kışlık..her ikisi de sorunsuz..
Minderleri zayıf mı biz de fazla pofuduk olduğunu düşünüyorduk..
Ayrıca ikea hakkındaki söylentilerin şehir efsanesine dönütüğünü düşünmeye başladım ve bu söylentileri Türk firmalarının çıkardığını...
Eğer koltuğa eşimin 10 yaşındaki 80 kiloluk yeğeni koşarak atlayıp,kırmadıysa biz tepesinde 10 yıl tepinsek birşey olmaz diyorum..
Daha da birşey demiyorum..
Bizim evde test edildi,gördük
Ben,beyaz düşündüğüm için beyaz kılıfı incelemiştim. Kırışıyor dediğim kılıflar yıkandıktan sonra ütülenmezse etek kısımları kırışık oluyor.Benim takıntım da olabilir tabi.Kalıp gibi durmasını seviyorum. Minderlerin zayıflığı konusu ise yine düzgün görünmesi için her kalkıştan sonra kabartmak gerekiyor gibi geldi bana.Yoksa model olarak çok seviyorum Ektropu. Ben de Kıvık aldım.Daha, yeni olduğu için kalitesini bilemiyorum ama "kaliteli" denilen başka markalara göre çokta fark yok gibi görünüyor.Ikea'yı seviyorum bende.Masamı,sandalyemi,tv ünitemi,koltuğumu hep ikea'dan aldım.