Koltuklarımi yıkattım parkelerim şişmiş

Masif parke kabarıyor eğer üzerinde kaliteli verniği yoksa.

Parkeler o kadarcık suyla şişiyorsa yarın yerleri viledayla sildiğinizde de şişer. Parkeler çok dandik değiştirmeniz lazım bu durumda.
Foşur foşur araba yıkar gibi koltuk mu yıkadılar? Benim bildiğimde yere su gelmiyor bu işlemde. Ama yine de firmanın kabullenmesi nasıl olacak bilemedim.

Memlekette kimseye özellikle para ile hizmet sunanlar hiç güvenim kalmadı siz evinizi emanet etmişsiniz ve bu insanların iş ahlakı yokmuş , artık herkes kendi işini kendi çözmeli insanlar para kazanma konusunda memlekette yalancı hizmet sektöre berbat siz bunun farkına varmayıp uyumuşsunuz

Şişiyor eşim halı yıkama makinasıyla koltuk yıkarken çok ıslatmış yerde birikinti olmuştu hemen bez getirdim kuruladım ama arası kabarmıştı parkenin Halı altında kaldı ama halen de kabarık orası .sonra ben daha yavaş ve dikkatli yıkadım yerleri gölleştirmeden sıkınıtı olmadı

Hayır evi yeni aldık 4 gün olmuştu tasinali ev sıfır onlardan sonra oldu ztn birde biz eve topraktan girdik canım geçen yıl 425 bine aldik şuan ev fiyatı 1 milyon küsür olmuş bu kadar fark olunca da malzemeyi kalitesiz kullandılar heralde çünkü şu basınca bile şişmiyorsa bitek bu aklıma geldi

Ev sıfır canım ama müteahhit tanıdık akraba olduk akrabanın kime faydası dokunmuş asla yaptırmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…