Koltuklarınız ne marka

kelebegim

Nirvana
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2008
1.164
34
683
İzmir
Arkadaşlar bir süredir evime kremli kahveli tonlarında maksi bir koltuk takımı almak istiyorum ama bir türlü karar veremiyorum.Dolaşmadığım firma kalmadı desem yeri.İstikbal bellona merinos ve diğer firmalar hepsini dolaştım.Her biri kendi malını övmekten başka bişey yapmıyor.Önerileri tabiki güzel ama ben marka ve model konusunda karar veremiyorum. Sizler hangi marka ve model koltukları kullanıyorsunuz ve memnunmusunuz?Lütfen bana yardımcı olurmusunuz?

Henüz evlenmedik ama Enza Mobilyanın City köşe takımını alacağız.. Kalite bakımından iyi diyorlar bakacağız :)
Açıkcası bende birçok markaya baktım fakat Merinos İstikbal Bellona hepsi çok klasik .. Oralardan birşey begenemiyorum..
Zaten Bellona ve İstikbal arçelik ile beko gibi birşey olmuş öncelikle herkes onlara koşuyor ..

ENZA - Salon ve Oturma Grupları

Buraya bakın belki begenirsiniz ?

Enza yataşın biliyorsunuzdur..

Ayrıca Kelebek mobilyada da tarz şeyler var

Son düzenleme:
myzt,lirik güzel önerileriniz için teşekkür ederim. enzanın modellerine baktım canım ama ben sadece koltuk aramıyorum hem yatak olan hemde içi sandıklı oluyorya o modellerden bakıyorum.ben kalabalık bir aileyim ve benim için önemli olan çok çok amaçlı olması .

Anladım :) Ne demek rica ederim,, fakat o kategoride bilgim yok
Umarım güzel tavsiyeler çıkar..

1 yıldır mobilya, koltuk araştırıyorum ve seçimimi SALONİ mobilyadan yapıyorum. her türlü kullanıma uygun sipariş verebiliyorsunuz. örneğin yataklı, sandıklı. ayrıca kumaş seçenekleri sınırsız. süngerleri özel oturunca rahat ama kalktığınızda da iz kalmıyor hiç oturulmamış gibi oluyor. ben 6 aydır sürekli olarak kullanana ailenin evinde gördüm yeni getirip koymuşlar gibi güzeldi. DOĞTAŞ ürünleri de güzel şuan indirim var yüzde 40 ondan da yararlanabilirsin.ne kadar mobilyacı dolaştıysam hepsi kayseri ürünleri almayın dedi(istikbl ve Bellona yani)Doğtaş, yataşta alabilirsin. kelebek zaten artık doğtaşın olmuş hisselerin çoğunu Doğtaş almış ürünlerde birbirine benziyor.alınca fotolarını koyarsan güzel olur.kolay gelsin...

just64 vallahi ben kendi adıma teşekkür ederim tavsiyeniz için,, yeni sitelere ve markalara ihtiyacımız oluyor ara ara ..
Hemen baktım ve çok hoş şeyler gördüm .. Teşekkürler..
Konu sahibide yararlanır umarım.

myzt ben çok yeniyim :) ilk mesajımı az önce yazdım ben de size teşekkür ederim. şuan ev döşemeye çalışıyorum siteden çok yararlandım, bundan sonra alıcaklarımı ,aldıklarımı paylaşmayı düşünüyorum fikir olması açısından. sevgiler...

Evet farkettim hoşgeldiniz diyorum :) Paylaşımınız çok faydalı oldu gerçekten berjerler ve aksesuarlarda begendiklerim oldu.
Çok iyi olur takip ederim sizi benimde yakında evlilik oldugundan esyalarımızı netleştirmeye calışıyoruz :)

salon koltuk takımım evgör, yemek odası takımım istikbal, oturma odası koltuk ve berjer istikbal. hepsinden de memnunum. internetten evgör e bir bak derim arkadaşım. bende 1,5 yıl oldu evlerneli ve istediğimiz gibi bir salon koltuğunu evgörde bulduk

Bu aradaa az önce bakığım enzada çok güzel mobilyalar var. Hem çok kullanışlı hem de çok modern. Mutlaka fabrika satış mağazasından gidip görmeniz gerekir bence..

İkitelli MASKO da MU&DA Mobilyadan almıştık biz..

Enzaların uygun fiyatlı olanları çok dandik kasalı oluyor,
Sağlam olanları da çok pahalı,pek çok bilindik markayı geçer en basit oda takımı

kasım ayında günlük kullandığımız salonumuza yatak da olabilen koltuk takımımızı engince mobilyadan aldık.. daha yeni ama şimdilik memnunuz. ayak renklerini ve döşeme kumaşını bizim seçimimize göre yaptılar.. açıkçası fiyatı çok cazip gelmişti.. şimdilik de memnunum...resim bulabilirsem eklemeye çalışayım.. ben gri renkli bir kumaş seçtim arkadaki 5 yastık yerine de 2 tane blok yastık ve ayrıca krlent tercih ettim..

benimki mondi ve kesinlikle tavsiye etmiyorum daha bir sene oldu oturma kısmı çöktü arka yaslanma bölümü sallanıyor ucuz diye aldanmamak lazım

benimki mondi ve kesinlikle tavsiye etmiyorum daha bir sene oldu oturma kısmı çöktü arka yaslanma bölümü sallanıyor ucuz diye aldanmamak lazım

yaaa cok üzüldüm.ben mondinin yatağını kullanıyorum yıllardır ve memnunum. mobilyası aynı kalitede değil demekki.bu koltuk işide beyaz eşya gibi şans meselesi galiba.

ya ben butun mobılyaları bellonadan aldım onca para doktum yemek odası yatak odası portmanto halı falan.kayserı uretımı almayın dıyorsunuz benım genc odamda bellondan 3 yıldır kullanıyorum sorun yasamadım sadece montaj ıscılarının basında durup tıtıtzsenız beklemenız gerekecek o kdr.bellona alıpta sorun yasayan var mı?(yaza dugun var odemeler bıle yapıldı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…