- 2 Şubat 2020
- 179
- 79
- 48
- 24
- Konu Sahibi Merve34aslan
-
Başında durmaliydinizKızlar ev aldik bı hafta oldu taşınalı koltuklarımi da yikatayim dedim geldiler yıkadılar parkelerim şişmiş Vileda da verdim sürekli silsinler diye ama silmemisler pişman oldum parkeleri napicaz ya yeni ev üstelik ptesi taşındık moralim çok bozuk ya pişman oldum bide 400 lira verdim yikatmaya keşke yikatmasaydim
Bı ara baktım ama çok damlamisti suları bildiğin bardakla su dökmüş gibiNasıl yıkadılar ki parke sisirecek kadar su sızmış. Fırçayla foşur foşur mu yıkadılar ne yaptılarben de daha önce yıkattim makineyle halletti yere tek damla su damlamadi
Durdum durdum ama nereye kadar 2 tane hanzo gibi adam ztn içeri girdiklerinde tiplerinden belliydi pişman oldum ama ders oldu bidaha asla yikatmamBaşında durmaliydiniz
Bu firmaya hep halılarımı yolluyorum memnun kaldım ama çok kötü oldu parkelerim pişman oldumAraba yıkar gibi koltuk mu yıkanır hem de evin içinde, ilk kez duyuyorum? Vakumlu makinelerle yıkıyorlar çünkü. Tabii ki onlar karşılayacak.
Bı ara baktım ama çok damlamisti suları bildiğin bardakla su dökmüş gibi
MerhabaKızlar ev aldik bı hafta oldu taşınalı koltuklarımi da yikatayim dedim geldiler yıkadılar parkelerim şişmiş Vileda da verdim sürekli silsinler diye ama silmemisler pişman oldum parkeleri napicaz ya yeni ev üstelik ptesi taşındık moralim çok bozuk ya pişman oldum bide 400 lira verdim yikatmaya keşke yikatmasaydim
Benim de şiştienteresan geldi
bir kerede hemen nasıl şişer ? evimi su bastı yine de şişmedi de... sadece süpürgelik kısmına basınca ses çıkardı garc gurc o kadar 1 bardak su kadar su -su damlalarıyla hemen şişmez önceden vardı da yeni mi farkettiniz acaba ?
Yok makine cok su akıtıyor bende vilade bez battaniye ne varsa getir dedi ben bide başında idim ara ara bende sildim. Karcher di bide makine bende basinds olamasa idim siserdi benimde parkelerNasıl yıkadılar ki parke sisirecek kadar su sızmış. Fırçayla foşur foşur mu yıkadılar ne yaptılarben de daha önce yıkattim makineyle halletti yere tek damla su damlamadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?