teklı koltuklar desenlı kumastan guzel durur buyukkoltuklar hangı renk olacak pekı ?
Eger grı olcaksa meleknaz ın ekledgı halı tarzıyla super olur
perde fonu ve teklı koltukta kullanmak bence cok mantıklı kuması da guzel gorunuyor ama sen pembelı ıstıyorum demıstın aynı sekılde cıceklı pembelısınden alabılırsın perdeyle de butunlesınce guzel olur bence ısı bırakmadan yaptır sonra bebek olunca hıc olmaz ıcınde kalmasın bosverevet canım büyük koltuklar gri olacak ama teklide kararsızım sıkılırsam diye sadece perdenin tek fonu ve kırlent ve küçük puf var onumu desenli yapsam acep aman ne olcek benim bu kararsız hallerim kumaş geleli iki hafta oldu bekliyor daha kocam görmedi o alalım ne gerek var diyor ikinci bebişimiz yolda allahın izniyle birsürü ihtiyaç olacak işi bırakmak zorunda kalıcam üstelik koltuklarım da sağlam bellonadan almıştım.hay okadar kararsızım ki aslında kumaş pop art kumaş olucaktı yazılı falan nasıl olduysa bir anda bunlara karar verdim klasik sevmem aslında avangarde modasından etkilendim bu arada koltuk kolları metal.
kumas 400 kaplama 250 demıstın yenı koltuk almaya kalksan dunya para eder ne gerek var bu sekılde ekonomık de olur ıstedgın sekılde kullanırsın
gule gule kullan canımaynen canım çok uygun oldu üstelik kumaşları elden taksitle ödeyeceğim kaplama parasını peşin vereceğim yeni koltuk alsam kaplama parası 1 aylık taksidi sadece 3-5 sene daha kullanırım sonra çocuklar büyürler aldığım şeyi daha temiz kullanabilirim müsrifliğe ne gerek var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?