Koltuklarımi yıkattım parkelerim şişmiş

Merve34aslan

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2020
179
79
48
24
Kızlar ev aldik bı hafta oldu taşınalı koltuklarımi da yikatayim dedim geldiler yıkadılar parkelerim şişmiş Vileda da verdim sürekli silsinler diye ama silmemisler pişman oldum parkeleri napicaz ya yeni ev üstelik ptesi taşındık moralim çok bozuk ya pişman oldum bide 400 lira verdim yikatmaya keşke yikatmasaydim

Başında durmaliydiniz

Nasıl yıkadılar ki parke sisirecek kadar su sızmış. Fırçayla foşur foşur mu yıkadılar ne yaptılar ben de daha önce yıkattim makineyle halletti yere tek damla su damlamadi
Bı ara baktım ama çok damlamisti suları bildiğin bardakla su dökmüş gibi

Araba yıkar gibi koltuk mu yıkanır hem de evin içinde, ilk kez duyuyorum? Vakumlu makinelerle yıkıyorlar çünkü. Tabii ki onlar karşılayacak.
Bu firmaya hep halılarımı yolluyorum memnun kaldım ama çok kötü oldu parkelerim pişman oldum

Yani altına bir branda gibi bişey serilebilirdi. Neden yapmamışlar acaba hiçmi şikayet almadılarki. Parkenin suda şiştiğini herkes bilir zaten

enteresan geldi
bir kerede hemen nasıl şişer ? evimi su bastı yine de şişmedi de... sadece süpürgelik kısmına basınca ses çıkardı garc gurc o kadar 1 bardak su kadar su -su damlalarıyla hemen şişmez önceden vardı da yeni mi farkettiniz acaba ?

Konut kredisiyle aldıysanız eve sigorta yapılmıştır .sigorta karşılıyor diye biliyorum bir arayıp sormak lazım.Tabi önce o yıkama yapan şirketi arayıp sıkıştırmak gerek

Merhaba
Koltuk yıkama makinesiyle yıkadılar değil mi ?
Ne kadar ödeme yaptınız
Bana sadece salon için bin lira dendi de

Benim de şişti
Su arıtma ben uyurken su sizdirmis
Belki iki üç saat uyumusumdur hani öyle çokta değil
Uyanıp görünce sildim ama parkelerimin arası açıldı o olayla.
Sismedi de çekti kuculdui gibi oldular
Bı tuhaf olay

Nasıl yıkadılar ki parke sisirecek kadar su sızmış. Fırçayla foşur foşur mu yıkadılar ne yaptılar ben de daha önce yıkattim makineyle halletti yere tek damla su damlamadi
Yok makine cok su akıtıyor bende vilade bez battaniye ne varsa getir dedi ben bide başında idim ara ara bende sildim. Karcher di bide makine bende basinds olamasa idim siserdi benimde parkeler

o parkenin kalitesinden kaynakli biraz da benim evime 2 defa su basti yine de sismedi
ama bazi parkeler damlasa veya nemden bile sisiyormus degistireceksiniz baska cozum yok. yikama sirketi yaptirmaz cok ugrasirsiz durumunuz yoksa en azinsan o odayi degistirin biraz duzelince kalani da aynisina cevirirsiniz artik.
bir de eger aldiginiz ev sıfırsa 5 yıl muteahhidden garantili diye biliyorum bizim 2. banyoda sorun olmustu zar zor yaptırdık muteahhide

Valla bu hafta ben de ilk defa yikattim koltuklarimi. Gelen adam önce vileda istedi hatta şaşırdım ama gerçekten su akiyormus bayagi. Adam sürekli sildi parkeleri. Keşke başında dursaydiniz kontrol etseydiniz

Annem senelerdir yıkatır hiç öyle bir sorun yaşamadık.

Hizmet aldığınız firmayla görüşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…