Eki Görüntüle 843653 kaç yere açtım konuyu 150 kişi 1tanesi cevap yazmamış 2 tane 3 lü 1 tane tekli kaplatacağım kumaşlar 400 tl tuttu taksitle ödeyeceğim kaplatma içinde 250 tl vereceğim iyi bir takımı 3000 liradan aşağı alamam ama kumaş nasıl kullanışlı olurmu bilemem bakıp göreceğiz artıkın şimdi size sorum tekli kolyuğu desenli kumaştanmı yapsam yoksa kırlent ve perde fonunumu desenli kumaştan yapsam yada desenli kumaşta tam kararlı değilim acaba grili pembeli mi alsaydım birde halı yı napacağım nasıl bir halı alabilirim desensiz düz olsun
Bodrum limonu sende olmasan bir allahın kulu cevap vermeyecek öylemi yapayım dersin halıyı nasıl almalıyım sence
bence tekli koltugu desenli kumastan yapin bence cok güzel duruyor. Kumasin rengi cok hos, ikisinin de yani. Grili pembeli mi alsaydim demissiniz, peki evinizin dekorasyonu daha biraz renkli mi? öyleyse grili pembeli de düsünebilirsiniz ama daha klasik bir ortam yaratmak istiyorsaniz, mavili cok sahane.
Hali olarak da
http://www.kadinlarplatformu.com/wp-content/uploads/2012/02/mavili-dinarsu-halı-Çeşitleri.jpg
http://www.korfezhalimobilya.com.tr/files/urun/bigest/İstikbal monna 1044 mavi halı_tug.jpg
tam istedigim sekilde halilar bulamadim ama, cok karmasik bir hali olmamasi gerek ya ilk sekildeki kadar düz bir seyler olsun, ya da ikinci resimdeki gibi evinize koltuklara uyan tonlarda cok az cicekli bir hali olabilir. Yani cicekleri cok seyrek olsun, gerisi düz olsun.
bence mobilyaların koyu renkse halını bence açık renk tercih et, ferah ferah olsun. Eğer aydınlık olsun dersen beyaz, yumuşak geçişli olsun dersen desenli kumaşındaki açık gri tonu tercih edebilirsin. Benim önerim desensiz ipek ya da ipek shaggy düşünebilirsin. Ipeklerin bakımı biraz zor ama daha yumuşak ve hafif parlak olduğu için seviyorum. Eğer mobilyaların açık renkse, mesela beyaz lake falansa halını koyu renkli desensiz kumaşının tonlarında koyu renkli tercih edebilirsin.
Birkaç örnek koydum, belki fikir verir:
Eki Görüntüle 844538
Eki Görüntüle 844542
Eki Görüntüle 844543
Eki Görüntüle 844544
Eki Görüntüle 844559
Eki Görüntüle 844560
Eki Görüntüle 844561
Eki Görüntüle 844574 birde bu var
canımcım mesajını yeni görüyorum sağol fikirlerin için ancak okumaşlar mavi değil gri beyaz siyah
ayyyy bebişiniz de sağlıklı olsun inşallah :d:d tebrikler
Eki Görüntüle 844769 Eki Görüntüle 844770 Eki Görüntüle 844771
Şöyle birarada görelim dedim :)[/Q
HALI MODERN VE KLASİK İKİSİ BİR ARADA MARKASI NE BU HALININ DESENLİ KUMAŞTA KARASIZDIM ASLINDA İÇİNDE AZICIK PEMBE ÇİÇEKLER Mİ OLSAYDI DEDİM O KADAR KARASIZIM Kİ BİR SENEDİR ANCAK KARAR VERDİM FUŞYA DEĞİLDE TOZ PEMBE DÜŞÜNMÜŞTÜM BENDE AMA FUŞYADA HOŞ OLUR EN ÖNEMLİSİDE HALI AÇIK RENK NASIL KULLANABİLİRMİYİM BİLMİYORUM ASLINDA KIRIK BEYAZ ÇOK FERAH DURUR AMA BİLEMİYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?